- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Öyle çocuk cokkkk isteğe bagli geliyo baksana benimkide masallah yat deyince yatiyo otur deyince oturuyor nasilda secmissemAnam uslu olsun valla kendime zor bakiyom ben bide ona nasil bakcam bilmiymhic enercim yok cocugum otur oturdugun yerde diyince otursun tamam annecim desin
Biz telepati ile anlaşıyoruz galiba ortim.... ben de dondurma yedimOrtim napıyorsun ne yedin bugün fıstık
Gorumcemin oğlu annesine diyoki anne tüp bebek yaptir merdivenin altindaki büyük.tuple.Allahim yarabbim siz yine o evreleri atlattiniz büyüttünüz cocukları E Elif_Eylul benim o kadar gözümde buyuyoki. Bunlari hazir buyumus olarak marketten alamiyo muyuz
Gerçekten mi öyle kiz. Seninki de mi usluÖyle çocuk cokkkk isteğe bagli geliyo baksana benimkide masallah yat deyince yatiyo otur deyince oturuyor nasilda secmissem
Sağol cnm bnmBiz telepati ile anlaşıyoruz galiba ortim.... ben de dondurma yedim... çocukların yaş günü bugün müydü? Mutlu yıllar...
Allah canini almasin sesli güldüm gulumseGorumcemin oğlu annesine diyoki anne tüp bebek yaptir merdivenin altindaki büyük.tuple.geçende Tuğçe diyo halam gerçekten tüp bebek yaptiracakmi dedim kocası olmadan nasıl yaptirsin diyorki kocasıyla tüp bebeğin ne alakasi varki
Bunu dusunmedik nasıl yapalim onerisi olan vsr mı
Dizin kötüyse dizini yorma ortim. Tekrardan mutlu yıllar, iyi geceler....7 mayıs
09.10
2 karabuğday patlağı üstüne labne üstüne hindi füme
1 yumurta
13.00
3 kaşık yumurtalı ıspanak
3 kaşık zeytinyağlı kabak
1 kase yoğurt
18.00
Yarım tabak kabak ve yoğurt
19.00
1 dilim yaş pasta
Su yazamadım bugün
Spor 30 dk pilates yapıcam oğlan uyursa inş
Zipzip- H hasbeenandgone @happy_mom_
Haydiii buyur burdan yak nasil anlatcaksanGorumcemin oğlu annesine diyoki anne tüp bebek yaptir merdivenin altindaki büyük.tuple.geçende Tuğçe diyo halam gerçekten tüp bebek yaptiracakmi dedim kocası olmadan nasıl yaptirsin diyorki kocasıyla tüp bebeğin ne alakasi varki
Ne uslusuya 2tane çocuk buyuttum birseyimi ellemeden bunun maşallahi var kahve fincanima varana kadar kirdi ev evrim gecirdiGerçekten mi öyle kiz. Seninki de mi uslu
Ilk basta birseyimi ellemeden yazılır mı bacim cok yanlis anladim sonunu okuyunca anladimNe uslusuya 2tane çocuk buyuttum birseyimi ellemeden bunun maşallahi var kahve fincanima varana kadar kirdi ev evrim gecirdi
Bu tatlı acayip ağırlık yapıyor fazla içemedim inşallah sahura kadar içerimSağol cnm bnm
Aslında yrn yeseydik daha iyiydi bari sen sahuru hafif geçir
Su içebildin mi kuzuö
Simdikiler çokkk Fena ama akillilarda seninkine gelene kadar vayyy halineIlk basta birseyimi ellemeden yazılır mı bacim cok yanlis anladim sonunu okuyunca anladimben de yine memeler söz konusu sandim
Dogrudur yeni nesil gumbur gumbur geliyo
Mantıklı olmaz ama cnm çünkü destekli kullanan da varÇamaşırlı almak gerekir bence.
Hayirlisi olsun valla hic kendimi hazir hissetmiyorum ben kendim kucugum daha kendim cips cikolata dondurmaya kaniyorum cocugu nasil egitcemSimdikiler çokkk Fena ama akillilarda seninkine gelene kadar vayyy haline
Olunca gayet guzel bakarsin sen merak etme doğsun yeter gerisi gelir zaten allah herkese versin hayirli evlat olsunlardaHayirlisi olsun valla hic kendimi hazir hissetmiyorum ben kendim kucugum daha kendim cips cikolata dondurmaya kaniyorum cocugu nasil egitcemhayirlisi olsun insallah
Amin amin Rabbim herkese nasip etsinOlunca gayet guzel bakarsin sen merak etme doğsun yeter gerisi gelir zaten allah herkese versin hayirli evlat olsunlarda
Inşallah bende 1 kilo vermişimdir700 800 grama belki 1kilo falan bakmadim tartiya bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?