Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim bu yazıyı nasil değiştirecem bi tarif edermisin bu birinci takım ikinci takıma karşı yazısını eski takimimda tarif etmişlerdi unuttum
Ustte fotografin yanına tiklayip hesap detaylarina geliyorsun abla
Sende fotograf yok F harfine bas

Hesap detaylarini acinca ordan degistirebilirisn

Kızlar ailemin yanindayim tartim yok sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim annemle orda tartildim o yüzden mezun olmak istiyorum tartı alınca fire.listede devam edicem burdayım merak etmeyin
Hayırlısı olsun canim zaten birakamazsin heryerden rahatsiz ederim seni merak etme

aksamdan domates corbam var
Köfte,patates,salata,içecek
Dondurmalı irmik tatlisi yapicam kismetse
Bugün cok giremedim devamli dışarı çıktık minnakla elimi tutup göya ayakkabılarını giyiyor haydiiiiii attaa diteeee gidiyormuş yani traktör bineceği dittt
girip cikiyorum siteye simdik uyudu

Hayırlısı olsun canim zaten birakamazsin heryerden rahatsiz ederim seni merak etme
Ben de onu dicektim uzulme ortim biz onu habire etiketleriz rahatsiz ederiz kumam falan ama seviyorum iste
Benim de kuru pilav var yanina bisey yapsam napsam salata yapcam bide corba yapsam. Ama corbada ne corbasi yapsam
Yerim seni minnoş bi ara resmini atsana canim resimden seviyim

Vaaay dondurmalı irmik çok yaklaşma aman, bende irmik helvasına bayılırım, ellerine sağlık

Civciv , menün güzelmiş şekerim kolayına gelen çorbayı yap işte, ezo olur, mercimek olur, domates olur, gönlünün çektiğini, ama pilava sosyal mesafe koy bence

benim telefon biraz akli yerine gelse fotograf atcamda basiyom basiyom yollamiyo mağdurumda mağdurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…