Ciddi misin? Ne güzel.. Peki memnun mu yeni karnından. Bana karnının resmini gönderir misin? Eğer mahsuru yoksa tabi.Inersin canim ablamda 99 li kilodan 69 a dusup ameliyat oldu
Benim geçen haftaki kilom olmadığı için hesaplama VS yapmadımGideyim de az cok listeyi hazirlayim son 2 bildirim kaldı
Ben zayıflarsam toparlanır gibi durmuyor. İlk aşamayı bir halledelim. Asıl zor olan o.Malesef karında sarkma bende de mevcut. Hiç göbeği olan bir insan olmamıştım ama hamilelik deri sarkması derken göbek de çıktı. Ameliyat düşünmem ben ama birkaç kilo sonra sıkılaşma için daha fazla spora yöneleceğim
6-7 ay once oldu gayet iyi oldu canim ama resim yok toparlaniyor sarkma kalmıyor guzel olduCiddi misin? Ne güzel.. Peki memnun mu yeni karnından. Bana karnının resmini gönderir misin? Eğer mahsuru yoksa tabi.
Haftaya hesaplarsin canimBenim geçen haftaki kilom olmadığı için hesaplama VS yapmadım
Arti gelmenden korkuyordum cok sukir artilari atmissinKilo Bildirimi
Geçen Hafta = 73.5
Güncel = 73.4
Fark = 0.1
Yüzde = 0.14
Bu hafta artıları temizlemekle uğraştım eksiye geçebildiğim için mutluyum
Eki Görüntüle 2632030
Guzel eksi canim tebrik ederim
Özel başlık yazmıyo bende bulamadim yanjFindikfaresi123 ozel baslik alanindan degistireceksin
Resme tikla hesap detaylarina gelÖzel başlık yazmıyo bende bulamadim yanj
Tıkladım canim hattâ resim bile koydum detaylar yok bendeResme tikla hesap detaylarina gel
Motive amaçlı size öncesi sonrası yapacağım kızlar 82 kilo ve 67 kilo Eki Görüntüle 2632003 Eki Görüntüle 2632006
Vsrdir abla hemen ustte fotoğraf attim nerden actigimi gosteriyorTıkladım canim hattâ resim bile koydum detaylar yok bende
Yaptım yaptım sağol kaptanımResme tikla hesap detaylarina gel
Arkadaşlar hepinize çok tşk ederim küçük bir açıklama yapayım eş kişisiyle sorunlarım var ailemin yanına memlekete geldim iyiyim merak etmeyin yine buralarda olucam sadece tartım olmadığı için mezun olmak istiyorum dediğim gibi tartı alınca fire listede hedefime devam edicem hepinize ilginiz için tekrar çok tşk ederimAilenin yanına ziyarete mi gittin canım bi sıkıntı yoktur inşallah
Gayet iyi tebrikler
Sütten önce ve sonrasında tartildinmi canimBana sütte yaramadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?