Daha var burda saat 2O zaman tartil canim ac bekleme zaten 4 e birsey kalmadi
Slm kızlar ben bugün oruçlu degildim yinede bir şey yemedim henüz saat 4 de tartıldiktan sonra yerim
Bendr ilk defa gördümMerhaba 3 gündür burdayım ilk defa gördüm seni 71 de mi 66 lara geldin ben şok
Tebrik ederim
1 kilo vermişsem tamamdir sonra tartılırımOrtak en çok seni merak ediyorum hadi hadi
Sahur yapmadiysan tartil canim niye ac bekliyorsun kiDaha var burda saat 2
Cok fazla gelmiyor o yuzden normal gormemenizMerhaba 3 gündür burdayım ilk defa gördüm seni 71 de mi 66 lara geldin ben şok
Tebrik ederim
Çok teşekkür ederim canım benimNe güzel gidiyorsun canim tebrik ederim
Pek yokum canım ben aktif katılamıyorum o yüzden görmedinMerhaba 3 gündür burdayım ilk defa gördüm seni 71 de mi 66 lara geldin ben şok
Tebrik ederim
Tebrik ederim canım ne guzel zayiflamissinMotive amaçlı size öncesi sonrası yapacağım kızlar 82 kilo ve 67 kilo Eki Görüntüle 2632003 Eki Görüntüle 2632006
Tebrik ederim canimMotive amaçlı size öncesi sonrası yapacağım kızlar 82 kilo ve 67 kilo Eki Görüntüle 2632003 Eki Görüntüle 2632006
Kızlar ailemin yanindayim tartim yok sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim annemle orda tartildim o yüzden mezun olmak istiyorum tartı alınca fire.listede devam edicem burdayım merak etmeyin
Kilo bildirimi
Geçen hafta:72,4
Bu hafta:72,0
Fark:400 gram
Almamışım şükür
Motive amaçlı size öncesi sonrası yapacağım kızlar 82 kilo ve 67 kilo Eki Görüntüle 2632003 Eki Görüntüle 2632006
Koydum bileVaaay dondurmalı irmik çok yaklaşma aman, bende irmik helvasına bayılırım, ellerine sağlık
Civciv , menün güzelmiş şekerim kolayına gelen çorbayı yap işte, ezo olur, mercimek olur, domates olur, gönlünün çektiğini, ama pilava sosyal mesafe koy bence
Kıyamam olsun uzulme duzelirbenim telefon biraz akli yerine gelse fotograf atcamda basiyom basiyom yollamiyo mağdurumda mağdurum
Ne kadar genclesiyo insan kilo verince yaMotive amaçlı size öncesi sonrası yapacağım kızlar 82 kilo ve 67 kilo Eki Görüntüle 2632003 Eki Görüntüle 2632006
Harika maşallah.Motive amaçlı size öncesi sonrası yapacağım kızlar 82 kilo ve 67 kilo Eki Görüntüle 2632003 Eki Görüntüle 2632006
Bu kilolara ben inebilecek miyim bilmiyorum ama inersem hemen karın germe ameliyatı yaptırırım herhalde. Şimdiden videolarını izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?