Canim burda herkes derdini anlatiyor sende yazıyorsun ki niye sıkıntı oldu ki anlamadimCanim benim sen bi regl ol sende kurtul bizde kurtulalım günde defalarca bunu belirtiyorsun biliyorum zor ama yani bu kadarda olmaz ki
Ya bana sıkıntı olmadi bunu kendine çok büyük bir dert etti bu kadar kafaya takmasına kızdım sadeceCanim burda herkes derdini anlatiyor sende yazıyorsun ki niye sıkıntı oldu ki anlamadim
Anlaidm canim iste herkes anlatiyor derdini burdaYa bana sıkıntı olmadi bunu kendine çok büyük bir dert etti bu kadar kafaya takmasına kızdım sadece
Sende hergün bir kaç kez boyum kısa dersen sanada derim valla ne oluyor bi sakin diyeAnlaidm canim iste herkes anlatiyor derdini burda
Ara sira bende boyum kisa diye ağlıyorum mesela burda
Sadece arkadaşa sıkıntı olmuş kaptanim önemli değil ben herkesin derdiyle dertlenen insan oldugum için herşeyimi burda paylaşmaktan sıkıntı görmüyorum görmek duymak istemeyen göz ardı ede bilir beniCanim burda herkes derdini anlatiyor sende yazıyorsun ki niye sıkıntı oldu ki anlamadim
Cok diyorum da daha sana denk gelmediSende hergün bir kaç kez boyum kısa dersen sanada derim valla ne oluyor bi sakin diye
Canım benim ikinci kızım doğdu o çok ağlayan bebekti çok sıkıntılar çektim sinirden ellerim uyuştu biliyorsunuz hatta gerçekten çekilebilecek bir bebek değildi ama RABBİM annelere sabir veriyor ama bir yerde patlama noktası oluyor benimde ellerimde sorun çıktı tedavi gördüm sonra pisikiyatriye gittim bi yakın dostumdu 1 ayda orda tedavi gördüm bana dediği tek şey bu olduAnlaidm canim iste herkes anlatiyor derdini burda
Ara sira bende boyum kisa diye ağlıyorum mesela burda
2 mayıs
Sahur
Yarım kase yoğurt kürü
İftar
2 poğaça
1 içli köfte (komşum getirdi)
3 sıkım mercimekli köfte
Yeşillik
2 kupa cay
1 saat tempolu yürüyüş
Form çayı içiyorum ( şimdiye kadar işe yaramaya devam ediyor)
suyu ölçmedim içmeye devam
Sen şimdiden başlarsınCok diyorum da daha sana denk gelmedi
Tabiki stres cok etkiliyor canim cok dusunmemek lazim haklisin ama laf olsun muhabbet olsun diye konusuyoruz burdaCanım benim ikinci kızım doğdu o çok ağlayan bebekti çok sıkıntılar çektim sinirden ellerim uyuştu biliyorsunuz hatta gerçekten çekilebilecek bir bebek değildi ama RABBİM annelere sabir veriyor ama bir yerde patlama noktası oluyor benimde ellerimde sorun çıktı tedavi gördüm sonra pisikiyatriye gittim bi yakın dostumdu 1 ayda orda tedavi gördüm bana dediği tek şey bu oldu
(Hayyatta olabilecek şeyler için asla stres yapma sakin ol rahat ol iyi düşün o ani düşün ileriki günleri bazı konularda düşünme o kadar düşünsende olumlu düşün eğer olumsuz düşünürsen yapabileceğin şeyleri olmayacak umidiyle kaybedersin...Bende gerçekten bazı konular hakkında çok sitres yaptığımızı düşündüm ve hak verdim bi nevi şu an yaşadığımız gibi
Orası öyle cnm laf lafı açıyorTabiki stres cok etkiliyor canim cok dusunmemek lazim haklisin ama laf olsun muhabbet olsun diye konusuyoruz burda
Afiyet olsun canım dizin nasıl oldu?2 nisan
09.30Eki Görüntüle 2629084
13.30
2 fırın mücver
1 et köfte
Salata
Yoğurt
18.30
1 kase tarhana
1 kase yoğurt
1 kaşık tabakta kalan pirinç pilavı
Su 3.5 lt
Spor 25 dk pilates 10 dk oblique 12 dk karın çalışması
Zipzip- H hasbeenandgone happy_mom_
Hoş geldin canımmm nasılsın? ÖzlemişizBen bu akşam sadece çorba yaptım, dolapta parça parça bir sürü yemek vardı, onları çıkarıp bitirdik çok şükür. İki çeşit bence de yeter canım, fazlası israf.
Sadece arkadaşa sıkıntı olmuş kaptanim önemli değil ben herkesin derdiyle dertlenen insan oldugum için herşeyimi burda paylaşmaktan sıkıntı görmüyorum görmek duymak istemeyen göz ardı ede bilir beni
Bende özür dilerim ama niyetim kötü değildi dediğim gibi senin için söyledim sadeceBaşını agrittigini bilmiyordum özür dilerim bir daha olmaz
Bende özür dilerim ama niyetim kötü değildi dediğim gibi senin için söyledim sadece
Aynen katılıyorum üslup biraz sert olmuş eski ortim beni hatırladın mı?Kötü niyetle söylememiş olabilirsin canım ama üslup biraz sert gibi. Malum yazışarak anlaşmaya çalışıyoruz yanlış anlaşılmalar olabiliyor.
Ay eski ortim meyyal hayal di bi karışıklık olmasınAynen katılıyorum üslup biraz sert olmuş eski ortim beni hatırladın mı?
bi deGulumse24 nin dertlendiği regl olmak diil oruç tutamamak ben de adet geciktirici kullanırım bazen regl Sonlara doğru denk geldiğinde....onu iyi anlıyorum. İnsan tamamen tutup borcundan kurtulmak istiyor...
Senin işin çok zor canım ya, Allah kolaylık versin. Hem kalan yemeği yemiyorlar hem yemek seçiyorlar hem de birbirini gaza getiriyorlar. 3u 1 arada resmen.Cocuklarada yedirtmiyor oruç tutuyorlar bayat yemek yedirme yazık diyo onlarinda aklini çeliyor gerçi Tuğçe çok yemek seciyor bugün fırında kaşarlı mantara ağzını sürmedi çorba yemez sadece köfteli düğün çorbasını yer patlıcan pırasa ıspanak bamya barbunya yemez sevmedigi seçtiği cok yemek var herkesin gönlünü yapamamki banada yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?