Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

saol canım annem burda onunla ilgileniyorum, ciddi bir sağlık sorunu yok 17senedir bileklerinde sinir sıkışması var ameliyat olması gerekiyor kolay bi ameliyat ama ameliyat ismi insanı korkutuyor. bende ankaraya gelmesini istedim bir de daha çok dr.a danışmış oluruz diye. hazır gelmişken kan değerlerine baktırdık,kalbine ciğerlerine fln her sonucumuz güzel çıktı şükür, sen napıyorsun diyet nsıl gidiyor yazmıyorsun menülerini amaaalmaz:

bizimde düğünler fena yaklaştı artı ciddi ciddi diyete girmenin zamanı geldi kızlarrr :kedi:

haftayaa buyarışta bende varım diyorum çatır çatır verip gidiyorum kilolarıı

bu haftaa eksi 500 gram da olurum herhaldeee sositososito

bugünki menüm:
sabah 07.00
3-4 kuru kayısı
09.00 kahvaltı: 3dilim denge light ekmek, 30gr aknaz light peyniri,3zeytin,tere-marul-maydonoz-som-salatalık,1çk. marmelat (şekersiz)

13.30 öğle:2kase mercimek çorbası,salata,1bardak ayran

16.00:1avuç leblebi

19.30:4yk. kabak yemeği,salata, 1 bardak ayran

Geçmiş olsun suuram annemize, inşallah ameliyati da bir an önce sağlikla atlatir, diğer değerlerinin de güzel çikmasi sevindirici, iyi gidiyor sayilir ama hem takimda olanlardan, hemde grip olduğumdan sadece peynir yoğurt ve ton baliği şeklinde beslendiğimden birde bol meyve menü vermeye uygun değil diye vermediydim bilmiyorumkismile

Bu sene yaz düğünlerinin tek gerçek fistiği olacaksin ablaciğim sen Şeniz

gider gider yeteki azmedelim
bu arada maşallahhh çok tatlı olmuş fıstık, darısı üni. mezuniyetinehihoyyyt

sağol canım iyi geçer inş. yaın temmuzda tekrar gelip yaptırıcaz inş. benim kpss den sonra 15 gün içinde iyileşiyormuş ben ilgilenicem o zamanda anneciğimle
kuzum geçmiş olsun iyileşmedin mi daha, geçmiş olsun canım,
peynir,yoğurt,tonbalığı meyve hmm gayet diyete uygun besinlerr yaz menülerini bizde böyle bir durumla karşılaşırsak fikir olmuş olurolumunekankayizsmile

kuzularr ben yatıyorum gelii uykum geldi,
zaten annem 5.30da başıma geliyor hadi yürüyüşe gitmiyoruz mu diye:bbo:
herkeslere iyi gecelerrr tatlı rüyalar güze uykularolumunekankayizsmile

yumukum gelmiş hoşgeldin canım, özgeden haber varsa yazarmısın sabah okurum.
tekrardan iyi gecelerrr:sm_cool:mirmirmirmiropuyorumnanaktan

Bu sene yaz düğünlerinin tek gerçek fistiği olacaksin ablaciğim sen Şeniz

birde kıyafet işini halletsemm :roflol:

elinde bir sopayla kovacak eşim az kaldıı
eceyle konuştuk tüm akşam diyokii kırmızı elbisemi sünnette giymemm sıkıldımm akannehir

dedim o zaman kilo verecen babanda elbise bol geliyor diye alacakkk :umursamaz:

karar verdi kilo verecekmişşş kaydirigubbakcemile5

sağol canımmm Şeniz

bu arada anneciğine geçmiş olsunn
aynı dertten bu aralar bizde muzdaribiz benim de teyzemin kollarında sinir sıkışması var haziran 22 film günü verildii
o film sonucuma göree teyzoşum da ameliyat olacakk :1no2:

bencede maşallah çok güzel olacak bencede zaten fıstık gibiaklinialirimsmile

boshayallersmile

merhaba kızlar. Dünkü menümü bildireceğim sonrada hemen üstümü değiştirip emniyete ehliyet için gideceğim...

20/05/2010

SABAH:

Haşlanmış yumurta
4 light zeytin
Domates
Salatalık
1 dilim kepek ekmek

ÖĞLEN:

1 adet biber dolması
2 kaşık light yoğurt

ARA: 2 tane çiğ köfte

AKŞAM:

Bolca salata

günaydın kızlar .

özgem doğurmuş . hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütsün duru bebeği . darısı nilüferin başına inşallah .

aebenim ablamın pc bozulmuş bu cuma bildirimleri yine ben yaparım artık.

çokkkk sevindim canım hoşgeldinnna.s.
günaydın kızlarr

çokkkk sevindim canım hoşgeldinnna.s.
günaydın kızlarr

günaydın canım . bırakırmıyım ben sizi hiç . daha vermem gereken 10 kilo var onları vermeden bir yere gitmek yok . şu iki ay içersinde inşallah veririm kilolarımı .

hadi bakalım inşAllah çabucak verir kilolarını elbisenin hatrınakaydirigubbakcemile3
ablacım biz filmi(emg) 1gün içinde çektirdik neden o kadar atmışlarkibilmiyorumkismile

afiyet olsun canım bu hafta mezuniyet var anlaşılan hadi hayırlısıhihoyyyt işin çabucak biter inşAllah:Saruboceq:

tatlı kaptanım günaydına.s.
aeben ablamda mezun olcek ama sen yine bisim kaptanımız ol bende senin yardımcın olayım ,nurom eğer görevine devam etmek istemiyorsa, olurmu takımımız tam gaz devam etsin yarışına yine heep birinci olalım ösgem de doğurmuş o da veririçabuk çbuk zaten:hooray:

günaydın şuuracım
herşeyin düzelmesine çok sevindim kızlar yaa içim klıpır kıpır
havada güneşli olsaydı tam süppper olacaktı

aeben ablam mezun olsa bile bizi bırakmaz. bende burdayım kızlar bende mezun olana kadar ve mezun olduktan sonrada aeben ablam gibi burdayım .

günaydın kızlar..
size bişey itiraf etmem lazım benim..dün arkadaşlarka sahile indik..beyler lahmacun yaptırmışlar,aslında sadece çay içeriz diyorduk biz..ayran lahmacun yedim valla..ama az yemeye gayret ettim daha çok salata maydonoz yedim..1-2 saat sonra 45 dk yürüyüş yaptım.bunu söyleyeyim dedim

bideee sonunda 63 ü kırdım sonunda ohh beee
ucundan da olsa 62 yi gördüm..belki yarına birazcık daha verebilirim..gidene kadar 60 olmak istiyorum..

doktorumda ender saraçın diyetini izlemiştim onu yapacağım salatalık,çilek,kiraz,biber,maydonoz ağırlıklı..et sütte var.

günaydınn Şeniz

günaydın maytapcıma.s.

surracımm üç aydan önce sıra verilmiyor hastanelerdee malesefff fisfisfis

günaydın şuuracım
herşeyin düzelmesine çok sevindim kızlar yaa içim klıpır kıpır
havada güneşli olsaydı tam süppper olacaktı

günaydın fısttık :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…