Çocuklar da mı kalan yemekleri yemiyorlar. Bence yarın sadece çorba yap, herkes bı ucundan yesin kalanları.Afiyet olsun canım valla israf eşim diyo 1 çeşit olsun ama taze olsun fazla yapma sadece corbayla olmaz yanında muhakkak birşey yapıyorum dolapta benimde yemeklerim var 4 tane patlıcan dolma var 2 kepçe kadar bamya 1 tane karnıyarık dun yaptığım makarnalı borekten 2 dilim var yarına ne yapsam diye de dusunuyorum benim diyette olmamda kötü oldu yiyemiyorum kalıyorlar
Bizde genelde 4 gibi tartiliyoruz ama demek ki 1 saat once tartilsak daha dogru olacakKızlar bir diyetisyen sayfasında sahurdan 10-12 saat sonra tartılmak gerekiyor demiş
Bende hiç regl şişkinliği yok canım gayet rahatım sadece sırtım ve belim çok ağrıyor sırt üstü yüz üstü yatınca geri kalkamıyorum benim regl niye böyle oldu ya çok canım sikiliyor olup olmamam önemli değil oruclarima yazık bir sürü borcum olacak kaç gündür tutuyorum ama gün içinde 1 kez leke geldiği için hepsini borç yazıyorum ne zamana kadar böyle devam edecek açılırsa 6 günde ordan 12 gün borç olacak fazlasida çıkar bu gidişle acilacaga benzemiyor
Cocuklarada yedirtmiyor oruç tutuyorlar bayat yemek yedirme yazık diyo onlarinda aklini çeliyor gerçi Tuğçe çok yemek seciyor bugün fırında kaşarlı mantara ağzını sürmedi çorba yemez sadece köfteli düğün çorbasını yer patlıcan pırasa ıspanak bamya barbunya yemez sevmedigi seçtiği cok yemek var herkesin gönlünü yapamamki banada yazikÇocuklar da mı kalan yemekleri yemiyorlar. Bence yarın sadece çorba yap, herkes bı ucundan yesin kalanları.
Sen bilirsin canım ben yapa biliyorum olmazsa regl gelirse bende Perşembe yaparim içim iyice temizlensin orucuma baslim adam akıllı hemde reglle birlikte bu hafta güzel kilo vermem lazımGulumse24 canim pazartesi süt detox yapsam nasil olur dayanabilir miyim acaba ,yarina yapayim dedim sut yarimkilo kadar var anca pazartesi alırım yemek yiyememde sütü çaktırmadan icerim
Bizde öyle yapıyoruz zatın canım 3 de sahur yapıyorum öğlen 16 gibide tartiliyorumKızlar bir diyetisyen sayfasında sahurdan 10-12 saat sonra tartılmak gerekiyor demiş
Bende öyle düşünüyorum canım yani regl ken bile oruç tutucam lekelenme erken başladı napim tutmak zorundayım rabbim bize bu kolaylığı sağlamış bende tutucam kaç gündür niyetlenip tutuyorum ama hep borç olarak yazıyorum bugün 6 gün10 günden sonrası özür olur canım oruç tutabilirsin yani en fazla 10 gün borcun olacak.
Ben bu hafta saat 2 gibi tartıldım birde 17.30 doğru tartıldım ikiside aynı çıktı Gr oynamadı bendeBizde genelde 4 gibi tartiliyoruz ama demek ki 1 saat once tartilsak daha dogru olacak
Ben bu hafta saat 2 gibi tartıldım birde 17.30 doğru tartıldım ikiside aynı çıktı Gr oynamadı bendeBizde genelde 4 gibi tartiliyoruz ama demek ki 1 saat once tartilsak daha dogru olacak
Amin inşallah cnmBen de kahvaltı dükkanı açmayı hep hayal ediyorum, inşallah sana nasip olur canım.
Bende yapmam dahaBaşka kaçamak yapmak yok
Yarın pırasa yapıcam
Canim benim sen bi regl ol sende kurtul bizde kurtulalım günde defalarca bunu belirtiyorsun biliyorum zor ama yani bu kadarda olmaz kiBende öyle düşünüyorum canım yani regl ken bile oruç tutucam lekelenme erken başladı napim tutmak zorundayım rabbim bize bu kolaylığı sağlamış bende tutucam kaç gündür niyetlenip tutuyorum ama hep borç olarak yazıyorum bugün 6 gün
Başını agrittigini bilmiyordum özür dilerim bir daha olmazCanim benim sen bi regl ol sende kurtul bizde kurtulalım günde defalarca bunu belirtiyorsun biliyorum zor ama yani bu kadarda olmaz ki
başım ağrımadı cnm senin adına üzüldüm bende sadece çok sitres yapıyorsun kendine ve bunu çok belli ediyorsun rahat ol böyle yaparsan olacağı varsa olmazsinda biliyorsun bi yandan sitreste tetikliyorBaşını agrittigini bilmiyordum özür dilerim bir daha olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?