Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar günaydın hepinize.a.s.
özge doğurdumu acaba duru bebişi bi haber aldınızmı ..dün doğuma gideceğini söylemişti umarım herşeyi çok güzel geçmiştir.merak ettim

günaydınlar,
nasılsınız bayanlar.
mopsy dün gitmiş özge doğuma yumukum haber vermişti ama daha başka bir haber gelmedi...

evt dün gitmişti sunni sancıyla doğumu olacaktı..bi haber gelirse yazar ozaman yumukcum....

öncelikle hepinize tünaydın..özgem nihayet doğurmuş delikafadulden daha doğrusu sezeryanla alınmış bebek suni sancı vermişlerdi kordon çok kısa olduğu için hiç hissetmemiş sancıyı çok şükür kaydirigubbakcemile3 berbat bişey çünkü bilen bilir olmayınca almışlar sezeryana demin aradım taburcu olmuş eve gidiyomuş çok erken geldi bana ben 2 gün kalmıştım akşam ameliyat olmuş sabahına eve CADIARZUneyse Allah analı babalı büyütsün, vatana millete hayırlı bir evlat yetiştirmelerini nasip etsin nihayet tüm direnmesine rağmen doğdu duru kız kaydirigubbakcemile3

bu arada takım çok sessiz normalde bu sayfalar akıp giderdi kimsecikler yok,yapmayın böyle arkadaşlar en ufak bir tartışmada ben çıkyorum huzurum kalmadı başlıyosunuz,bana kalırsa siz zaten çıkmak isteyip dile getiremiyosunuz böyle şeylerde fırsat kolluyosunuz kusura bakmayın ama ben böyle düşünüyorum ,iyi ozaman kocanınzla her kavga ettiğinizde boşanın :1closedeyes:

özgecim hayırlı olsun

selam kızlar nasılsınız..

takımdaki sessizlik benide gerdi yeni gelmeme rağmen.siz uzun zamnadır tanışıyorsunuz kaynaşmışsınız..sizi daha çok etkilemiştr eminim..
tatsızlığı bırakalım bence..

bu sabah bol bol salatalık yedim,maydonoz domates,peynir,1 yumurta yeşil çay

dün öğlenpatlıcan közleme ve salta yedim
akşamda çorba ve çiğ kabak salatası
akşamda meyve yedik..

nihayet geldi haaa duru kızzz :Saruboceq:

analı babalı büyüsünn sağlıklı nice doğum günlerine mink duruşş

haber verdiğin için sanada teşekkürler yumukumm Şeniz

üstte yazdıklarınada katılıyorum ayrıca canımm

:lepi:

amin ablacım :Saruboceq:

bu takıma 1 seneden fazla oldu gireli ara sıra bu tip tartışmalar yaşanır doğaldır hepimiz insanız bi günümüz bi günümüzü tutmayabilir,ama her kavgada çekip gidersek burası bi takım olmaz zaten,gitmek için kendinize başka bahaneler arayın arkadaşlar,ben bu işin üstesinden gelemiyorum beceremiyorum gibi,burada belli bir amaç için bulunuyoruz ama yeri geliyo hayatarımızı paylaşıyoruz ne kadar sanal bir ortamda olsa acılarımızı sevinçlerimizi hep birlikte paylaşıyoruz çoğu zaman,kavgada olacak elbette hepimiz farklı insanlarız farklı yapılarda huylardayız ama bu şu demek değil nasılsa sanal canım istediğinde çeker giderim,nazlımda artık bunlara dayanamadığı için gitti bence takım kaptanı olarak ne kadar müdahele etmek istesede kimseye söz geçiremediği için,ama nazlım bizlerde burdayız sensiz olmaz hepimizde aynı şeyi söylüyorsak bu kadar ablanı,arkadaşını kırma ve görevinin başına dön,valla ben rica ederim aeben merdaneyle girişir benden söylemesi :umursamaz:

merhabalar .....
pc de pronlem var girmiyorum girsemde her an kapana biliyor tamire gidecek .....
ager gelmessem haberiniz olsun .......

son mesajlara tam bakmadım ama hala maç konus devam ediyor . nuro tekrzr tekrar konusu ısıtıp getimek tartımayı iyce alevlendirmek sana kazandırıyor ?????

