insl nazcım umarım artık 2 ileri 1 geri gtmekten kurtulursun hep ileri hep ileri:lepi: bak mash sinmde ctır oldu basımıza masallh insl sende takım kaptanımzı olarak o günleride görürsünolumunekankayizsmile
diyeti hiç sorma ya bu hafta düügn dernek derken azuucndan bzdum yaa biliyosun monti afetmiyo bni yien tıkıcak sanıırm bu hafta önümümafoldumben
evet basvurular 31 baslıyor az kaldı ya sınva daha var daha var derken mayıısda bitryoruz yaz zatwn cabuk gecer sen naptın azda olsa baslyabildin mi calısmaya
SELAM KIZLARR gğzel bir haber vermeye geldim az önce özgeyle konuştuk DURU bebiş ile kavuşmuşlar :ecrin_bebek:boshayallersmile
kızlar geldim
özgenin peşinden bende geldim.özge seni takip ediyorum gördüğün gibi:)nasılsınız canım
kızlar geldim
darısı basına nılum olumunekankayizsmile
lohusa lohusa ne işin var nette süt yap gaz cıkarın bez deiştirinkaydirigubbakcemile3 laelaelaelaelae
eğilemiyorum ki altını kayınvalidem değiştiriyor uyuyor prensesim teyzesi bende öyle bir bakayım dedim akşam faceye resim koymaya çalışırım köfte dudaklı kızımın:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
KÜtooo bak herkes dÖnÜyor tekrar takıma sende gel ...
özgenin peşinden bende geldim.özge seni takip ediyorum gördüğün gibi:)nasılsınız canım
naslım keske eskisi gibi takımda olabilsem ihtiyacımda var ama hayatım deişti hafta sonları köye toplan gıt geri getır yerleştır eşimiz dostumuz cogaldı sukur o muhabbetler ...
Sonra az paylasım bıldırıme yardım ettın etmedın geriliyorum ondan yanı kendıme guvenemıyorum anlıcan paylaşım konusunda
kızlar geldim
Nasılsın ananas anneee opuyorumnanaktan kivimiz nasıl :CüvCüv:
sağol simoşum iyiyz canım..bugün doktora gittik büyümüş maşşallah alisamız :)nerdeyse 700 grhihoyyyt
onun dışında iş ev arası mekik dokuyorum hala evde dinlenmeye geçemiyorum aklım hep işte kalıyor..merak ediyorum neoluyor nebitiyor diye..sıcaklar iyice bi gelsin ozaman işe gelmeyeceğim .
sağol simoşum iyiyz canım..bugün doktora gittik büyümüş maşşallah alisamız :)nerdeyse 700 grhihoyyyt
onun dışında iş ev arası mekik dokuyorum hala evde dinlenmeye geçemiyorum aklım hep işte kalıyor..merak ediyorum neoluyor nebitiyor diye..sıcaklar iyice bi gelsin ozaman işe gelmeyeceğim .
bebeğın adını alisamı koyacaksınız . çok değişik bir isim anlamı ne nilüü
aynı anda yazmışız nazlım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?