Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bazi seyler de insanın icinden cikmiyo canim yıllar gecse de ne cekti kimbilir annen sen anneni uyarmissin görevini yapmissin gerisi kendisine kalmis
haklısın cnm
Kendimle kıyaslayınca sinirleniyorum hem az yiyorsunuz hem niyetlisinizneyse afiyet olsun yarın sonucunu en güzel şekilde görürsünüz inş❤
inşallah cnm
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 79,3
Bu cuma: 78,7
Fark: 0,6 kg
%0,76
Zipzip-
Çok erken değilmi tatlım tartı için 5 de olucaktı

Oruçluyken daha çok veriliyor kesinlikle
Birazdan tartılırım almış hissetmiyorum bakalım
Pazartesi inş. Oruca başlarım daha az yemiş olurum

Regl olunca kadınlar ödem topluyor cnm sana bu süre içinde sporu ve bol suyu yeşil çayı oneriyorum

Günaydın harika bir gün diliyorum.
Hadi herkesten güzel eksiler gelir, iyice hafifleyelim yaz geldi neredeyse

Bugünki iftar menüm

1 hurma

1.5 lt su

Meyyalcim afiyet olsun, orada az bişey makarna gördüm ama görmezden geldim. Hem oruç hem diyet kolay değil, senin kilo bildirimini merakla bekliyorum

Kızlar bugün çok yorgunum halsizim duygusalım değişigim biraz

Canım sen çok duygusal ve kafana fazla takıyo gibisin, biran önce bundan kurtulman lazım kilolarla birlikte

Bencede helallik istenmiş bir durum var, haberci dua gibi duruyor, benimde rüyalarım çıkar vr hasbelkader yorumlarım. Sen duydusal olduğun için deden sana görünmüş , çünkü cezasını çekmek istemiyor, ama O çektirmiş, kul hakkı işte ! Annen haklı Allah herşeyi affedebilir ama , burada annene ihtiyaç var. Onun canı yandığında kim yardım etti. Sen anneni ikna etsen, annene haksızlık etmiş olmayacak mısın ? Bir de böyle düşün. Annenin çektiği acılara sende göz yummuş olacaksın.
Annem haklı, bende babamı affetmem asla, affetmiycem de

Pişman olduysa affetirecekti kendini, bak yapamamış işte. Sen çok üzme yıpratma kendini bu konuda, annene söylersin kararı o verir o kadar.

7 Mayıs Perşembe

Sahur
5 hurma
1 kase yoğurt

İftar
1 tabak etli bezelye
Az bulgur pilavı

spor yok. Belki birazdan yürüyüş yapabilirmiyim bilmiyorum.

Tebrik ederim madamcım orucun üzerine spor gerçekten çok zor. Bir gün arayla yürüyüş yapabiklirsin belki.

Günaydın
Geçen hafta 53.9
Bu hafta 53.8
Pastanın etkili olduğunu düşünüyorum
53 ü görsem iyi olur bu hafta inş

Selensu acayip kıskandım seniiiii ne güzel bir kilo bu 53ler

Pasta tartıdan sonra olsaydı iyiydi tabi önümüzdeki hafta 100 gramla kalmazsın. Ama bu kilonun da daha nesi verilir ki bilemedim

Çok haklısın cnm çok güzel söyledin böyle düşünmemistim hiç anneme haksızlık olabileceğini...tsk ederim ...

Ahh cnm insanlara çok çabuk üzülüyorum Acımak Rabbime mahsurdur ama bazen o duyguyuda yaşıyorum Rabbim sonumuzu hayır eylesin...

Kilo içinde 71.9 olsam yeter bna

Dünkü menümü sporlarımı yazıyım

Sabah: 8.00
8 dakika karın egsersiz
4 dakika basen bacak
55 dakika eliptik

10.30
1 haşlak yumurta
1 parça peynir
2 ceviz
3 zeytin
Söğüş yeşillik

15.00
2 kaşık yoğurt
1 muz tarçınlı

20.00
1 kase şehriyeli tavuk çorba (hazır)
3 y kaşığı ekşili nohutlu kabak
2 köfte
Salata

22.00
1 sade filtre kahve

Regl olunca kadınlar ödem topluyor cnm sana bu süre içinde sporu ve bol suyu yeşil çayı oneriyorum
Yapıcam canım bugün dün aslında evi baştan aşagı mobilyaları degiştirdim kapılarımı dolaplarımı mutfakta da dahil çamaşır suyuyla sildim yerleri egileek sildim ama neden olmadı anlamadım

Veee kilo bildirimi

64.100 kg ilk haftamın şerefine

Ölçüleri ben şöyle alıyorum
Çamaşırımla
Önemli olan farkı görmek, nasıl başlarsak öyle gideriz
Bir de bişey düzeltmek isterim bel en ince yerden karın leğen kemiğinin üzerinden
Basen de poponun en geniş yerinden
Göğüs sütyen üzerinden alıyorum
Kol bacak bildiğimiz gibi
Zaten farkı izliycez

Göğüs: 91 cm
Bel : 73 cm
Karın : 86 cm
Basen: 104 cm
Bacak : 58 cm
Kol : 28 cm

Hadi merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…