Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bana bakın kızlar şimdi alıcam sopayı hepinizi evire çevire dövücem simoş rahatsızlık falan verdiğin yok . bende sultana aynen katılıyorum . geçen konuşuyorduk ne şanslıyız 6. takımda olduğumuz için diye . ben böyle şeylerin olmasına üzülüyorum açıkçası .

nasıl ta takım dısı msın ne ara ayrıldın ki takımdan gecen hafta mezun mu oldun yoksa benim haberim yok:kedi:

sultanım nuronun hamile olduğunu düşündüğümüz için geri dönmek üzere ayrıldı yazmıştık . neden böyle bir hataya düştük onuda anlamadım normalde beklerdik 1 hafta daha . o an için sevinçten aklımıza bile gelmedi .

burdaki olaya ben mi körük tuttum şimdi????

sen dün benim yazdığımı görmedin o zaman onuda alıntı yapayım oku canım..burdaki olayla hiçbir alakam yok..

dünyanın en gerizekalı taraftar topluluğu diye kimseye de hakaret etmem...bir sürü gs bjk li arkadaşım var direk onlara gerizekalısınız demek bu..ben söylemeyeceğim bir şeyi başkasından da duymak istemiyorum bunu belirtmem neden yanlış..
2 gündür ne gerizekalısı kaldı ne aptalı kaldı..
evet böyle geyikler hep döner..bende kadıköyde gs ı yenince paylaştım ama asla arkadaşlrımı aşırırderece kıracak şeyler değildi..1 bilemedin 2 kere paylaşmışımdır..
kendileri şampiyon olmadığı halde sayyyyfalarca hakaret dolu paylaşımları görünce insan bozuluyor bir yerden sonra..

bursayı ben tebrik ettim,arkadaşım var bir sürü onlara hakettiniz dedim.ayrıca ertuğrul sağlamıda çok severim hatta şampiyon olamadık diye sinirlenirken adamın sevincini gördüm ekranda gözlerim doluverdi o derece seviyorum adamı..hakettiler aldılar..ama diğerlerine noluyor..

ayrıca gerçekten çok kırıldım buradaki olayla hiçbir alakm olmadığı halde ortalığı körüklüyorsun lafına. senağlamasenağlama

Son düzenleme:

hım ben cuma günü olmadgım için kacrmısım cnm o mevzuyu ee ozman bebiş olmadgna göre nuro takıma geri dönüyor gözdemde hiç b yere gtmiyor sakın onu dinleyipte listeden faln cıkarma nazcım gelsin pasa pasa kilo bildiriminiz yapsın hanımklava:​

sen küçüksün sus bakemmalsanaalsanasmilesempatiksalakcinni
yaa şaka biyanda yazdı çekildi olmak istemiyorum ama inanılmaz huzursuz hissediyorum kendimi
nuro ve gözdem ikinizide çok sevdim lütfen daha fazla uzamasın bu konu lütfeeen

renkleri unutalım 6.takımda devam edelim
ve birbirimizi kırmamak adına lütfen ağzımızdan çıkan lafları tartalım
ben tartmadım olay buraya geldi keşke yazmasaydım o cümleyi

al eline oklavayi kusum gitmek isteyene indirde kendinden kücükten dayak yedigi icin geri gelsinler
katiliyorum nazlima

renleri unutalim bencede sana katiliyorum canim burasi fanatik gazetesi gibi oldu kizlar burasi kk ve 6.takim,yapmayin kalp kirmayin

sultancım buyur canım..ben oratlığı yatıştırmaya çalıştım hatta:çok üzgünüm:

o
hcanıma degisn benim anltamam istedgim gereksiz yere böle faceden herhangi birinizn yazdıgı sacma salak bişyi buraya tasımanın yanlıs oldugydu ayrıca yazımda direk sana ortalııg körüklüyorsun demedim ortalıgı körüklücek tarzdaydı gerek yok zaten herksin sinirleri gergin bide böle bi msjın anlmsz oldgunu dile getrmek sitedim ama azöncede söledigim gibi sanal ortam burası herkesin her yazdıgı ister istemez yanlıs anlasılıyor kırıcı bi msj olarak algıladysan özür dilerima.s.

cnm zaten bursa sorun edip etmemn degil bnm sölemk istedgim her takımı holiganları var ve bu ister kabul edilsin ister edilmesin 4 büyük takım içinde gecerli sen etmezsin bnn etmem ama yapanların oldgunuda unutmayalım

kıslar sizi böle bırakıp gtmek içiem sinmiyor ama ananeme gecmiş olsuan gtmem lazım parmklarımnı kapıya skstrmıs biri kıırkmıs snıırm:1no2:

aksama geldigimde herkes sakinlemiş ve sogukkanlı br seklde halledilmiş olmasını diliyorum hepinizi cok seviyorum:enbuyukkk:

oyyyy geçmiş olsun canım ananeye:çok üzgünüm:

huzursuz takımca istenmeyen birisi olduğumu da duydum çok iyi geldi sabah sabah :)
Halbuki güne çok güzel başladığımı düşünüyordum sabah yürüyüşe çıktım aletlerde spor yaptım eve geldim saçımı boyuyacaktım bi k.kya girip arkadaşlarıma yazayım dicektimki son gördüğüm mesaj alıntı yaptığım önceki mesajlara cevap vermeyi bırak günaydın demeyi bile unutturdu.

Ben güzele güzel derim arkadaşım güzel benim olmasa da napimm?? kurallar nedir bilmiyorum ama takımca istenmeyen sevilmeyen insan olarak gösterilmek beni rahatsız etti başka takıma katılma isteğinde bulunucam.
nazcım başka takıma katılmak için listeden nasıl çıkmak gerekiyo biliyomusun?

aneannene geçmiş olsun canım .

nurom kimse sana takımda istenmiyorsun yada sevilmiyorsun demedi bunuda nerden çıkardın anlamadım . başka takıma gitmenede gerek canım yine burdan devam edersin .

nurom kimse sana takımda istenmiyorsun yada sevilmiyorsun demedi bunuda nerden çıkardın anlamadım . başka takıma gitmenede gerek canım yine burdan devam edersin .

gerçekten kalmak istemiyorum burada artık. Karar defterine baktım geçerli bi sebebi olmadan ayrılan başka takımda yeralamaz diyor. Ben sebebimi paylaşım alanına yazmalımıyım yoksa sen bu haftaki listede " başka takıma geçmek isteği üzerine ayrılmıştır" mı yazmalısın :uhm:

canım seni geri dönmek üzere ayrıldı yazdığımız için başka takıma geçiş yapabilirsin sadece diskalifiye olanlar başka takımda yer alamaz . sen istediğin takımda başlayabilirsin. ama bu gereksiz bence .

madem benim takımım en ufak sorunları kendi arasında çözemiyor olaylar bu kadar dallanıp budaklanıyor . bende takım kaptanlığını bırakıyor ve takımdan ayrılıyorum kızlar .aebenciğim burda zaten . o takım kaptanı ve yardımcısını belirler . inşallah en kısa zamanda hepiniz hedefinize ulaşır ve burdan mezun olursunuz . kendinize iyi bakın .

pofffffffssssssssmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…