- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Yaaaa gülümse çok sevindim canım...Evi aldık arkadaslar giderken tatlı aldık çalışan bayan diye çayın yanına ben yemedim diyetteyim.dedim tşk ederim diyete ihtiyacın yokki dedi eski resmimi göaterdim bu senmisin dedi ne kadar yaşını büyük gosteriyor maşallah ne güzel olmuşsun resmen anne kız gibi devrim gecirmissin dedi o kadar iltifattan sonra tatlı yenirmi aşk ola sizehepinizden özür bekliyorum ayrıca bugün eltim gile yemek goturdum kaynanam dedi yeter daha diyet yapma ferace nin içine dusmus bir parça kalmışsın ayrıca eltimle koronadan dolayı 2 aya yakındır görüşmüyoruz cok.zayiflamissin hala diyettemisin dedi duyun bunları duyun görümcem dedi dün çaya gelince farkettim cok zayiflamissin bence yeter daha verme dedi
Ozur dilerim tatli yedigini dusundumEvi aldık arkadaslar giderken tatlı aldık çalışan bayan diye çayın yanına ben yemedim diyetteyim.dedim tşk ederim diyete ihtiyacın yokki dedi eski resmimi göaterdim bu senmisin dedi ne kadar yaşını büyük gosteriyor maşallah ne güzel olmuşsun resmen anne kız gibi devrim gecirmissin dedi o kadar iltifattan sonra tatlı yenirmi aşk ola sizehepinizden özür bekliyorum ayrıca bugün eltim gile yemek goturdum kaynanam dedi yeter daha diyet yapma ferace nin içine dusmus bir parça kalmışsın ayrıca eltimle koronadan dolayı 2 aya yakındır görüşmüyoruz cok.zayiflamissin hala diyettemisin dedi duyun bunları duyun görümcem dedi dün çaya gelince farkettim cok zayiflamissin bence yeter daha verme dedi
İhtiyaçtan satılık iş yeri var ev sahibinin borcu varmış o yüzden değerinin altında satış oldu canım Allah razı olsunnYaaaa gülümse çok sevindim canım...
yağmurda karda falan taşmaz inşallah soruşturdunuz mu canım niye satıyorlar? Bodrum kat ya. Komşulara soraydınız
Hayırlı olsun canim evin allah oturmayi nasip etsin inşallahEvi aldık arkadaslar giderken tatlı aldık çalışan bayan diye çayın yanına ben yemedim diyetteyim.dedim tşk ederim diyete ihtiyacın yokki dedi eski resmimi göaterdim bu senmisin dedi ne kadar yaşını büyük gosteriyor maşallah ne güzel olmuşsun resmen anne kız gibi devrim gecirmissin dedi o kadar iltifattan sonra tatlı yenirmi aşk ola sizehepinizden özür bekliyorum ayrıca bugün eltim gile yemek goturdum kaynanam dedi yeter daha diyet yapma ferace nin içine dusmus bir parça kalmışsın ayrıca eltimle koronadan dolayı 2 aya yakındır görüşmüyoruz cok.zayiflamissin hala diyettemisin dedi duyun bunları duyun görümcem dedi dün çaya gelince farkettim cok zayiflamissin bence yeter daha verme dedi
Ayyyy aşk olsun kaptanim estagfurullah şaka yapmistimOzur dilerim tatli yedigini dusundum
Asıl ele başı sensinHayırlı olsun canim evin allah oturmayi nasip etsin inşallah
Ben dedim Gülümse yemez diye ama herkes yer dedi
Yok yokkk ben degilim kaptan beni ayartti o dedi valla o dedi tatli yemiştir dedi yediyse ceza var ona dedi dedide dedi sngl oda neler dedi kaptan ve yardimcisi sucluAsıl ele başı sensin
Sevindim canım.İhtiyaçtan satılık iş yeri var ev sahibinin borcu varmış o yüzden değerinin altında satış oldu canım Allah razı olsunn
Selenim regl bitti mi? Hala ödem vardır belki?4 mayıs
09.30
1 adet mantarlı omlet
2 sünme peynir
2 zisiyah zeytin
Öğlen ve akşam
Yarım tabak baklalı bulgur ve yoğurt
SU 3 lt
Spor 40 dk tempolu yürüyüş
30 dk pilates
Zipzip- H hasbeenandgone @happy_mom_
Evi aldık arkadaslar giderken tatlı aldık çalışan bayan diye çayın yanına ben yemedim diyetteyim.dedim tşk ederim diyete ihtiyacın yokki dedi eski resmimi göaterdim bu senmisin dedi ne kadar yaşını büyük gosteriyor maşallah ne güzel olmuşsun resmen anne kız gibi devrim gecirmissin dedi o kadar iltifattan sonra tatlı yenirmi aşk ola sizehepinizden özür bekliyorum ayrıca bugün eltim gile yemek goturdum kaynanam dedi yeter daha diyet yapma ferace nin içine dusmus bir parça kalmışsın ayrıca eltimle koronadan dolayı 2 aya yakındır görüşmüyoruz cok.zayiflamissin hala diyettemisin dedi duyun bunları duyun görümcem dedi dün çaya gelince farkettim cok zayiflamissin bence yeter daha verme dedi
Cumartesi sabah yaptı canım oğlumuz oldu çok şükür sağlıklı ikiside iyilerSevindim canım.Eltin doğum yaptı mı?
