Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hayırlısı neyse o olsun canım ,unutmamak lazım her şerdede bi hayır vardır :teselli:

ay cok sevindim ya hadi hayirlisi bir avazda kurtulur insallah

hayirlisi canim sen fazla üzülme

Gözdemcim saçma sapan sebeplerden.... Ben bile kavganın başlangıç noktasını şu anda hatırlamıyorum ama sonrasında konuşulanlar asla ama asla unutulabilecek gibi değil....:gitme:

Hayırlısı olsun sinemciğim, çok haklısın başlangıcı önemli değil, sonrasında söylenenler önemli, rabbim hakkında hangisi hayırlıysa onu nasip etsin, dua et çokça, eğer unutamam diyorsanda, rabbimden metanet merhamet ve huzur iste, o herşeyin en iyisini bilir :Saruboceq:

kizlar bana müsade esimin dayisina gidecez oturmaya.gece girerim giremezsem yarin sabah görüsürüz insallah gidenler geri gelmis olur

Ayşegül face e bir bakarmısın canım, aklıma birkaç şey geldi, sabah konuştuğumuzla ilgili, önerilerimi sunacağım :1rolleyes:

daha gidemedik disari.cikicaz hazirlaniyoruz dolu yagdi buraya ya bi yaz gelmedi gitti halbuki sabah güzeldi hava.simdide yagmur var ama cikicaz simdi bi bakim dedim kimler var

kimsecikler uğramamış CADIARZU bende bissürü iş yaptım geldim puff yoruluşumvalla
bugünki menümü vereyim dedim
sabah
08:00
2 dilim kızarmış tam buğday
yağsız peynir
domates
salatalık
yeşil biber
maydonoz
yeşil çay

ara:yok

14:00
bir servis kaşığı tavuk sote
1 dilim tam buğday
2 bardak ayran

ara:yeşil çay

akşam19:00)olur büyük ihtimal

barbunya yemeği
yoğurt

gece:şekersiz neskafe yada yine yeşil çay şimdilik bu kadar gece uğrarım bi ara iyi akşamlar hepinize

selamlar canlar
arkadaşlar bir uğrayım diye geldim ama şoktayım resmen
ilk önce tebrik eden ve benim sevincimi paylaşan siz değerli arkadaşlarıma çok teşekkür edriyorm
Sinemim noluyor sana canım benim ya kara bulutlar dolaaşıyor üstünde Allah hayra çıkarsın her işini yolunu aydın etsin...
ve son olarak bu tartışmalar kızlarr noluyor yaaaaaaaa delirdiniz mi yoksa bir grup arkadaşımız söleşti diğer gruba şaka mı yapıyor.
inanın hala şaka yaptık diyeceğiniz anı bekliyorum.
kimler karışmış neler konuşulmuş, bırakın Allahınızı severseniz yahu insanız biz her sevincimizi kederimizi en özel sırlarımızı paylaştık. yeri geldi beraber üzüldük sevindik o zaman kim hangi takımlı nereli umursadık mı. rica ediyorum herkes olgunluk göstersin ve kimse ne ayrılsın,yerinden kıpırdasn ne de dediydi demişti diye devam ettirsin. saçma sapan bir konu epimizde ordan burdan dış etkenler yüzünden tahrike geldik fevri olarak doğru yanlış bir şeyler söyledik. şimdi hepsini unuttuk. Biz 6. takım olarak yarışıyoruz ve hepimizin her birimize karşı sorumlulukları var öyle gemi okyanusun ortasındayken kimse gemiyi terk edemez hepimizin sorumluluklarını yerine getirmesi lazım en önemlisi de saygı ve sevgiizi yitirmememiz lazım ve tabii asıl amacımız olan beslenmemize dikkat edip kilolarımızı verip takımımızı 1. yapmamız lazım.
simoşş hani birlikte inecektik 65'e, nurocan ya mezun olcen zaten sen hem takımımızın hem montinin grur kaynağısın. nazcım sana hiç bir şey demiyorum sadece sinirle söylenmiş sözler olarak kabul ediyorum.
bu arada maytap ve özlemcimde unutun bu olayı yaşanmadı kimsede kırılmadı anlaştık mıolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanbayanssulusmile:enbuyukkk:a.s.
bu arada
şampiyon Türkiye en büyük Türkiyeturkbayragi

turkbayragi turkbayragi alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

suurama bir alkisalkisalkis
umarım yarın hepimiz için güzel bir gün olur arkadaşlar.
Bugünkü menümü yazym spor yapcm.
UYANINCA
1bardak süt 6kurukayısı
KAHVALTI
sivribiber
az salam
peynir,zeytin
az şekersiz marmelat
3dilim t.b.ekmek
ÖĞLE
cacık
AKŞAM
bol yeşil salata
az zeytinyağlı taze fasulye
domates çorbası
GECE
süt
meyve
SPOR
1saat yürüyüş
1saat bisiklet
50 mekik
iyi akşamlar arkadaşlar opuyorumnanaktan

pufff takım adına gerçekten kötü bir günn başladı ve sonrasıda kötü gelmişş
:1no2:

sevindirici olan tek şey özgenin doğuma girmiş olması
umarım bu saate almıştır kucağına durusunu özgee :Saruboceq:

:çok üzgünüm:

ooo neler olmuş neler...valla 1 -2 aydır takılıyorum buraya ama hiç böyle şeyler olmamıştı üzüldüm valla.
neyse umarım düzelir.
menümü yazayım bari

sabah
1 k.k.kadar beyaz peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek

öğlen
1 yumurta
peynir3 zeytin
2 dilim ekmek

akşam
1 fırında kızarmış but
salata
cacık

kızlar günaydın hepinize.a.s.
özge doğurdumu acaba duru bebişi bi haber aldınızmı ..dün doğuma gideceğini söylemişti umarım herşeyi çok güzel geçmiştir.merak ettim

günaydınlar,
nasılsınız bayanlar.
mopsy dün gitmiş özge doğuma yumukum haber vermişti ama daha başka bir haber gelmedi...

evt dün gitmişti sunni sancıyla doğumu olacaktı..bi haber gelirse yazar ozaman yumukcum....

selam kızlar herkesler nerde yaa neden kimse yok takımda:gitme: aebenimde gelmemiş zaten gelsimde sizi bi sopalasın hıh:dilcikar:klava:

takım diye birşey kalmamışş millet küstü birbirine çıkan çıkanaaa :1no2:

çok ta üstlerine gitmemmek lazımmm kendileri bilir aklı başında kocaman kadınlarr a.s

beni açıkçası naz ın durumu sıkıyorr
nazcım tek burda konuşanlarla senin sıkıldığına inanmıyorumm mutlaka özelden de canını sıkan birşeyler olmuşş
ama tek arkadaşın tek sorumlu olduğun kişiler onlar değill
lütfen gel ve 6 takımı bırakmaa zira bizlerde burdayızz cuma tartı günüü ne de çok az kaldıı
acil önümüze bakmalıyızz a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…