Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim burda herkes derdini anlatiyor sende yazıyorsun ki niye sıkıntı oldu ki anlamadim
Sadece arkadaşa sıkıntı olmuş kaptanim önemli değil ben herkesin derdiyle dertlenen insan oldugum için herşeyimi burda paylaşmaktan sıkıntı görmüyorum görmek duymak istemeyen göz ardı ede bilir beni

Anlaidm canim iste herkes anlatiyor derdini burda
Ara sira bende boyum kisa diye ağlıyorum mesela burda
Canım benim ikinci kızım doğdu o çok ağlayan bebekti çok sıkıntılar çektim sinirden ellerim uyuştu biliyorsunuz hatta gerçekten çekilebilecek bir bebek değildi ama RABBİM annelere sabir veriyor ama bir yerde patlama noktası oluyor benimde ellerimde sorun çıktı tedavi gördüm sonra pisikiyatriye gittim bi yakın dostumdu 1 ayda orda tedavi gördüm bana dediği tek şey bu oldu
(Hayyatta olabilecek şeyler için asla stres yapma sakin ol rahat ol iyi düşün o ani düşün ileriki günleri bazı konularda düşünme o kadar düşünsende olumlu düşün eğer olumsuz düşünürsen yapabileceğin şeyleri olmayacak umidiyle kaybedersin...Bende gerçekten bazı konular hakkında çok sitres yaptığımızı düşündüm ve hak verdim bi nevi şu an yaşadığımız gibi

Aslında aşırı yememişsin ama şişkinlik yapan şeyler yemişsin. Poğaça bir tane de yesen olurmuş

Tabiki stres cok etkiliyor canim cok dusunmemek lazim haklisin ama laf olsun muhabbet olsun diye konusuyoruz burda

Göz ardı edince yazdığın mesajları görmüyor mu? Biri seni alıntı yapıp cevap yazsa onu görüyor mu?

Hele bacı cahilliğime ver hiç gözardı etmedim edilmedim ya da edildim ben bilmiyorum

Kötü niyetle söylememiş olabilirsin canım ama üslup biraz sert gibi. Malum yazışarak anlaşmaya çalışıyoruz yanlış anlaşılmalar olabiliyor.
Aynen katılıyorum üslup biraz sert olmuş eski ortim beni hatırladın mı?
bi de Gulumse24 nin dertlendiği regl olmak diil oruç tutamamak ben de adet geciktirici kullanırım bazen regl Sonlara doğru denk geldiğinde....onu iyi anlıyorum. İnsan tamamen tutup borcundan kurtulmak istiyor...

Ay eski ortim meyyal hayal di bi karışıklık olmasın

Senin işin çok zor canım ya, Allah kolaylık versin. Hem kalan yemeği yemiyorlar hem yemek seçiyorlar hem de birbirini gaza getiriyorlar. 3u 1 arada resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…