Duru kizimiz doğmuş demek, annesine babasina vatanina ailesine hayirli evlat olur inşallah, ad gibi dupduru, parlak, su gibi akici bir yaşami olsun, özgemizde bir an önce toparlanir inşallah, sinem kredi kartiyla ilgili sorununu da çözmüştür umarim, suura hoşgeldin canim yoktun birkaçgündür, bu arada ecemiz peri kizi gibi olmuş ben çok beğendim, nazli da bugün resmi tatil diye gelmemiştir,yoksa o takimini birakmaz, aeben ablişiminde pc sorunu çözülür inşallah bir an önce bilmiyorumkismile
saol canım annem burda onunla ilgileniyorum, ciddi bir sağlık sorunu yok 17senedir bileklerinde sinir sıkışması var ameliyat olması gerekiyor kolay bi ameliyat ama ameliyat ismi insanı korkutuyor. bende ankaraya gelmesini istedim bir de daha çok dr.a danışmış oluruz diye. hazır gelmişken kan değerlerine baktırdık,kalbine ciğerlerine fln her sonucumuz güzel çıktı şükür, sen napıyorsun diyet nsıl gidiyor yazmıyorsun menülerini amaaalmaz:
bizimde düğünler fena yaklaştı artı ciddi ciddi diyete girmenin zamanı geldi kızlarrr :kedi:
haftayaa buyarışta bende varım diyorum çatır çatır verip gidiyorum kilolarıı
bu haftaa eksi 500 gram da olurum herhaldeee sositososito
gider gider yeteki azmedelimbizimde düğünler fena yaklaştı artı ciddi ciddi diyete girmenin zamanı geldi kızlarrr :kedi:
haftayaa buyarışta bende varım diyorum çatır çatır verip gidiyorum kilolarıı
bu haftaa eksi 500 gram da olurum herhaldeee sositososito
Geçmiş olsun suuram annemize, inşallah ameliyati da bir an önce sağlikla atlatir, diğer değerlerinin de güzel çikmasi sevindirici, iyi gidiyor sayilir ama hem takimda olanlardan, hemde grip olduğumdan sadece peynir yoğurt ve ton baliği şeklinde beslendiğimden birde bol meyve menü vermeye uygun değil diye vermediydim bilmiyorumkismile
Bu sene yaz düğünlerinin tek gerçek fistiği olacaksin ablaciğim sen Şeniz
Bu sene yaz düğünlerinin tek gerçek fistiği olacaksin ablaciğim sen Şeniz
gider gider yeteki azmedelim
bu arada maşallahhh çok tatlı olmuş fıstık, darısı üni. mezuniyetinehihoyyyt
sağol canım iyi geçer inş. yaın temmuzda tekrar gelip yaptırıcaz inş. benim kpss den sonra 15 gün içinde iyileşiyormuş ben ilgilenicem o zamanda anneciğimle
kuzum geçmiş olsun iyileşmedin mi daha, geçmiş olsun canım,
peynir,yoğurt,tonbalığı meyve hmm gayet diyete uygun besinlerr yaz menülerini bizde böyle bir durumla karşılaşırsak fikir olmuş olurolumunekankayizsmile
bencede maşallah çok güzel olacak bencede zaten fıstık gibiaklinialirimsmile
günaydın kızlar .
özgem doğurmuş . hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütsün duru bebeği . darısı nilüferin başına inşallah .
aebenim ablamın pc bozulmuş bu cuma bildirimleri yine ben yaparım artık.
çokkkk sevindim canım hoşgeldinnna.s.
günaydın kızlarr
hadi bakalım inşAllah çabucak verir kilolarını elbisenin hatrınakaydirigubbakcemile3birde kıyafet işini halletsemm :roflol:
elinde bir sopayla kovacak eşim az kaldıı
eceyle konuştuk tüm akşam diyokii kırmızı elbisemi sünnette giymemm sıkıldımm akannehir
dedim o zaman kilo verecen babanda elbise bol geliyor diye alacakkk :umursamaz:
karar verdi kilo verecekmişşş kaydirigubbakcemile5
sağol canımmm Şeniz
bu arada anneciğine geçmiş olsunn
aynı dertten bu aralar bizde muzdaribiz benim de teyzemin kollarında sinir sıkışması var haziran 22 film günü verildii
o film sonucuma göree teyzoşum da ameliyat olacakk :1no2:
boshayallersmile
afiyet olsun canım bu hafta mezuniyet var anlaşılan hadi hayırlısıhihoyyyt işin çabucak biter inşAllah:Saruboceq:merhaba kızlar. Dünkü menümü bildireceğim sonrada hemen üstümü değiştirip emniyete ehliyet için gideceğim...
20/05/2010
SABAH:
Haşlanmış yumurta
4 light zeytin
Domates
Salatalık
1 dilim kepek ekmek
ÖĞLEN:
1 adet biber dolması
2 kaşık light yoğurt
ARA: 2 tane çiğ köfte
AKŞAM:
Bolca salata
günaydın kızlar .
özgem doğurmuş . hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütsün duru bebeği . darısı nilüferin başına inşallah .
günaydın maytapcıma.s.çokkkk sevindim canım hoşgeldinnna.s.
günaydın kızlarr
hadi bakalım inşAllah çabucak verir kilolarını elbisenin hatrınakaydirigubbakcemile3
ablacım biz filmi(emg) 1gün içinde çektirdik neden o kadar atmışlarkibilmiyorumkismile
afiyet olsun canım bu hafta mezuniyet var anlaşılan hadi hayırlısıhihoyyyt işin çabucak biter inşAllah:Saruboceq:
tatlı kaptanım günaydına.s.
aeben ablamda mezun olcek ama sen yine bisim kaptanımız ol bende senin yardımcın olayım ,nurom eğer görevine devam etmek istemiyorsa, olurmu takımımız tam gaz devam etsin yarışınayine heep birinci olalım ösgem de doğurmuş o da veririçabuk çbuk zaten:hooray:
günaydın kızlar .
günaydın maytapcıma.s.
günaydın şuuracım
herşeyin düzelmesine çok sevindim kızlar yaa içim klıpır kıpır
havada güneşli olsaydı tam süppper olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?