- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Allahimyaaa bizde merak ettikGeçen yıldan patatesler vardı onları seçtik eşimle bahçede sabah 11 de çıktım hava yağışlı diye biritelim.dedik telefonu elime almadım sahura kadar burdayım nasılsa
Bir sorun yok canim gunesi gormeyince mutsuz oluyorum :))))Burdada gökgürültüsü var ama yagmur yok bir sorun yok dime keyfin yokmus
Allahimya bende bisey oldu sandimBir sorun yok canim gunesi gormeyince mutsuz oluyorum :))))
Ahhhh cagnimmmmAllahimyaaa bizde merak ettik
Burda hava buz gibi ellerim dondu sıcak suyun altında 10 dk beklettim ellerim uyuştu hala daha ısınamadım çok soğuk ya Mart ayı gibi aynıBir sorun yok canim gunesi gormeyince mutsuz oluyorum :))))
Kız herkes. Seni soruyo merak ederiz tabikisiAhhhh cagnimmmmosledinmi sen beni
ayyy nede guzel bizde hic kış olmadiBurda hava buz gibi ellerim dondu sıcak suyun altında 10 dk beklettim ellerim uyuştu hala daha ısınamadım çok soğuk ya Mart ayı gibi aynı
Ne çok hamurla.ugrasiyorsun kız üşenmiyormusun ellerine sağlık.cok güzel gorunuyoYaptim su böreğimi harika oldu ama iftarda iki lokma yerim yeter li belki hiç yemem de
Seviliyorum mu neeeeeKız herkes. Seni soruyo merak ederiz tabikisi
Aman hemen de şımarSeviliyorum mu neeeee
Takımın.en küçüğü.benim.Aman hemen de şımar
Eşim ve kizlarim çok seviyor hamur işi cnm Bnde yapmayı seviyorumNe çok hamurla.ugrasiyorsun kız üşenmiyormusun ellerine sağlık.cok güzel gorunuyoZeynolin44 le sana pastane açalım
Masallah ne guzel rabbim gönlüne.göre versin ins Allah canımEşim ve kizlarim çok seviyor hamur işi cnm Bnde yapmayı seviyorumev işlerini mutfakta saatlerce kalmayı seviyorum cnm hobi gibi bnim için ayıptır söylemesi yemeklerim meşurdur zaten ileriki zamanlarda kendime ev yemekleri yapan bir yer açacam inşallah
Karnıyarık cacık pilav :) karnıyarık yapınca ne kadar yiyorsun :)Aksama menüde.ne var kızlar
Benim domates çorbası fırında kaşarlı mantar sadece onları yiycem evdekilerde dünden makarnalı börek var yaninda bundan sonra hep iki çeşit yapicam 3 yok çorba ana yemek ana yemek pilav yada makarna yeter grev yapicam bu arada ben.dunku menümü yazmıştım.demi şimdi aklıma geldi
Dün pilav yedin bugun yok valla kafanı kirarim pirinç pilavının tadını unuttum valla 1 tane orta boy yedim.geçen gün pilavsizKarnıyarık cacık pilav :) karnıyarık yapınca ne kadar yiyorsun :)
2 kaşık olsun bari yaDün pilav yedin bugun yok valla kafanı kirarim pirinç pilavının tadını unuttum valla 1 tane orta boy yedim.geçen gün pilavsiz
Kurufasulye pilav yapacam canim ekmeği koydum fırına yeniceAksama menüde.ne var kızlar
Benim domates çorbası fırında kaşarlı mantar sadece onları yiycem evdekilerde dünden makarnalı börek var yaninda bundan sonra hep iki çeşit yapicam 3 yok çorba ana yemek ana yemek pilav yada makarna yeter grev yapicam bu arada ben.dunku menümü yazmıştım.demi şimdi aklıma geldi
Sonrada kilo veremiyorum de kırım.kafani2 kaşık olsun bari yaOda pilavsız yenmez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?