Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Neden ki canım bir sıkıntın mi var
Aslında fazla herşeyi dert etmemeye çalışıyorum çünkü 2 kızımdan sonra daha zekice olaylara bakmaya ve hareket etmeye çalışıyorum kavgasiz gürültüsüz sakince...

Ama 2 gün önce bir rüya gördüm sabahı aileme anlattım babam ordaydi diye annem bir şey diyemedi bugün konuştum rüyamın o gecr annemin yaptığı bir şeyden ibaret olduğunu öğrendim kısacası ölmüş dedemi gördüm hellallik istiyordu ağlıyordu korkunç bir rüyaydı.

Annem bugün kızım ben diyemedim ama o gece namazdan sonra dedene hakkım helal değildir Rabbim dedim senin rüyana gelmiş dedi...

Bilmiyorum anneme nasıl Helal ettirecem...

Uçlar karşıya baksa değer ama yere bakarken nasıl olacak
Bende destekli kullanıyorum hemde tam destekli hep çamaşırlı ölçü alıyorum ama genelde aynı çamaşırla ölçü almaya dikkat ediyorum.

Ruya canim cook yipratma kendini bunun icin hayir diyelim hayir ciksin
Annen bilir orasinida sen dusunme

Bu konu çok sıkıntılı ne yazık ki aslında helalleşmek lazım ama benimde içimde yara kalan hakkımı helal etmem dediklerim var

Ruya canim cook yipratma kendini bunun icin hayir diyelim hayir ciksin
Annen bilir orasinida sen dusunme
Inanın halini bir bilseydiniz kara kara sizde çare bulmaya çalışırdiniz ben yasinler okuyorum ama annemin Helal etmesi gerek ona ben sana yardım ederim dedim sanırım bu konuda benden yardım bekliyor ama annem etmiyorum helal diyor

Bu konu çok sıkıntılı ne yazık ki aslında helalleşmek lazım ama benimde içimde yara kalan hakkımı helal etmem dediklerim var
Onlarda sadece dünyayı değil ahireti düşünerek davransalardi benimde helal etmediklerim var bazen diyorum boşver orda bile karşına gelmesinler yüzlerini gormim

Lütfen yapmayın helal edin inanın ben dedemi kötürüm hasta çok ağlarken gördüm yüzünü temizlemeye çalışıyor ben yardım ederim temizlerim yüzünü diyorum acınacakyüzle bakıyordu hellalik istiyordu kimden istediğini anlamıyordum ama annemmiş Rabbim kimseyi düşürmesin bu duruma gercekteb zor

Onlarda sadece dünyayı değil ahireti düşünerek davransalardi benimde helal etmediklerim var bazen diyorum boşver orda bile karşına gelmesinler yüzlerini gormim
Annemde çok çekmiş bugün 2 çocuğunu onların kışkırtması yüzünden babamin şiddetiyle kaybettiğini düşük yaptığını öğrendim bu acı ona çok büyük unutmuyor ama hatayı babamda bul o yapmış diyorum çok yaptılar küçüktünuz bilmiyorsunuz çok aci çektim diyor

Bazi seyler de insanın icinden cikmiyo canim yıllar gecse de ne cekti kimbilir annen sen anneni uyarmissin görevini yapmissin gerisi kendisine kalmis

Bugünki iftar menüm

1 hurma

1.5 lt su
7 Mayıs Perşembe

Sahur
5 hurma
1 kase yoğurt

İftar
1 tabak etli bezelye
Az bulgur pilavı

spor yok. Belki birazdan yürüyüş yapabilirmiyim bilmiyorum.
Kendimle kıyaslayınca sinirleniyorum hem az yiyorsunuz hem niyetlisinizneyse afiyet olsun yarın sonucunu en güzel şekilde görürsünüz inş

Benim mezuram yok ki

Dün bir bel ölçümü alayım dedim gözlerime inanamadım. Uzun bir süre ölçü almayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…