Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Abla çayı tek başına içebiliyor musun yani yanında bişey olmadan
Ramazan da sahur harici 1 kez çay içtim iftardan sonra diyete başladığımdan beri çayla aram yok kahvaltı dışında şimdi çayın yanına 2 tane hurma aldım yorulmusum güzel gitti

2mayis cumartesi
Sahur
2yumurta,2dilim peynir,3zeytin,1kasik lor,yarimbar,meyvesuyu
Regli oldum nedense birtane çikolata yedim
İftar
1tabak salata,1bucuk kıymalı pide(pidelerim büyük değil)yarim bardak limonata
2 Yeşil çay,2bucuk litre su

Ramazan da sahur harici 1 kez çay içtim iftardan sonra diyete başladığımdan beri çayla aram yok kahvaltı dışında şimdi çayın yanına 2 tane hurma aldım yorulmusum güzel gitti
Aaaaa bende pek içmem ama canım istediği zaman da boş hiç içemem

Yok yanık değiller hiç ben yağda yapmadım dışına yağ sürüp fırınladıktan sonra yemek yaptım bunu da geçende instada gördüm yağ çekmemesi açısından bayağı güzel geldi bana :) ama biraz fazla tuttum dış kabuğu kurumuştu daha erken çıkarmam gerekirdi :) senin dediğin de fırınlama mı yağda mı

Karniyariklar yanık karin olmuş kız ben kabuklarını hep soyuyorum daha lezzetli oluyor fı
Yağda canım benim yaptığım patlıcanı fırında hiç denemedim çok sevmezler evdekiler cocuklar sadece içini yer eşimin migdede reflü var yagli yemekleri pek sevmez senede bir iki kez ancak yaparım zaten karnıyarık babam çok sever her gelmesinde mutlaka yaparım annem hiç yapmaz sevmez kurbağa ôlüsü der regl gelecek gibi akıntı başladı koyu renkte yarına gelir

2 nisan
09.30
13.30
2 fırın mücver
1 et köfte
Salata
Yoğurt
18.30
1 kase tarhana
1 kase yoğurt
1 kaşık tabakta kalan pirinç pilavı
Su 3.5 lt
Spor 25 dk pilates 10 dk oblique 12 dk karın çalışması
Zipzip- H hasbeenandgone happy_mom_

Eklentiler

• IMG_20200502_093412.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 35
Bende oldum bugun sanki verdiğim kilolar göbegime yapıştı önümden bir balkon gidiyo gibi

Ben bu akşam sadece çorba yaptım, dolapta parça parça bir sürü yemek vardı, onları çıkarıp bitirdik çok şükür. İki çeşit bence de yeter canım, fazlası israf.

Bende oldum bugun sanki verdiğim kilolar göbegime yapıştı önümden bir balkon gidiyo gibi
Bende hiç regl şişkinliği yok canım gayet rahatım sadece sırtım ve belim çok ağrıyor sırt üstü yüz üstü yatınca geri kalkamıyorum benim regl niye böyle oldu ya çok canım sikiliyor olup olmamam önemli değil oruclarima yazık bir sürü borcum olacak kaç gündür tutuyorum ama gün içinde 1 kez leke geldiği için hepsini borç yazıyorum ne zamana kadar böyle devam edecek açılırsa 6 günde ordan 12 gün borç olacak fazlasida çıkar bu gidişle acilacaga benzemiyor

Ben bu akşam sadece çorba yaptım, dolapta parça parça bir sürü yemek vardı, onları çıkarıp bitirdik çok şükür. İki çeşit bence de yeter canım, fazlası israf.
Afiyet olsun canım valla israf eşim diyo 1 çeşit olsun ama taze olsun fazla yapma sadece corbayla olmaz yanında muhakkak birşey yapıyorum dolapta benimde yemeklerim var 4 tane patlıcan dolma var 2 kepçe kadar bamya 1 tane karnıyarık dun yaptığım makarnalı borekten 2 dilim var yarına ne yapsam diye de dusunuyorum benim diyette olmamda kötü oldu yiyemiyorum kalıyorlar

Ben de kahvaltı dükkanı açmayı hep hayal ediyorum, inşallah sana nasip olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…