Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çocuklar da mı kalan yemekleri yemiyorlar. Bence yarın sadece çorba yap, herkes bı ucundan yesin kalanları.

10 günden sonrası özür olur canım oruç tutabilirsin yani en fazla 10 gün borcun olacak.

Çocuklar da mı kalan yemekleri yemiyorlar. Bence yarın sadece çorba yap, herkes bı ucundan yesin kalanları.
Cocuklarada yedirtmiyor oruç tutuyorlar bayat yemek yedirme yazık diyo onlarinda aklini çeliyor gerçi Tuğçe çok yemek seciyor bugün fırında kaşarlı mantara ağzını sürmedi çorba yemez sadece köfteli düğün çorbasını yer patlıcan pırasa ıspanak bamya barbunya yemez sevmedigi seçtiği cok yemek var herkesin gönlünü yapamamki banada yazik

Gulumse24 canim pazartesi süt detox yapsam nasil olur dayanabilir miyim acaba ,yarina yapayim dedim sut yarimkilo kadar var anca pazartesi alırım yemek yiyememde sütü çaktırmadan icerim
Sen bilirsin canım ben yapa biliyorum olmazsa regl gelirse bende Perşembe yaparim içim iyice temizlensin orucuma baslim adam akıllı hemde reglle birlikte bu hafta güzel kilo vermem lazım

10 günden sonrası özür olur canım oruç tutabilirsin yani en fazla 10 gün borcun olacak.
Bende öyle düşünüyorum canım yani regl ken bile oruç tutucam lekelenme erken başladı napim tutmak zorundayım rabbim bize bu kolaylığı sağlamış bende tutucam kaç gündür niyetlenip tutuyorum ama hep borç olarak yazıyorum bugün 6 gün

2 mayıs
Sahur
Yarım kase yoğurt kürü

İftar
2 poğaça
1 içli köfte (komşum getirdi)
3 sıkım mercimekli köfte
Yeşillik
2 kupa cay

1 saat tempolu yürüyüş
Form çayı içiyorum ( şimdiye kadar işe yaramaya devam ediyor )
suyu ölçmedim içmeye devam

Bugün ki menüm
Iftar
.1 hurma
3 yemek kaşığı yoğurt
(Karıştırdım)

1 tane domates
1 tane küçük kırmızı soğan
1 tabak peynirli sarımsaklı kabak
2 lokma su böreği

Ara
1 kup incirli muhallebi

Uyumdan önce
1 bardak taze zencefilli cay

Su 1 lt

Çok kötü oldum muhhallebiyi yedikten sonra spor bugün yok ...

Canim benim sen bi regl ol sende kurtul bizde kurtulalım günde defalarca bunu belirtiyorsun biliyorum zor ama yani bu kadarda olmaz ki

Başını agrittigini bilmiyordum özür dilerim bir daha olmaz
başım ağrımadı cnm senin adına üzüldüm bende sadece çok sitres yapıyorsun kendine ve bunu çok belli ediyorsun rahat ol böyle yaparsan olacağı varsa olmazsinda biliyorsun bi yandan sitreste tetikliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…