- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Aynen çok şiştim zaten kaçamak neyimize bizimAslında aşırı yememişsin ama şişkinlik yapan şeyler yemişsin. Poğaça bir tane de yesen olurmuş
İyiyim canım hoşbuldum. Sen nasılsın görüşmeyeli. İşe gitmeye devam ediyor musun. Evde durumlar nasıl.Hoş geldin canımmm nasılsın? Özlemişiz
Hanimiş su2 Mayıs
Sahur
salata, çorba, süt,haşlanmış yumurta, az kuruyemiş
İftar
çorba, salata, fırında sebze, peynir, az kuruyemiş, az dondurma
@selensu82 @happy_mom_
Ben onun mesajları görmüyorum gerisini bende bilmiyorumGöz ardı edince yazdığın mesajları görmüyor mu? Biri seni alıntı yapıp cevap yazsa onu görüyor mu?
Hele bacı cahilliğime ver hiç gözardı etmedim edilmedim ya da edildim ben bilmiyorum
Evet hiç bir şekilde yazdığı msj lar görunmuyormus yeni fark ettimKötü niyetle söylememiş olabilirsin canım ama üslup biraz sert gibi. Malum yazışarak anlaşmaya çalışıyoruz yanlış anlaşılmalar olabiliyor.
Borçlar tutulur canım
Bebiş gelmiş olsun inşallah stres yapma
Regli düzenin nasıldı gecikme oluyor muydu normalde
Gulumse24
Beni anlayan birilerinin olması ne büyük bir mutluluk tamda anlatmak istediğim buAynen katılıyorum üslup biraz sert olmuş eski ortim beni hatırladın mı?
bi deGulumse24 nin dertlendiği regl olmak diil oruç tutamamak ben de adet geciktirici kullanırım bazen regl Sonlara doğru denk geldiğinde....onu iyi anlıyorum. İnsan tamamen tutup borcundan kurtulmak istiyor...
Tabii ki anlarım canın yiyimBeni anlayan birilerinin olması ne büyük bir mutluluk tamda anlatmak istediğim bu
Ayyy gördün mü Songül gitti su bittiHanimiş su
Evet canım. Çalışıyorum şükür. Eski işyerinde olsaydım evde olacaktım.İyiyim canım hoşbuldum. Sen nasılsın görüşmeyeli. İşe gitmeye devam ediyor musun. Evde durumlar nasıl.
Geçmiş olsun canım Afiyet olsun Allah kabul etsinHayırlı sahurlar olmayan safram ağrıyor baya azıcık yiyip yatcam geri
Genelde benden başka kimse olmuyor tek basima takılıyorum vakit geçiyorTabii ki anlarım canın yiyim....Sahura kadar oturanlarda bugün sen ve ben varım....
Amin canım cümlemizin inşallah.Geçmiş olsun canım Afiyet olsun Allah kabul etsin
Benimde safram yok ama hiç agrimadi şeytan kulağına kurşunAmin canım cümlemizin inşallah.
Sağol hayatım arada bir uğruyor sağolsun kendi yok ama yokluğunu belli ettiriyor
O zaman tekrar başına ekşimeye basliyim benAyyy gördün mü Songül gitti su bitti
Keyfi ve sağlığı yerinde olsun yeter ki, senin gibi annesi varken diğerini de halleder elbet.Evet canım. Çalışıyorum şükür. Eski işyerinde olsaydım evde olacaktım.
Özel hoca gelemiyor oğlum da konsantrasyonunu kaybetti biraz derslere karşı ama keyfi iyi....
Canım ben dondurucuya böyle yapıp atıyorum, hem sağlıklı hem de uğraştırmıyorYok yanık değiller hiç ben yağda yapmadım dışına yağ sürüp fırınladıktan sonra yemek yaptım bunu da geçende instada gördüm yağ çekmemesi açısından bayağı güzel geldi bana :) ama biraz fazla tuttum dış kabuğu kurumuştu daha erken çıkarmam gerekirdi :) senin dediğin de fırınlama mı yağda mı
Eşinin söylediği hoş değil ama, bayat yemek ne demek. Açlıktan ölen çocukların olduğu dünya da ne varsa o yenmeli, bir lokma kuru ekmeğe muhtaç insanlar var. Kendi yemiyorsa yemesin de çocuklara öyle öğretmesin bariCocuklarada yedirtmiyor oruç tutuyorlar bayat yemek yedirme yazık diyo onlarinda aklini çeliyor gerçi Tuğçe çok yemek seciyor bugün fırında kaşarlı mantara ağzını sürmedi çorba yemez sadece köfteli düğün çorbasını yer patlıcan pırasa ıspanak bamya barbunya yemez sevmedigi seçtiği cok yemek var herkesin gönlünü yapamamki banada yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?