Guzel eski ablacim erken tartildin ama eksi olman guzelKilo bildirimi
Geçen hafta:72,4
Bu hafta:72,0
Fark:400 gram
Almamışım şükür
Yürüyüşe gidiyorum canim gelince geç olur diyeGuzel eski ablacim erken tartildin ama eksi olman guzel
Tebrik ederim fındıkçımKilo bildirimi
Geçen hafta:72,4
Bu hafta:72,0
Fark:400 gram
Almamışım şükür
Inşallah canim ramazan dolayısıyla sekteye uğradı biraz ama çıkarsamda ipin ucu kaçar diye uğraşıyorum isteTebrik ederim fındıkçımama haftaya daha güzel bir sonuç alırsın inşallah
Tamam ablacim yürüyüşten sonra vakit olursa tekrar bildirim yapabilirisnYürüyüşe gidiyorum canim gelince geç olur diye
Canim bu yazıyı nasil değiştirecem bi tarif edermisin bu birinci takım ikinci takıma karşı yazısını eski takimimda tarif etmişlerdi unuttumGuzel eski ablacim erken tartildin ama eksi olman guzel
Yok haftaya kalsinTamam ablacim yürüyüşten sonra vakit olursa tekrar bildirim yapabilirisn
Ustte fotografin yanına tiklayip hesap detaylarina geliyorsun ablaCanim bu yazıyı nasil değiştirecem bi tarif edermisin bu birinci takım ikinci takıma karşı yazısını eski takimimda tarif etmişlerdi unuttum
Hayırlısı olsun canim zaten birakamazsin heryerden rahatsiz ederim seni merak etmeKızlar ailemin yanindayim tartim yok sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim annemle orda tartildim o yüzden mezun olmak istiyorum tartı alınca fire.listede devam edicem burdayım merak etmeyin
Ben de onu dicektim uzulme ortim biz onu habire etiketleriz rahatsiz ederizHayırlısı olsun canim zaten birakamazsin heryerden rahatsiz ederim seni merak etme
Benim de kuru pilav var yanina bisey yapsam napsam salata yapcam bide corba yapsam. Ama corbada ne corbasi yapsamaksamdan domates corbam var
Köfte,patates,salata,içecek
Dondurmalı irmik tatlisi yapicam kismetse
Bugün cok giremedim devamli dışarı çıktık minnakla elimi tutup göya ayakkabılarını giyiyor haydiiiiii attaa diteeee gidiyormuş yani traktör bineceği dittt
girip cikiyorum siteye simdik uyudu
aksamdan domates corbam var
Köfte,patates,salata,içecek
Dondurmalı irmik tatlisi yapicam kismetse
Bugün cok giremedim devamli dışarı çıktık minnakla elimi tutup göya ayakkabılarını giyiyor haydiiiiii attaa diteeee gidiyormuş yani traktör bineceği dittt
girip cikiyorum siteye simdik uyudu
Ben de onu dicektim uzulme ortim biz onu habire etiketleriz rahatsiz ederizkumam falan ama seviyorum iste
Benim de kuru pilav var yanina bisey yapsam napsam salata yapcam bide corba yapsam. Ama corbada ne corbasi yapsam
Yerim seni minnoşbi ara resmini atsana canim resimden seviyim
benim telefon biraz akli yerine gelse fotograf atcamda basiyom basiyom yollamiyo mağdurumda mağdurumBen de onu dicektim uzulme ortim biz onu habire etiketleriz rahatsiz ederizkumam falan ama seviyorum iste
Benim de kuru pilav var yanina bisey yapsam napsam salata yapcam bide corba yapsam. Ama corbada ne corbasi yapsam
Yerim seni minnoşbi ara resmini atsana canim resimden seviyim
O zaman tartil canim ac bekleme zaten 4 e birsey kalmadiSlm kızlar ben bugün oruçlu degildim yinede bir şey yemedim henüz saat 4 de tartıldiktan sonra yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?