- 11 Nisan 2019
- 1.295
- 5.667
- 78
Pazartesi den sonra baslayalimmi şeker orucuna canim yaptın mı alışveriş iTebrik ederim canım güzel eksi.
Teşekkür ederimTebrik ederim canım güzel eksi.
haklısın cnmBazi seyler de insanın icinden cikmiyo canim yıllar gecse de ne cekti kimbilir annensen anneni uyarmissin görevini yapmissin gerisi kendisine kalmis
inşallah cnmKendimle kıyaslayınca sinirleniyorum hem az yiyorsunuz hem niyetlisinizneyse afiyet olsun yarın sonucunu en güzel şekilde görürsünüz inş❤
Çok erken değilmi tatlım tartı için 5 de olucaktı
Oruçluyken daha çok veriliyor kesinlikleGünaydınlar herkese hayırlı cumalar kızlar ya bu sabah 78.3 gördüm ben 77.8 i görmüştüm en son 3 gündür reglliyim ve malumuz oruç tutamadım aclık hissedince yedim az ama neden geldi bu artık deli edicek beni
Regl olunca kadınlar ödem topluyor cnm sana bu süre içinde sporu ve bol suyu yeşil çayı oneriyorumGünaydınlar herkese hayırlı cumalar kızlar ya bu sabah 78.3 gördüm ben 77.8 i görmüştüm en son 3 gündür reglliyim ve malumuz oruç tutamadım aclık hissedince yedim az ama neden geldi bu artık deli edicek beni
Bugünki iftar menüm
1 hurma
1.5 lt su
Kızlar bugün çok yorgunum halsizim duygusalım değişigim biraz
Aslında fazla herşeyi dert etmemeye çalışıyorum çünkü 2 kızımdan sonra daha zekice olaylara bakmaya ve hareket etmeye çalışıyorum kavgasiz gürültüsüz sakince...
Ama 2 gün önce bir rüya gördüm sabahı aileme anlattım babam ordaydi diye annem bir şey diyemedi bugün konuştum rüyamın o gecr annemin yaptığı bir şeyden ibaret olduğunu öğrendim kısacası ölmüş dedemi gördüm hellallik istiyordu ağlıyordu korkunç bir rüyaydı.
Annem bugün kızım ben diyemedim ama o gece namazdan sonra dedene hakkım helal değildir Rabbim dedim senin rüyana gelmiş dedi...
Bilmiyorum anneme nasıl Helal ettirecem...
Lütfen yapmayın helal edin inanın ben dedemi kötürüm hasta çok ağlarken gördüm yüzünü temizlemeye çalışıyor ben yardım ederim temizlerim yüzünü diyorum acınacakyüzle bakıyordu hellalik istiyordu kimden istediğini anlamıyordum ama annemmiş Rabbim kimseyi düşürmesin bu duruma gercekteb zor
7 Mayıs Perşembe
Sahur
5 hurma
1 kase yoğurt
İftar
1 tabak etli bezelye
Az bulgur pilavı
spor yok. Belki birazdan yürüyüş yapabilirmiyim bilmiyorum.
Günaydın
Geçen hafta 53.9
Bu hafta 53.8
Pastanın etkili olduğunu düşünüyorum
53 ü görsem iyi olur bu hafta inş
Kız bna o kadar yeme dedin en sonunda sen yedin ya bulguru7 Mayıs Perşembe
Sahur
5 hurma
1 kase yoğurt
İftar
1 tabak etli bezelye
Az bulgur pilavı
spor yok. Belki birazdan yürüyüş yapabilirmiyim bilmiyorum.
Çok haklısın cnm çok güzel söyledin böyle düşünmemistim hiç anneme haksızlık olabileceğini...tsk ederim ...Günaydın harika bir gün diliyorum.
Hadi herkesten güzel eksiler gelir, iyice hafifleyelim yaz geldi neredeyse
Meyyalcim afiyet olsun, orada az bişey makarna gördüm ama görmezden geldim. Hem oruç hem diyet kolay değil, senin kilo bildirimini merakla bekliyorum
Canım sen çok duygusal ve kafana fazla takıyo gibisin, biran önce bundan kurtulman lazım kilolarla birlikte
Bencede helallik istenmiş bir durum var, haberci dua gibi duruyor, benimde rüyalarım çıkar vr hasbelkader yorumlarım. Sen duydusal olduğun için deden sana görünmüş , çünkü cezasını çekmek istemiyor, ama O çektirmiş, kul hakkı işte ! Annen haklı Allah herşeyi affedebilir ama , burada annene ihtiyaç var. Onun canı yandığında kim yardım etti. Sen anneni ikna etsen, annene haksızlık etmiş olmayacak mısın ? Bir de böyle düşün. Annenin çektiği acılara sende göz yummuş olacaksın.
Annem haklı, bende babamı affetmem asla, affetmiycem de
Pişman olduysa affetirecekti kendini, bak yapamamış işte. Sen çok üzme yıpratma kendini bu konuda, annene söylersin kararı o verir o kadar.
Tebrik ederim madamcım orucun üzerine spor gerçekten çok zor. Bir gün arayla yürüyüş yapabiklirsin belki.
Selensu acayip kıskandım seniiiii ne güzel bir kilo bu 53ler
Pasta tartıdan sonra olsaydı iyiydi tabi önümüzdeki hafta 100 gramla kalmazsın. Ama bu kilonun da daha nesi verilir ki bilemedim
Yapamadım canım ya, yaparsam yazayım sana olur mu. Bugünler çok yoğun benim,biseyle ilgilenemedim.Pazartesi den sonra baslayalimmi şeker orucuna canim yaptın mı alışveriş i
Benimde bitsede bende başlasamOruçluyken daha çok veriliyor kesinlikle
Birazdan tartılırım almış hissetmiyorum bakalım
Pazartesi inş. Oruca başlarım daha az yemiş olurum
Yapıcam canım bugün dün aslında evi baştan aşagı mobilyaları degiştirdim kapılarımı dolaplarımı mutfakta da dahil çamaşır suyuyla sildim yerleri egileek sildim ama neden olmadı anlamadımRegl olunca kadınlar ödem topluyor cnm sana bu süre içinde sporu ve bol suyu yeşil çayı oneriyorum
Yapamadım canım ya, yaparsam yazayım sana olur mu. Bugünler çok yoğun benim,biseyle ilgilenemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?