Sağol canım Allah razı olsun darısı kirada olan herkesin başına ins Allah daha iyilerini sizlere nasip etsinHayırlı olsun eviniz canım. Rabbim güzel günlerde oturmayı nasip etsin
Sen yemek yapınca tahmin ettim hadi darısı sana inşallah. Yeni eve yeni bebek yakışır. 3+1 mi ev?Cumartesi sabah yaptı canım oğlumuz oldu çok şükür sağlıklı ikiside iyiler
Iyi geceler canim ❤Kızlarr yatıyorum ben Allah rahatlık versin herkese. Tatlı rüyalar....
Kaptanligi baskasina mi devretsem acaba
Bizim üniversitenin tesisleri var, denizi muhteşem hem de çok sakin, kalabalığa girmeden oraya gideriz artık. Benle oğluma denizsiz bir yaz olamaz, inşallah gitmek kısmet olur.Hosgeldin canim
11 mayis da cogu yer aciliyor
Sonrasinda normallesmeler devam edecek gibi görünüyo
Yazin her yer acilir canim denize gidersiniz
Yazdığın için sağol canım, ben de zayıflayınca çok sevmiştim ama biraz aldım üstüne. İnşallah tekrar verip 5li kilolarda kalmaya calisacagim.Ne yazacağımı bilemedim... Yazdım sildim yazdım sildim... Sağlıklı beslendikce bide üstüne spor ekledikce daha enerjik daha aktif olduğumu fark etdim. Birgün spor yapmasam sanki önemli birşeyi atlamış gibi hiss eddiyorum Zayıfladıkca vücudumu sevmeye başladım. Ve daha fazlasını istedim . Şuan Ramazan dolayısıyla biraz saldım eşimde zayıflamamı istemiyor artık o baştan beri istemiyordu. Ama Ramazandan sonra güzel bir program yapmayı düşünüyorum. Göbeğim halen azda olsa duruyor. Gitmedi bir türlü. Tamamen gitmesini istiyorum.. soruna cevap oldumu bilmiyorum ama döktüm öyle içimdekileri Teşekkür ederim ❤
Allah rahmet eylesin, arkadaşına da sabırlar versin canım. Geride küçük çocuğu var mıydı.Eşi vefat etti arkadaşımın canim perşembe günü
Ben seni savundum zaten görmedin herhaldeEvi aldık arkadaslar giderken tatlı aldık çalışan bayan diye çayın yanına ben yemedim diyetteyim.dedim tşk ederim diyete ihtiyacın yokki dedi eski resmimi göaterdim bu senmisin dedi ne kadar yaşını büyük gosteriyor maşallah ne güzel olmuşsun resmen anne kız gibi devrim gecirmissin dedi o kadar iltifattan sonra tatlı yenirmi aşk ola sizehepinizden özür bekliyorum ayrıca bugün eltim gile yemek goturdum kaynanam dedi yeter daha diyet yapma ferace nin içine dusmus bir parça kalmışsın ayrıca eltimle koronadan dolayı 2 aya yakındır görüşmüyoruz cok.zayiflamissin hala diyettemisin dedi duyun bunları duyun görümcem dedi dün çaya gelince farkettim cok zayiflamissin bence yeter daha verme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?