Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok güzel canım afiyet olsun

vallahi kaçamağın dibine vurmuşsun
Bu hafta başka kaçamak yok
Haftaya birinci olalım artık

Zeynolincim bende beğendim menünü, bizim menülerin tarzı benziyor

Güzel cnm
Kendine dikkat et cnm
Sen hayırdır iki gündür dondurma yiyorsun bacımyine de güzel menü susuzluktan halsizleşmiş olmayasın

Bonus kilo bildirimi yapmadin bugun

Zipzipim tartıldım ama yemeğe yetiştim giremedim canım bem kusuruma bakma.

Geçen haftaya göre 100 gr artım var.
İlk hafta verdiğim gibi veremedim nedeni belli aslında.
İlk hafta iftarda pilav patates az az tatlı falan yedim ama sahura kadar başka hiç bişey yememiştim.
Bu hafta iftar ve sahur arası uyumadım saçma bi öğün yaptım veremedim.

Güzel cnm

Kendine dikkat et cnm

Sen hayırdır iki gündür dondurma yiyorsun bacımyine de güzel menü susuzluktan halsizleşmiş olmayasın
Ya sorma selenim eşim zorla yediriyor erkekler zayıf kadınları beğenmiyormuş . Diyor bi de. Güzel değilsin demek istiyor da göbüşü napcaz

İftarla sahur arası soda iç acıkırsan bi de arada uyu niye bekliyorsun ki bonusum....

Ya sorma selenim eşim zorla yediriyor erkekler zayıf kadınları beğenmiyormuş . Diyor bi de. Güzel değilsin demek istiyor da göbüşü napcaz
O kendine baksın
Benimki de kalçam arkaya doğru diye bn küçük popo seviyorum diypr ama bence kıskanıyoryeme sen gülüm yeme annemmmm yılan hepsiiii

Tamam canım ramazanda az kaldi bitecek artik dikkat et yeniden listeye alalim hedefine ulaşalim

Tebrikler menün çok güzel kilo da yok tabi minnak minnak yiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…