Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anam uslu olsun valla kendime zor bakiyom ben bide ona nasil bakcam bilmiym hic enercim yok cocugum otur oturdugun yerde diyince otursun tamam annecim desin
Öyle çocuk cokkkk isteğe bagli geliyo baksana benimkide masallah yat deyince yatiyo otur deyince oturuyor nasilda secmissem

Allahim yarabbim siz yine o evreleri atlattiniz büyüttünüz cocukları E Elif_Eylul benim o kadar gözümde buyuyoki. Bunlari hazir buyumus olarak marketten alamiyo muyuz
Gorumcemin oğlu annesine diyoki anne tüp bebek yaptir merdivenin altindaki büyük.tuple. geçende Tuğçe diyo halam gerçekten tüp bebek yaptiracakmi dedim kocası olmadan nasıl yaptirsin diyorki kocasıyla tüp bebeğin ne alakasi varki

Allah canini almasin sesli güldüm gulumse Allahim yarabbim

Dizin kötüyse dizini yorma ortim. Tekrardan mutlu yıllar, iyi geceler....

Haydiii buyur burdan yak nasil anlatcaksan

Ne uslusuya 2tane çocuk buyuttum birseyimi ellemeden bunun maşallahi var kahve fincanima varana kadar kirdi ev evrim gecirdi
Ilk basta birseyimi ellemeden yazılır mı bacim cok yanlis anladim sonunu okuyunca anladim ben de yine memeler söz konusu sandim
Dogrudur yeni nesil gumbur gumbur geliyo

Ilk basta birseyimi ellemeden yazılır mı bacim cok yanlis anladim sonunu okuyunca anladim ben de yine memeler söz konusu sandim
Dogrudur yeni nesil gumbur gumbur geliyo
Simdikiler çokkk Fena ama akillilarda seninkine gelene kadar vayyy haline

Çamaşırlı almak gerekir bence.
Mantıklı olmaz ama cnm çünkü destekli kullanan da var
Bnm bildiğim tam uçlara değecek
Mesela belin en ince noktası değilmiş leğen kemiğinin üstü ölçülecekmiş
Onu bilemedim ama
Bel
Tam kalçadan basen
Bacağın en kalın kısmı
Birde kolunu sıkıyorsun çıkan kas yumrusunu ölçüyorsun

Hayirlisi olsun valla hic kendimi hazir hissetmiyorum ben kendim kucugum daha kendim cips cikolata dondurmaya kaniyorum cocugu nasil egitcem hayirlisi olsun insallah
Olunca gayet guzel bakarsin sen merak etme doğsun yeter gerisi gelir zaten allah herkese versin hayirli evlat olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…