Hayırlı sabahlar canım ❤Hayırlı sabahlar
Gunaydin canim ❤Günaydın kizlar
Afiyet olsun canım dizin nasıl oldu?
Kuzum günaydın2 Mayıs
Sahur
salata, çorba, süt,haşlanmış yumurta, az kuruyemiş
İftar
çorba, salata, fırında sebze, peynir, az kuruyemiş, az dondurma
selensu82 @happy_mom_
Günaydın canım ❤Günaydın hatunlar
Şiştim evde, bari markete gidiyorduk öf
Sabah yürürüm belki ama çıkmaya çıkmaya giyinmek ölüm gibi geliyorneyse maske tüm pisliğimizi bakımsızlığımızı örtüyor
Mutlu pazarlar canim❤Selam kızlar. Mutlu pazarlar
Iyiyim canım ev çocuklar uğraşıp duruyorum sen nasılsınHoşbulduk canım, nasılsın.
Tunaydin canim ❤Tünaydın kızlar
Az yemek yedigin icinde kilo vermen durmuş olabilirBen yine aynı çıktım 78.6 cıldırıcam ya sahur az yaptım iftarıda ekmeksiz az yedim allah allah. Adetime 3 gün var acaba ondan mı bu eksimi görememek wcyide hallettik ama
Huylu huyundan vaz gecermi bacım oda öyle işte 1 çeşit olsun taze olsun 1 kepçe corbayla 1 tane pide ona yeter ekmek delisiEşinin söylediği hoş değil ama, bayat yemek ne demek. Açlıktan ölen çocukların olduğu dünya da ne varsa o yenmeli, bir lokma kuru ekmeğe muhtaç insanlar var. Kendi yemiyorsa yemesin de çocuklara öyle öğretmesin bari
Bence de sana yazık
Yapmıyorum aslında canım ramazan geldi bıraktım yapmam lazım hareket etmiyorum pekAz yemek yedigin icinde kilo vermen durmuş olabilir
Spor yapabiliyor musun ramazanda zor olur ama
Hareketsizlik de etkiliyordur o zamanYapmıyorum aslında canım ramazan geldi bıraktım yapmam lazım hareket etmiyorum pek
Günaydın canim ❤❤Günaydinnnnnnnn hayırlı sabahlarrrr Ramazan'da bu saatte günaydın caizdir
5,5 saat uyudum yeter banaNe çok uyuyorsunuz yahu iftardan sonra kayipsiniz öğlen olmuş hala ortada yoksunuz orucu uykuya tutturanlar sevabını rüyanızda görürsünüz nirdesizzzzz gııı
170 boy ilk hedef 75 2cisi 65Hareketsizlik de etkiliyordur o zaman
Bu arada hedefin kaca düşmek boyun ne kadardi yazmismiydin hatirlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?