- 12 Şubat 2008
- 1.423
- 2.129
- 658
- 40
Sinemmm ne oldu neden :sinifsinif:
Canım biz ilk defa böyle bir tartışma yaşadık sinanla.... Sanmıyorum düzeleceğini, bu kadar zamandır aramızda 1 kere bile ayrılık lafı geçmemişti.... ben artık unutamam söylediklerini... Neyse diyorum ya hayırlısı buymuş demek ki.....
ay cok sevindim ya hadi hayirlisi bir avazda kurtulur insallahkızlar noldu bugün bu takıma valla izmir gibi kara bulutlar dolaşıyo üstünde,nazlım sen neden celallendin yahu hep sen demezmiydin böyle şeyler için takımmı bırakılır başta sen yaparsan kaptan yaparsa herkes yaparklava: yok öle ayrılmak ben daha geri döncem ben nazlım kaptanımı istiyorum :umursamaz: sensiz olmaz nazlı bunu unutma elbette simoş ve nurosuzda olmaz ve sorunlarını çözeceklerine de eminim ben ,zaten en ufak problemde kaçmayı hiç bir zaman benimsememişimdir,kaçmak çözüm değil sorunlarınızın üstüne gidin ama genel bir ortamda değil kendi aranızda ve halledip geri dönün,6.takım bu değil bakın daha özge ve nilü doğurup dönecek tekrar toplancaz unutmayın..
bu arada size güzel bir haber vereyim bırakın tartışmayı ayrılmayı özge doğuma gitmiş suni sancı vermişler 10:30 da hala sancısı başlamamışkaydirigubbakcemile3 gerçekten bu duru kız pek inatçı olacak bugün Allah nasip ederse hepimiz teyze oluyoruz delikafadulden dualarınızı eksik etmeyin özgemden :Saruboceq:
Canım biz ilk defa böyle bir tartışma yaşadık sinanla.... Sanmıyorum düzeleceğini, bu kadar zamandır aramızda 1 kere bile ayrılık lafı geçmemişti.... ben artık unutamam söylediklerini... Neyse diyorum ya hayırlısı buymuş demek ki.....
Gözdemcim saçma sapan sebeplerden.... Ben bile kavganın başlangıç noktasını şu anda hatırlamıyorum ama sonrasında konuşulanlar asla ama asla unutulabilecek gibi değil....:gitme:
hemen uçuyorum cnm hihoyyytAyşegül face e bir bakarmısın canım, aklıma birkaç şey geldi, sabah konuştuğumuzla ilgili, önerilerimi sunacağım :1rolleyes:
selamlar canlar
arkadaşlar bir uğrayım diye geldim ama şoktayım resmen
ilk önce tebrik eden ve benim sevincimi paylaşan siz değerli arkadaşlarıma çok teşekkür edriyorm
Sinemim noluyor sana canım benim ya kara bulutlar dolaaşıyor üstünde Allah hayra çıkarsın her işini yolunu aydın etsin...
ve son olarak bu tartışmalar kızlarr noluyor yaaaaaaaa delirdiniz mi yoksa bir grup arkadaşımız söleşti diğer gruba şaka mı yapıyor.
inanın hala şaka yaptık diyeceğiniz anı bekliyorum.
kimler karışmış neler konuşulmuş, bırakın Allahınızı severseniz yahu insanız biz her sevincimizi kederimizi en özel sırlarımızı paylaştık. yeri geldi beraber üzüldük sevindik o zaman kim hangi takımlı nereli umursadık mı. rica ediyorum herkes olgunluk göstersin ve kimse ne ayrılsın,yerinden kıpırdasn ne de dediydi demişti diye devam ettirsin. saçma sapan bir konu epimizde ordan burdan dış etkenler yüzünden tahrike geldik fevri olarak doğru yanlış bir şeyler söyledik. şimdi hepsini unuttuk. Biz 6. takım olarak yarışıyoruz ve hepimizin her birimize karşı sorumlulukları var öyle gemi okyanusun ortasındayken kimse gemiyi terk edemez hepimizin sorumluluklarını yerine getirmesi lazım en önemlisi de saygı ve sevgiizi yitirmememiz lazım ve tabii asıl amacımız olan beslenmemize dikkat edip kilolarımızı verip takımımızı 1. yapmamız lazım.
simoşş hani birlikte inecektik 65'e, nurocan ya mezun olcen zaten sen hem takımımızın hem montinin grur kaynağısın. nazcım sana hiç bir şey demiyorum sadece sinirle söylenmiş sözler olarak kabul ediyorum.
bu arada maytap ve özlemcimde unutun bu olayı yaşanmadı kimsede kırılmadı anlaştık mıolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanbayanssulusmile:enbuyukkk:a.s.
bu arada
şampiyon Türkiye en büyük Türkiyeturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?