kızlar ben şimdi eve gidiyorum akşama misafir gelecekmiş.basitinden bir kaç birşey yapayım diyorum.mesela makarna salatası basit...
Yanına sütlü irmik tatlısı yapayım oda basit
bide difrizde börek vardı..yanına kuru pastada alsammı bir çeşit acaba..
Yoksa mercimekli köftemi yapsam makarna salatası yerine..çokmu basit menüler:)
günaydın arkadaşlar ben şuanda evimde değilim 19 mayıs tatili dolayısıyla vana geldik burda bir otelde kalıyoruz bu nedenle bir kaç gündür internete giremedim ancak pazartesiden sonra günlük menü yazabileceğim.
Bu hafta takımdamıyım bilmiyorum ama ben kilomu yazayım 69/68.800
günaydın..hepinize hayırlı cumalar...
hosbuldum deryacım nasılsın gecmişe bi gideyim dedim sanırsam bi ark tatsz bişyler yasanmıs aslında böle duurmlarda iki kiş arasında kalmalı bnce erkekler daha sogukkanlı yaklastıkları için onlar için bi problem olmuyo genelde ama kadınlar malsef duygusal olunca cok cabuk alınganlık yapılabiliyor bnce önmm verdigi-n bi arkdsında yüz yüze konusup halletmeye calıs uygun bi dille niyeyinin kötü olmadgını acıklarsın eger seni tanıyosa bnce oda problem etmeyecektr insl en kısa zamnda cözüme kavusurolumunekankayizsmile
kizlar hepsi benim hatam biliyorum ama konusurken esimle birden cikti agzimdan keske söylemeseydim.tel acip özür diliyecem arkadasimdan zaten bakalim nolcekböyle bir durumda ne denirki keşke arkadaşının ikinci söylediğini eşine ben yanlış anlamışım şirket iptal etmemiş onlar kendileri iptal etti deseydin .
duru bebisimiz gelmis hosgelmis.iyidir insallah sen nasilsin özgecim dogum nasil gecti.sezeryan olmusun duyduk canim agrilarin yoktur insallahkızlar geldim
dün girmistimya kkya gecede okudum yazilanlari sabaha kadar leptop acik kalmis kk da acik kalmiskaydirigubbakcemile2
naneli yesil cayimi icerken sekersiz tabi azcik konusalim dedim gerci bugün hep buralardayim kocisi ise gönderdim.
Nazlı , Derya günaydınnnn, ne güzel bugün herkes vermiş yada sabit, inşallah kimse + çıkmaz, nazlıcığım konuştuğumuz gibi olsun tamammı canım öpüyorum çok çok Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?