bu konuda hata yapılmış özürde dilemiş ama hala yazmışsın ... her zamanki gibi evet acık sözlüsün çogumuz kadar fakat okudugum yazılarını hiç tasvip etmiyorum ....
sevgiler...

selam kızlar sabahtan beri bakıyorum bakıyorum kimse yok neyse bikaç kişi yazmış
öncelikle duru kızımız dünyaya hoşgelmiş
annesini ve babasını kutluyorum inşallah vatana ve millete hayıorlı bi evlat olur pıtırcık

nazlıcım inşallah döner söyliicek bişey bulamıyorum çok üzüldüm tüm bu olanlara
aebende gelir herhalde bugün onun hışmından nereyekaçıcaz bilmem artık
herkesin gençlik ve sporbayramınıu kutluyorum

ay yumukçum çok güzel birhaber verdin çok sevindim duru bebiş doğmuş ve demekki çok iyiler taburcu bile olmuşlarrhihoyyyt
allah güle güle büyütmeyi nasibetsin duru bebğinde şansı bahtı açık olsun inşallah..çok sevindim..
darısı başımızaadelikafadulden

bende şaşırdım nilücüm,artık böyleymiş meğer bi sorun yoksa ertesi gün taburcu ediyolarmış ben 2 gün kalmıştım delircektim artık delikafadulden darısı senin başına bitanem bi çırpıda kurtulursun inşallah... :Saruboceq:

ayy durucuk doğmuş mu çok şükür kızımız bir Boğa olarak doğduzemuszemusopuyorumnanaktan Allah hayırlı bir evlat eylesin ömrü güzel ve bereketli, bahtı açık olsun:Saruboceq:

kızlar bu arada kilo verme işi nasıl gidiyor,
biz hafta başından beri sanah 6da annemle yürüyüş yapıyoruz elhamdulillah çok ii oldu bu cuma 1 kilo vermiş olcam fazlasını bilemiyorum, gerçi dün akşam zorunlu ir kaçamağım oldubilmiyorumkismile eski komşuma gittik kadın 45 yaşında dul bir bayan afyonlu börekler katmerler sarmalar neler hazırlamış anlatamıycam 6-7 çeşit pasta böte çörek vardı sanırm.
bir de 2kişi olunca ne yediğin meydan da çok ısrar etti küserim fln dedi artık en az şekilde halletmeye çalıştım bol bol da hareket ettim yedikten sonra metabolizmam tolere etsin diye, tartıya yansıyan bir şey olmamış ama inş kilo vermemi de yavaşlatmaz

dünkü menüm:

sabah 7.30:3 dilim uno light denge,dom-sal-maydonoz-marul-3zeytin,30gr aknaz peynir,1çk marmelat

11.30: 1küçük kare bitter çikoltala

14.00:1 tabak tavuklu mantar sote,salata,1bardak ayran

18.00:1avuç leblebi,1bardak süt

20.30..............(yazmayayım ama onun ucundan şunun kıyısından montiye uygun olmayan şeyler yedim biliyorumki 1 lokmasıda bir 10 lokmasıda bu yüzdenalsanaalsanasmile

haklısın ablacım 2kişi tartıştı diye takımı bozmadık, onlarda ne yapacaklarına kendileri karar verirler,
ya bu cuma birinci olcez hadin kızlarkaydirigubbakcemile2
bu arda ablacım ecenin balosu nasılmış bak sormayı unuttuk...

Günaydın kızlar.... Nasılsınız?
günaydın tatlım gerçi tünaydını da geçtikya neysekaydirigubbakcemile3 iyiyz elhamdulillah sen nasılsın bankadan bir cevap geldi mibilmiyorumkismile

vereliniortakturkbayragi

canım menün çok güzel, afiyet olsun
gerçi aeben ablam olsa yumurtayla ekmek yemezsen daha hızlı kilo verirsin derdi sanaaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 insan montiyle haşır neşir olunca her şeye o gözle bakıyor. tebrik ederim yakında istediğin kiloda olacaksın. bu cuma listeye giriyorsun unutma eylülüm bize güzel bir oran ver inşŞeniz

canım dünkü menü de kahvaltı yok mu benmi göremedimbilmiyorumkismile:bbo:
öğün atlamayın nasıl tıkırdıyorsunuz inanın ben yaşıyorum 2haftam boşa gitti aman siz yapmayın
yoksa gerçekten çok istikrarlısın kilon çok olmamana rağmen hepimiz sana kilon yok deyip baskı yapmamıza rağmen sen direniyorsun eminin istediğin kiloya da ineceksin tebrik ederimŞenizkaydirigubbakcemile5

başka takımlardan takipçilerimiz var
Doracım hoşgeldin,Çağlayan Çiçekte buradaydı şimdi.
ÇAğlayan monti yapıyordu da dora sende yapıyor musun?

