Farkındayım cnm neden oluyor bu ben anlamıyorum önceden böyle değildikHaftaya insallah canim uzun zamandir birinci olamadik zaten
1 mil kızRamazan da yine iyi yapiyorsun canim benim hic halim olmuyor
Benim 69 hedefim olsun çünkü regl olduğumda spor ve süt yeşil çay iyi kilo verdiriyorO zaman benimde hedefim 72.6
Canım oruçlu ben spor yapamiyorum yapan yapabilir,bilirler güzel spor yaparim ama başağrısı ve tansiyonum dusuyo cok
Bugün ki menüm
Oruç değildim
1 tabak makarna
1 tabak salata
Ara
Bir dondurma
Akşam
Yarim pogacadan nutella yedim
Su 2 lt
Spor
Sabah 8 den 14.00 kadar temizlik yaptim
Yoruldum
Nutellada adet günüm yaklaştı çok cnm istedi dayanamadım ama olmaz bir daha adet olunca süt yeşil çay yapicam yine o çok iyi gelmişti bna
Menunu gordum de cuma ödülü olsun dicem ama fazla olur regl de olduguna gore yarin guzel bir sporla gelirsinBenim 69 hedefim olsun çünkü regl olduğumda spor ve süt yeşil çay iyi kilo verdiriyor
Duyar gibiyim üstteki menüylemi 2 kilo vereceksin dediniz sanki ama deyin deyin haftaya cuma kıskandıracam sizi
Bugün cuma ama makarna yerine yemek yeseydin keske sonrasinda tatlida yiyebilirdin bencede olmamis kendin biliyosun zatenBugün ki menüm
Oruç değildim
1 tabak makarna
1 tabak salata
Ara
Bir dondurma
Akşam
Yarim pogacadan nutella yedim
Su 2 lt
Spor
Sabah 8 den 14.00 kadar temizlik yaptim
Yoruldum
Nutellada adet günüm yaklaştı çok cnm istedi dayanamadım ama olmaz bir daha adet olunca süt yeşil çay yapicam yine o çok iyi gelmişti bna
Vayyyy hippocum.seni yakalamişim hatta 1 kilo eksiyim senden
Sidelya rakip bile olmuştuk sporda seninle Ocak Şubat gibi ama çok aktif değilim son zamanlarda ordan hatırlamıyorsun canımHarika maşallah.
Ben ilk defa görüyorum seni ne kadar tatlısın.
Boyun kaç epey ince görünüyorsun 67 kiloya göre :)
8mayis cuma
Sahur
2yumurtadan peynirli omlet,1ceviz,1incir,az domates,salata,1dilim ekmek
İftar
1kepce mercimek corbasi,firinda 4kofte 4dilim patates,2kasik makarna,salata
1turk kahvesi,Dondurmalı irmik tatlisi,1madensuyu
2litre su
Cuma disinda menülerde tatli olursa ceza verelim :)Genelde güzel ama tatlı bozuyo işte , aaahh ahh tatlı olayı fena maalesef
Zaten şu tatlı olayını çözsek sorun kalmayacak ya neyse
Biri tatlıdan nefret ettiren bir hap falan bulsa ne sevaba girerdi
Bugün cuma canim haftaya kadar yemiyorum zaten ramazanda çokk tatli yapmadim hatta yaptim dolap dolu cuma günü yiyorum sadece arada dondurma :)))Genelde güzel ama tatlı bozuyo işte , aaahh ahh tatlı olayı fena maalesef
Zaten şu tatlı olayını çözsek sorun kalmayacak ya neyse
Biri tatlıdan nefret ettiren bir hap falan bulsa ne sevaba girerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?