Forum seceneklerine tikla canim online bildirim aktif et yaziyor orayi acBelli çenen düşmüş o yüzden o kadar bildirim geliyorbildirimi nasıl açılıyor? Banada öyretsene bende açayım
Teşekkür ederim. Canım.Forum seceneklerine tikla canim online bildirim acik yaziyor orayi ac
Uygulama kullanmıyorum canim o yuzden birsey diyemicem :))Teşekkür ederim. Canım.
Uygulamadan olmuyor. Tarayıcıdan denicem. Şifrem neydi
Bildirim geldi mi :))Evet şimdi uygulamadan girdim bakalım ne olacak
Evet .Bildirim geldi mi :))
Eline saglik canimÇok yoruldum
Evi temizledim
3 tepsi poğaça
1 tepsi açma
3 tepsi ekmek yaptım
Biraz dinleneyim mercimekli köfte yapıcam
evet bende merak ettimGulumse24 siteye girmemissin bugün hic merak ettim
Hic dusunmedim onu yaa belki nette de sıkıntı olduysa girememis olabilirevet bende merak ettim
İçimden bir his doktora gitti diyor
Bende bakip cikiyorum bugunSessiz bugun buralar kaçkere girdim ciktim
Tam 5 gündür leke geliyor diye saurda yiyorum iftarda bozuyorum benim evde çocuklarda yok ama.ben yemiyorum zannediyorum dışardaki herkes beni görüyorEvet bune simdik gitti orucumOğlum boyum kadar namaz olsun su olsun bakalim neetcem
Burdada gökgürültüsü var ama yagmur yok bir sorun yok dime keyfin yokmusBende bakip cikiyorum bugun
Hava sogudu yagmurlu pek keyfim yok
nerdesin sen beaaaaTam 5 gündür leke geliyor diye saurda yiyorum iftarda bozuyorum benim evde çocuklarda yok ama.ben yemiyorum zannediyorum dışardaki herkes beni görüyor
Hayir.hala.bekliyorum..canim.Regli oldun muGulumse24
Geçen yıldan patatesler vardı onları seçtik eşimle bahçede sabah 11 de çıktım hava yağışlı diye biritelim.dedik telefonu elime almadım sahura kadar burdayım nasılsanerdesin sen beaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?