Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar ben şimdi eve gidiyorum akşama misafir gelecekmiş.basitinden bir kaç birşey yapayım diyorum.mesela makarna salatası basit...
yanına sütlü irmik tatlısı yapayım oda basit
bide difrizde börek vardı..yanına kuru pastada alsammı bir çeşit acaba..
yoksa mercimekli köftemi yapsam makarna salatası yerine..çokmu basit menüler:)

gayet güzel menü basitte değil nilüm

selam kızlar nasılsınız? çok yoğun günler geçiriyorum. torunum da 45 günlük oldu. kendinize iyi bakın...görüşürüz yakında kısmetse!

iyi geceler herkesciklereopuyorumnanaktan
ösge gelmiş lohusa lohusa maşallah Allah hayırlı eylesin analı babalı büyütsün
5den beri ayaktayım gözümden uyku akıyor ama sabah staja gideceğim erkenden okuldan hoca gelip izleyecek zamanında kilo bildirimi yapaazsam diye şimdiden yazayım

88.0/87.1/0.9/1.02

kıslar sabah bnmde denemem var erken kalkıcam ama telasla bildim yapmadan giderim diye bnde şimdiden bildirimi yapayım gerci bu hafta elimde olan sebeplerden tıkadım malsef kendimi sabitim:sinifsinif:

59 / 59 / 0.0 / % 0.0

günaydın kızlar . ben bu hafta aynıyım malesef .

dün yediklerim
sabah
1,5 haşlanmış yumurta
1 adet domates
1 adet salatalık
az peynir

öğlen
1 tabak menemen
1 kase cacık

ara
3 adet gün kurusu

akşam
1 tabak pırasa
salata
yoğurt

ara
1 avuç fındık ( bu olmadı eşime çerez koydum çayın yanına bende 8 -10 tane fındık tırtıkladım .)

günaydın arkadaşlar ben şuanda evimde değilim 19 mayıs tatili dolayısıyla vana geldik burda bir otelde kalıyoruz bu nedenle bir kaç gündür internete giremedim ancak pazartesiden sonra günlük menü yazabileceğim.
bu hafta takımdamıyım bilmiyorum ama ben kilomu yazayım 69/68.800

bizimle ilk yazışmaya başladığın kilonu hatırlıyormusun eylülcüğüm onu baz almam gerekiyor.

günaydin arkadaslar nasilsiniz bugün? hayirli cumalar
kilomu yazim 73,3

böyle bir durumda ne denirki keşke arkadaşının ikinci söylediğini eşine ben yanlış anlamışım şirket iptal etmemiş onlar kendileri iptal etti deseydin .
kizlar hepsi benim hatam biliyorum ama konusurken esimle birden cikti agzimdan keske söylemeseydim.tel acip özür diliyecem arkadasimdan zaten bakalim nolcek
duru bebisimiz gelmis hosgelmis.iyidir insallah sen nasilsin özgecim dogum nasil gecti.sezeryan olmusun duyduk canim agrilarin yoktur insallah

dün girmistimya kkya gecede okudum yazilanlari sabaha kadar leptop acik kalmis kk da acik kalmiskaydirigubbakcemile2
naneli yesil cayimi icerken sekersiz tabi azcik konusalim dedim gerci bugün hep buralardayim kocisi ise gönderdim.

dün girmistimya kkya gecede okudum yazilanlari sabaha kadar leptop acik kalmis kk da acik kalmiskaydirigubbakcemile2
naneli yesil cayimi icerken sekersiz tabi azcik konusalim dedim gerci bugün hep buralardayim kocisi ise gönderdim.

sıkma canını deryacığım . inşallah arkadaşınla aran düzelir canım .

Nazlı , Derya günaydınnnn, ne güzel bugün herkes vermiş yada sabit, inşallah kimse + çıkmaz, nazlıcığım konuştuğumuz gibi olsun tamammı canım öpüyorum çok çok Şeniz

kızlar bu pazar evlilik yıldönümümüz opuyorumnanaktan eşime hediye olarak özel birşey hazırlamak istedim,eski ve yeni resimlerimizden oluşan bir slayt hazırladım,her sene gömlekti satti alcak hediye kalmadı kaydirigubbakcemile3 pazar günü vericem facede koyarım muhtemelen umarım beğenir :lepi: 12.senemizi dolduruyoruz,yıllar su gibi akıp geçiyo dün gibi herşey 12 yıl önce bugün deli gibi çırpınıyodum heyecandan yarın kına gecem vardı,bugün hala çalışıyodum patronum amcamın oğluydu ve izin vememişti kaydirigubbakcemile3

Nazlı , Derya günaydınnnn, ne güzel bugün herkes vermiş yada sabit, inşallah kimse + çıkmaz, nazlıcığım konuştuğumuz gibi olsun tamammı canım öpüyorum çok çok Şeniz

konuştuğumuz gibi olmuyor simoş döverim seni . aeben ablam gelirse döver bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…