Merhabalar arkadaşlar.
deryacm doğru söyledn.nazar değdi takımımza.
bende sürekli iyiki 6.takımdaym diyorum.valla annemi bıraktm içerde kızlar neler yapmış diye bakıyodm.çok üzüldüm.
Lütfen arkadaşlar kimse ayrılmasın.helede bu sebeplelmaz:
Biz nuroyuda simoşuda çok seviyoruz.nazcım kaptanlar gemiyi terketmez canım bilmiyomusunyerimseniben
Selam kızlar moralim alt üst olmuş durumda kendimiçok kötü hissediyorum..... Cüzdanımın kaybolması yetmiyormuş gibi bide gelir gelmez sinanla kavga ettik ve ayrıldıkkkkk mafoldumben
Tebrikler suuracım.emeklerinin karşılığını almana çok sevindim canımopuyorumnanaktaniyi akşamlar fıstıklar nasılsınız, ben bugün çokk mutluyum bölüm birincisi olmuşum
önümüzdeki çarşamba mezuniyet var çok sevinçliyimopuyorumnanaktan
sağol deryacm.annem iyi maşallh.ama şaker hastası olduğu için perhizine dikkat ediym.
kendime pek bakamıyom.hayırlısı bakalm.
sinem üzülme tatlım.aranız düzelck gibi değilmi.
cok üzüldüm canim neden kavga ettiniz gelir gelmez.sanki bu aralar üstünde kara bulut dolasiyor canim kov o bulutu sen.canim benim üzülme düzelir barisirsiniz
simdi ikinizde sinirlisiniz ya ondan sinirler gecince düzelir insallah
sorun neydi
sinemcim noldu canım yaa özel diilse
ne kadarda mutluydun gelicek derken
Yaaa çok saçma sapan bir sebepten tartışmaya başladık zaten benim bu cüzdan olayı olunca bizim tatil planıda suya düştü onunda gerginliği binince üstüne benim zaten sinirlerimde bozuktu.... Çok ağır konuştuk birbirimize karşı içimizde kalan ve biriken ne çok şey varmış bu 4 senede birbirimize kustuk herşeyi resmen.... Kimsenin içinde bişey kalmadı ama tabi arada saygıda kalmadı ve sevgidemafoldumben
Cüzdan olayındada bankanın genel müdürlüğüne fax gönderdim bu harcamalar bana ait değildir cüzdanım çalındı diye, bakalım genel müdürlük bulunur yapan kişi diyor... Bilemiyorum...
Hakkımda her iki konudada hayırlısı ne ise o olsun....
ayy çok heyecanlandım birden sanki ben doğuruyorumkızlar noldu bugün bu takıma valla izmir gibi kara bulutlar dolaşıyo üstünde,nazlım sen neden celallendin yahu hep sen demezmiydin böyle şeyler için takımmı bırakılır başta sen yaparsan kaptan yaparsa herkes yaparklava: yok öle ayrılmak ben daha geri döncem ben nazlım kaptanımı istiyorum :umursamaz: sensiz olmaz nazlı bunu unutma elbette simoş ve nurosuzda olmaz ve sorunlarını çözeceklerine de eminim ben ,zaten en ufak problemde kaçmayı hiç bir zaman benimsememişimdir,kaçmak çözüm değil sorunlarınızın üstüne gidin ama genel bir ortamda değil kendi aranızda ve halledip geri dönün,6.takım bu değil bakın daha özge ve nilü doğurup dönecek tekrar toplancaz unutmayın..
bu arada size güzel bir haber vereyim bırakın tartışmayı ayrılmayı özge doğuma gitmiş suni sancı vermişler 10:30 da hala sancısı başlamamışkaydirigubbakcemile3 gerçekten bu duru kız pek inatçı olacak bugün Allah nasip ederse hepimiz teyze oluyoruz delikafadulden dualarınızı eksik etmeyin özgemden :Saruboceq:
Selam kızlar moralim alt üst olmuş durumda kendimiçok kötü hissediyorum..... Cüzdanımın kaybolması yetmiyormuş gibi bide gelir gelmez sinanla kavga ettik ve ayrıldıkkkkk mafoldumben
ayy çok heyecanlandım birden sanki ben doğuruyorum
inşallah bi avazda kurtulur canım benim :Saruboceq:
çok üzüldüm canım :teselli: tam manasıyla tanışmadık ama üzüntünü bende paylaşmak istedim.benimde şuan ünide bir kızkardeşim var nişanlısıda askerde,uzun zamandırda beraberler lise 1 den beri sanırım düşün nerdeyse 8 senedir,onlarda sık sık yaşarlar bunu uzak olmalarına rağmen:1shok:uzun süreli ilişkilerde genelde böyle şeyler yaşanır ,eminim düzelecektir söylenen sözler düzelince unutulur merak etme a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?