Abla çayı tek başına içebiliyor musun yani yanında bişey olmadanCümleten afiyet olsun biz yedik çaya oturduk çok yorulmusum fena sardı çay valla
Ramazan da sahur harici 1 kez çay içtim iftardan sonra diyete başladığımdan beri çayla aram yok kahvaltı dışında şimdi çayın yanına 2 tane hurma aldım yorulmusum güzel gittiAbla çayı tek başına içebiliyor musun yani yanında bişey olmadan
Aaaaa bende pek içmem ama canım istediği zaman da boş hiç içememRamazan da sahur harici 1 kez çay içtim iftardan sonra diyete başladığımdan beri çayla aram yok kahvaltı dışında şimdi çayın yanına 2 tane hurma aldım yorulmusum güzel gitti
Ben o yuzden bıraktım çayı zatın boş çay hayatta icemezdim illa yanında biseyler olacak karnım agriyor regl geliyor galiba hadi ins AllahAaaaa bende pek içmem ama canım istediği zaman da boş hiç içemem
Karniyariklar yanık karin olmuş kız ben kabuklarını hep soyuyorum daha lezzetli oluyor fırına girince kabuklar acımsı bir tat bırakıyor yemekte sevmiyorum kız öğrenci yurdunda güvenlik gorevi yaptım evlenmeden önce ordaki aşcidan öğrendim ondan sonra hep öyle yaparım
Bu kadar benzerlik pesBen o yuzden bıraktım çayı zatın boş çay hayatta icemezdim illa yanında biseyler olacak karnım agriyor regl geliyor galiba hadi ins Allah
Yok yanık değiller hiç ben yağda yapmadım dışına yağ sürüp fırınladıktan sonra yemek yaptım bunu da geçende instada gördüm yağ çekmemesi açısından bayağı güzel geldi bana :) ama biraz fazla tuttum dış kabuğu kurumuştu daha erken çıkarmam gerekirdi :) senin dediğin de fırınlama mı yağda mıKarniyariklar yanık karin olmuş kız ben kabuklarını hep soyuyorum daha lezzetli oluyor fırına girince kabuklar acımsı bir tat bırakıyor yemekte sevmiyorum kız öğrenci yurdunda güvenlik gorevi yaptım evlenmeden önce ordaki aşcidan öğrendim ondan sonra hep öyle yaparım
Karniyariklar yanık karin olmuş kız ben kabuklarını hep soyuyorum daha lezzetli oluyor fı
Yağda canım benim yaptığım patlıcanı fırında hiç denemedim çok sevmezler evdekiler cocuklar sadece içini yer eşimin migdede reflü var yagli yemekleri pek sevmez senede bir iki kez ancak yaparım zaten karnıyarık babam çok sever her gelmesinde mutlaka yaparım annem hiç yapmaz sevmez kurbağa ôlüsü derYok yanık değiller hiç ben yağda yapmadım dışına yağ sürüp fırınladıktan sonra yemek yaptım bunu da geçende instada gördüm yağ çekmemesi açısından bayağı güzel geldi bana :) ama biraz fazla tuttum dış kabuğu kurumuştu daha erken çıkarmam gerekirdi :) senin dediğin de fırınlama mı yağda mı
Bende oldum bugun sanki verdiğim kilolar göbegime yapıştı önümden bir balkon gidiyo gibiYağda canım benim yaptığım patlıcanı fırında hiç denemedim çok sevmezler evdekiler cocuklar sadece içini yer eşimin migdede reflü var yagli yemekleri pek sevmez senede bir iki kez ancak yaparım zaten karnıyarık babam çok sever her gelmesinde mutlaka yaparım annem hiç yapmaz sevmez kurbağa ôlüsü derregl gelecek gibi akıntı başladı koyu renkte yarına gelir
Ben bu akşam sadece çorba yaptım, dolapta parça parça bir sürü yemek vardı, onları çıkarıp bitirdik çok şükür. İki çeşit bence de yeter canım, fazlası israf.Aksama menüde.ne var kızlar
Benim domates çorbası fırında kaşarlı mantar sadece onları yiycem evdekilerde dünden makarnalı börek var yaninda bundan sonra hep iki çeşit yapicam 3 yok çorba ana yemek ana yemek pilav yada makarna yeter grev yapicam bu arada ben.dunku menümü yazmıştım.demi şimdi aklıma geldi
Bende hiç regl şişkinliği yok canım gayet rahatım sadece sırtım ve belim çok ağrıyor sırt üstü yüz üstü yatınca geri kalkamıyorum benim regl niye böyle oldu ya çok canım sikiliyor olup olmamam önemli değil oruclarima yazık bir sürü borcum olacak kaç gündür tutuyorum ama gün içinde 1 kez leke geldiği için hepsini borç yazıyorum ne zamana kadar böyle devam edecek açılırsa 6 günde ordan 12 gün borç olacak fazlasida çıkar bu gidişle acilacaga benzemiyorBende oldum bugun sanki verdiğim kilolar göbegime yapıştı önümden bir balkon gidiyo gibi
Afiyet olsun canım valla israf eşim diyo 1 çeşit olsun ama taze olsun fazla yapma sadece corbayla olmaz yanında muhakkak birşey yapıyorum dolapta benimde yemeklerim var 4 tane patlıcan dolma var 2 kepçe kadar bamya 1 tane karnıyarık dun yaptığım makarnalı borekten 2 dilim var yarına ne yapsam diye de dusunuyorum benim diyette olmamda kötü oldu yiyemiyorum kalıyorlarBen bu akşam sadece çorba yaptım, dolapta parça parça bir sürü yemek vardı, onları çıkarıp bitirdik çok şükür. İki çeşit bence de yeter canım, fazlası israf.
Ben de kahvaltı dükkanı açmayı hep hayal ediyorum, inşallah sana nasip olur canım.Eşim ve kizlarim çok seviyor hamur işi cnm Bnde yapmayı seviyorumev işlerini mutfakta saatlerce kalmayı seviyorum cnm hobi gibi bnim için ayıptır söylemesi yemeklerim meşurdur zaten ileriki zamanlarda kendime ev yemekleri yapan bir yer açacam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?