Neden ki canım bir sıkıntın mi varKızlar bugün çok yorgunum halsizim duygusalım değişigim biraz
Aslında fazla herşeyi dert etmemeye çalışıyorum çünkü 2 kızımdan sonra daha zekice olaylara bakmaya ve hareket etmeye çalışıyorum kavgasiz gürültüsüz sakince...Neden ki canım bir sıkıntın mi var
Mantıklı olmaz ama cnm çünkü destekli kullanan da var
Bnm bildiğim tam uçlara değecek
Mesela belin en ince noktası değilmiş leğen kemiğinin üstü ölçülecekmiş
Onu bilemedim ama
Bel
Tam kalçadan basen
Bacağın en kalın kısmı
Birde kolunu sıkıyorsun çıkan kas yumrusunu ölçüyorsun
Ruya canim cook yipratma kendini bunun icin hayir diyelim hayir ciksinAslında fazla herşeyi dert etmemeye çalışıyorum çünkü 2 kızımdan sonra daha zekice olaylara bakmaya ve hareket etmeye çalışıyorum kavgasiz gürültüsüz sakince...
Ama 2 gün önce bir rüya gördüm sabahı aileme anlattım babam ordaydi diye annem bir şey diyemedi bugün konuştum rüyamın o gecr annemin yaptığı bir şeyden ibaret olduğunu öğrendim kısacası ölmüş dedemi gördüm hellallik istiyordu ağlıyordu korkunç bir rüyaydı.
Annem bugün kızım ben diyemedim ama o gece namazdan sonra dedene hakkım helal değildir Rabbim dedim senin rüyana gelmiş dedi...
Bilmiyorum anneme nasıl Helal ettirecem...
Aslında fazla herşeyi dert etmemeye çalışıyorum çünkü 2 kızımdan sonra daha zekice olaylara bakmaya ve hareket etmeye çalışıyorum kavgasiz gürültüsüz sakince...
Ama 2 gün önce bir rüya gördüm sabahı aileme anlattım babam ordaydi diye annem bir şey diyemedi bugün konuştum rüyamın o gecr annemin yaptığı bir şeyden ibaret olduğunu öğrendim kısacası ölmüş dedemi gördüm hellallik istiyordu ağlıyordu korkunç bir rüyaydı.
Annem bugün kızım ben diyemedim ama o gece namazdan sonra dedene hakkım helal değildir Rabbim dedim senin rüyana gelmiş dedi...
Bilmiyorum anneme nasıl Helal ettirecem...
Inanın halini bir bilseydiniz kara kara sizde çare bulmaya çalışırdiniz ben yasinler okuyorum ama annemin Helal etmesi gerek ona ben sana yardım ederim dedim sanırım bu konuda benden yardım bekliyor ama annem etmiyorum helal diyorRuya canim cook yipratma kendini bunun icin hayir diyelim hayir ciksin
Annen bilir orasinida sen dusunme
Onlarda sadece dünyayı değil ahireti düşünerek davransalardi benimde helal etmediklerim var bazen diyorum boşver orda bile karşına gelmesinler yüzlerini gormimBu konu çok sıkıntılı ne yazık kiaslında helalleşmek lazım ama benimde içimde yara kalan hakkımı helal etmem dediklerim var
Lütfen yapmayın helal edin inanın ben dedemi kötürüm hasta çok ağlarken gördüm yüzünü temizlemeye çalışıyor ben yardım ederim temizlerim yüzünü diyorum acınacakyüzle bakıyordu hellalik istiyordu kimden istediğini anlamıyordum ama annemmiş Rabbim kimseyi düşürmesin bu duruma gercekteb zorBu konu çok sıkıntılı ne yazık kiaslında helalleşmek lazım ama benimde içimde yara kalan hakkımı helal etmem dediklerim var
Annemde çok çekmiş bugün 2 çocuğunu onların kışkırtması yüzünden babamin şiddetiyle kaybettiğini düşük yaptığını öğrendim bu acı ona çok büyük unutmuyor ama hatayı babamda bul o yapmış diyorum çok yaptılar küçüktünuz bilmiyorsunuz çok aci çektim diyorOnlarda sadece dünyayı değil ahireti düşünerek davransalardi benimde helal etmediklerim var bazen diyorum boşver orda bile karşına gelmesinler yüzlerini gormim
Bazi seyler de insanın icinden cikmiyo canim yıllar gecse de ne cekti kimbilir annenAnnemde çok çekmiş bugün 2 çocuğunu onların kışkırtması yüzünden babamin şiddetiyle kaybettiğini düşük yaptığını öğrendim bu acı ona çok büyük unutmuyor ama hatayı babamda bul o yapmış diyorum çok yaptılar küçüktünuz bilmiyorsunuz çok aci çektim diyor
Bugünki iftar menüm
1 hurma
1.5 lt su
Kendimle kıyaslayınca sinirleniyorum hem az yiyorsunuz hem niyetlisiniz7 Mayıs Perşembe
Sahur
5 hurma
1 kase yoğurt
İftar
1 tabak etli bezelye
Az bulgur pilavı
spor yok. Belki birazdan yürüyüş yapabilirmiyim bilmiyorum.
Benim mezuram yok ki@s i d e l y a
@Eliff Eylull
Gulumse24
eskibilezik
@Zeynolin44
fattylamb94
madamhd
@Meyyal Hayyal
Findikfaresi123
Youlost16
@Kmsl Hnd
@retro_hippo
@hasbeenandgone
@nuruze
@Firslayd
@sportie
@Bonus
@Nefes yaren
selensu82
@happy_mom_
@Huzurvermeyolunda
Kizlar yarin bildirimizlerini en gec 17.00 a kadar bekliyorum lutfen dikkate alin saati sonrasinda zorluk yaşıyorum
Yarın tarti ile olculerimizi alalim ne kadar inceldigimizi olculerle gorelim
Dün bir bel ölçümü alayım dedim gözlerime inanamadım. Uzun bir süre ölçü almayı düşünmüyorum@s i d e l y a
@Eliff Eylull
Gulumse24
eskibilezik
@Zeynolin44
fattylamb94
madamhd
@Meyyal Hayyal
Findikfaresi123
Youlost16
@Kmsl Hnd
@retro_hippo
@hasbeenandgone
@nuruze
@Firslayd
@sportie
@Bonus
@Nefes yaren
selensu82
@happy_mom_
@Huzurvermeyolunda
Kizlar yarin bildirimizlerini en gec 17.00 a kadar bekliyorum lutfen dikkate alin saati sonrasinda zorluk yaşıyorum
Yarın tarti ile olculerimizi alalim ne kadar inceldigimizi olculerle gorelim
Tebrik ederim canım güzel eksi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?