Malesef karında sarkma bende de mevcut. Hiç göbeği olan bir insan olmamıştım ama hamilelik deri sarkması derken göbek de çıktı. Ameliyat düşünmem ben ama birkaç kilo sonra sıkılaşma için daha fazla spora yöneleceğimBu kilolara ben inebilecek miyim bilmiyorum ama inersem hemen karın germe ameliyatı yaptırırım herhalde. Şimdiden videolarını izliyorum
Bravo ortime benimKoydum bile
Kıyamam olsun uzulme duzelir
Bu arada ben de gecen cumadan bu yana 700 gram vermişim
Ne kadar genclesiyo insan kilo verince ya
Gayet guzel kilo vermissin canim tebrik ederim
Guzel eski canim tebrik ederim ❤Geçen hafta 79.5
Bu hafta 79.0
Fark -500
Senide mi listeue alsak iki haftadir eksilerle geliyorsun :))Kıyamam olsun uzulme duzelir
Bu arada ben de gecen cumadan bu yana 700 gram vermişim
Baslangic kilosu olarak bunu alalim 2 hafta sonra listeye girebilirsin canim95.4 kg
72.6 kiloymussun canim
Inersin canim ablamda 99 li kilodan 69 a dusup ameliyat olduBu kilolara ben inebilecek miyim bilmiyorum ama inersem hemen karın germe ameliyatı yaptırırım herhalde. Şimdiden videolarını izliyorum
vallaaaa unuttum72.6 kiloymussun canim
Bana sütte yaramadiDaha ne olacak canım supersin
Motive amaçlı size öncesi sonrası yapacağım kızlar 82 kilo ve 67 kilo Eki Görüntüle 2632003 Eki Görüntüle 2632006
Sen kacamak yaptigin hafta daha guzel verdin arada bir düzenini degistirmen lazim galibaBana sütte yaramadi
Ben anladim heralde yemek yeeee diyoo bana içindeki ses ve senSen kacamak yaptigin hafta daha guzel verdin arada bir düzenini degistirmen lazim galiba
72.6
72.0
Giden 600gram
Az yemek de ters etki yapiyor sende ne yapalim :))Ben anladim heralde yemek yeeee diyoo bana içindeki ses ve sen
Herhafta veriyorum canim oyuzden bazen az olabiliyoTebrik ederim
Haftaya devamı gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?