tsk ederim cnmTebrik ederim canım
1 ci olmayı özledim benBu hafta dördüncü olduk kizlar tebrik ediyorum hepinizi guzel kilolar verdiniz
Haftaya insallah canim uzun zamandir birinci olamadik zatentsk ederim cnm
1 ci olmayı özledim ben
Bu hafta dördüncü olduk kizlar tebrik ediyorum hepinizi guzel kilolar verdiniz
afiyet olsun kaptanimHayirli iftarlar herkese
Sagol canim sizlere de afiyet olsun ❤afiyet olsun kaptanim
Haftaya olalım o zamamHaftaya insallah canim uzun zamandir birinci olamadik zaten
Benim hedef 71Haftaya olalım o zamam
Herkes hedefini belirlesin sporunu aksatmasın gevşemesin
haftaya birinci oluruz inşallahBu hafta dördüncü olduk kizlar tebrik ediyorum hepinizi guzel kilolar verdiniz
Canım oruçlu ben spor yapamiyorum yapan yapabilir,bilirler güzel spor yaparim ama başağrısı ve tansiyonum dusuyo cokHaftaya olalım o zamam
Hedef belirleyelim o zaman haftaya cuma herkes en az yuzde 1 ile gelsinHaftaya olalım o zamam
Tamam canim not alıyorum ilk sayfaya yazalim
Az kaldi iki hafta sonra spor yapmaya baslarsin canimCanım oruçlu ben spor yapamiyorum yapan yapabilir,bilirler güzel spor yaparim ama başağrısı ve tansiyonum dusuyo cok
Hadi bakalim insallah birinci oluruzhaftaya birinci oluruz inşallah
Senin hedefi bos birakalimKimse kusura bakmasin ben hedef belirlememcunku hiçç tutturamamisimdir yanindan bile geçemem hedefin Zipzip- ve @Gulumse25bilir
Aldım da 78.1 i gördüm dikkat ediyorum tekrardan.Hedef belirleyelim o zaman haftaya cuma herkes en az yuzde 1 ile gelsin
Tamam canim not alıyorum ilk sayfaya yazalim
Cok fazla kilo almamisisn yinede
Az kaldi iki hafta sonra spor yapmaya baslarsin canim
Hadi bakalim insallah birinci oluruz
Dikkat edince vermeye baslamissin o zamanAldım da 78.1 i gördüm dikkat ediyorum tekrardan.
Spor da yapmaya çalışıyorum kaptanım ya..Dikkat edince vermeye baslamissin o zaman
Ramazan da yine iyi yapiyorsun canim benim hic halim olmuyorSpor da yapmaya çalışıyorum kaptanım ya..
Enaz 300gram yazalim kaptanim fazla olur tamam ama eksik olursa suçlusu ben degilimSenin hedefi bos birakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?