eddoras ablacımm bu arada sen montiye devam ediyor musun mesajını okurken dikkatimi çekti salam la ekmek cıssslmaz:
neden öğle sadece cacık var çok zor durumda kalmadıysan bir şeyler yemeliydin
ve harika spor yapıyorsun bu hafta ne kadar gitcek merak ediyorumyerimsenibenalkisalkisalkis

boshayallersmile

yerimseniben

kaptanımız bizi bırakıp gitmez ki 19mayıs tatildir bugün ondan girememiştir nete...
kaydirigubbakcemile5sırnaşık şey

çok güzel geçmiş tatlımm
facede hesabıun varsaa eklee tüm resimlerimiz ordaaa a.sŞeniz

Monti yapıyorum suuracm.hatalarm oluyo tabi.monti amca az salama izin veriyodu.ama ekmek yemiycktk yanında öylemi.
Arkadaşlara açıkladm.annm yanımda.şeker hastası.onunla ilgilenyorm.
Bu yüzden 2 öğün yiyebilyorm genellkle.en fazla cacık yapabldm öğlen kendime.napiimohaoldumsmile

yok canım dün kahvaltı vardı yazdım sandım önceden ondan bir daha yazmayayım dedim
1 kase sütlü k-flakes yedim canım ..6 öğün yiyorum öğün atlamak yok..opuyorumnanaktan

Duru kizimiz doğmuş demek, annesine babasina vatanina ailesine hayirli evlat olur inşallah, ad gibi dupduru, parlak, su gibi akici bir yaşami olsun, özgemizde bir an önce toparlanir inşallah, sinem kredi kartiyla ilgili sorununu da çözmüştür umarim, suura hoşgeldin canim yoktun birkaçgündür, bu arada ecemiz peri kizi gibi olmuş ben çok beğendim, nazli da bugün resmi tatil diye gelmemiştir,yoksa o takimini birakmaz, aeben ablişiminde pc sorunu çözülür inşallah bir an önce bilmiyorumkismile

boshayallersmile

yerimseniben

kaydirigubbakcemile5sırnaşık şey

çok güzel geçmiş tatlımm
facede hesabıun varsaa eklee tüm resimlerimiz ordaaa a.sŞeniz

çok sevindim ne güzel onun için unutulmazbir anı lise arkadaşlarının yerini de hiçbiri tutmuyor zaten,
tamam ablacım özelden sen ismini yaz ben ekleyeyim faceye

ablam hani et türüyle yemiyruz ya karbonhidrat salam da et türü ondan, aslında ben bu ilin kolayını buldum dr. bana değişim listesi vermişti et yerine yenebilecekler ve ekmek yerine diye ayrı listeler.
et yerine yenebileceklerle, ekmek ve ekmek yerine yenebilecekleri kkarıştırmıyorum o zaman tam liste elimde olmuş oluyoryerimseniben
bu arada kolay gelsin Allah yardımcın olsun ablacım,bizde annemle cumadan salıya kadar dr.daydık. tahliller yapıld küçükbir check-up'tan geçti. insanonlarla ilgilenince kendini çok huzurlu hissediyor. Allah ecrini versin. cacığını ihmal etmemişsin o bile iyi hem protein hem sebzekaydirigubbakcemile5

yok canım dün kahvaltı vardı yazdım sandım önceden ondan bir daha yazmayayım dedim
1 kase sütlü k-flakes yedim canım ..6 öğün yiyorum öğün atlamak yok..opuyorumnanaktan

ben görmemişim k-fleksibilmiyorumkismile afiyet olsun tekrar istikrarından dolayı tebrik ederimalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…