naz hayırlı olsun canım..inşallah bu sefer kalıcı olur..
tebrik ederim olacak olacak meraketme sen, anlaşılan 5li rakamları görmek istiyorsun 59.900 yetecek sanakaydirigubbakcemile3günaydın kızlar..
size bişey itiraf etmem lazım benim..dün arkadaşlarka sahile indik..beyler lahmacun yaptırmışlar,aslında sadece çay içeriz diyorduk biz..ayran lahmacun yedim valla..ama az yemeye gayret ettim daha çok salata maydonoz yedim..1-2 saat sonra 45 dk yürüyüş yaptım.bunu söyleyeyim dedim
bideee sonunda 63 ü kırdım sonunda ohh beee
ucundan da olsa 62 yi gördüm..belki yarına birazcık daha verebilirim..gidene kadar 60 olmak istiyorum..
doktorumda ender saraçın diyetini izlemiştim onu yapacağım salatalık,çilek,kiraz,biber,maydonoz ağırlıklı..et sütte var.
günaydınn Şeniz
surracımm üç aydan önce sıra verilmiyor hastanelerdee malesefff fisfisfis
günaydın fısttık :içelim:
günaydin arkadaslar
nazcim gelmisin cok sevindim
suuracim annen ameliyat olcakmis gecmis olsun canim
nasilsiniz bugün moralim bozuk biraz havalarda yagmurlu sisli offff düzelmedi bu sene havada
çarşamba günü akapunkturcuya gittim kalıcı akapunktur yapmasını istedim . 1 hafta kulağımda kalacak iğneler bakalım nasıl sonuç alıcam . ilk yaptığı yöntem bana çok iyi gelmedi . iştahımda çok az azalma oldu o yöntemde bakalım bu nasıl sonuç verecek .
hayırlı olsun tatlımm işe yarıyor akapunktur yöntem,iiii :lepi:
Inanki burdaa olsa bir dakika durmıyacağım ece içinnn
:1no2:
hayırlı günler kıslar :hulya:
hosgeldin canim olumunekankayizsmile
kizlar moralim cok bozuk bi dinleyin beni biliyorum cok uzun ama
2 ay önce esimin partonu ayni zamanda arkadasi ayni yastalar esiyle birlikte sirketten gemi turu kazandilar.1 ay önce esi bana geldi gelmeden telde görüstük tura gitmeyeceklerini en büyük patronun tekrar iptal ettigini söyledi esim yanimdaydi duydu.sonra esim sormus arkadasina niye iptal ettilerde gidemediniz diye.arkadasi gidiyor esine kiziyor sen niye anlattin diye niye demedinki esim iptal etti sirket degil diye offffffff o günde kiz bana geldi oturmaya dedi esine söyle benimki cok kizdi öyle degil böyle olmus yanlis anlamisim de dedi kavga etmisler cünkü.ama bana kizdigini esimin söyleme sadece yanlis anlasilma olmus de dedi
bende esime anlattim.ama agzimdan kacirdim ayline kizmis esi diye.ama söyleme is büyüymesin dedim.esimde gidiyor arkadasina sen ayline niye kiziyon yanlis anlasilma olmus diyor.benim haberim yok ama.
sonra kiz bana tel acmamaya basladi tellerime cikmadi.dün esinin dogumgünü vardi oraya davetliydik esime sms yollamis.bir ara yanlz kaldik dediki ogünden beri konusmadiklarini bidaha bana sirrini vermeyecegini felan moralim cok bozuldu kendime cok kizdim keske anlatmasaydim esime diye.esimede söyleyemedim niye anlattin diye.napim kizlar size soruyorum
nazcım nasılsın fıstgıgım kalııcı akapunktr yaptmana sevindim haklsın her bünye farklılık gösterebiliyo insl bu yöntem daha etkili olacaktr sende bu arada bizi bırakmadııgn için tsk sevgili kaptnıma.s.
inşallah canım . bugün hiç iştahım yok mesela sanırım bu bende daha etkili olacak . sen nasılsın canım hiç görüşemiyoruz diyet nasıl gidiyor . dersanede durumlar nasıl . kpss ye başvuru tarihi 31 mayısta başlıyor değilmi 2 yıllıklar için .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?