Hedefim 65 canım bu aralarda koruma yapmayı düşünüyorum 65+70 ins Allah başarırım darısı başına canımBir daha hiiiiç alma inşallah 69 görmekte nasip olsun ❤
Hedefim 65 canım bu aralarda koruma yapmayı düşünüyorum 65+70 ins Allah başarırım darısı başına canım
Çok tşk ederim canım hepinizin sayesinde motive oldum ve basardim tartım olmadığı için mezun oldum bugün sağlık ocağında gittim kartildim magdurumda mağdurum tartı alınca fire listeden devam edicem ins Allah senide bekliyorum yanımaHaaa mezun olunca hedefe vardın sandım ben inşallah başarırsın sen bi uçan bi kaçan senin elinden
Çok tşk ederim canım hepinizin sayesinde motive oldum ve basardim tartım olmadığı için mezun oldum bugün sağlık ocağında gittim kartildim magdurumda mağdurum tartı alınca fire listeden devam edicem ins Allah senide bekliyorum yanıma
Bugün ki menüm
Oruç değildim
1 tabak makarna
1 tabak salata
Ara
Bir dondurma
Akşam
Yarim pogacadan nutella yedim
Su 2 lt
Spor
Sabah 8 den 14.00 kadar temizlik yaptim
Yoruldum
Nutellada adet günüm yaklaştı çok cnm istedi dayanamadım ama olmaz bir daha adet olunca süt yeşil çay yapicam yine o çok iyi gelmişti bna
Benim 69 hedefim olsun çünkü regl olduğumda spor ve süt yeşil çay iyi kilo verdiriyor
Duyar gibiyim üstteki menüylemi 2 kilo vereceksin dediniz sanki ama deyin deyin haftaya cuma kıskandıracam sizi
8mayis cuma
Sahur
2yumurtadan peynirli omlet,1ceviz,1incir,az domates,salata,1dilim ekmek
İftar
1kepce mercimek corbasi,firinda 4kofte 4dilim patates,2kasik makarna,salata
1turk kahvesi,Dondurmalı irmik tatlisi,1madensuyu
2litre su
Arkadaşlar bende bugünkü menümü sunıyım
Sabah 8.00
8 dakika karın eksersizi
4 dakika basen eksersizi
55 dakika eliptik
Kahvaltı 10.30
1 haşlak yumurta
2 dilim dil peynir
3 zeytin
2 ceviz
Söğüş yeşillik
15.00
Küçük tortilla (lavaş) ekmeği içine baharatlı yoğurt yedim
Tortillanın kalorisine baktım 90 kcal
16.30
30 dakikalık tüm vücut egsersiz
Akşam 20.00
Fırında levrek
Roka + kıvırcık salata
Bugün 1,5 lt ödem suyu ve 1 lt su içtim
Şimdi de filtre kahvemi bitirdim
Kaç gündür menü yazmadım keyifsiz hissediyorum kendimi
8 mayıs
Sabah
1 dilim ekmek
1 h.yumurta
Zeytin
3 dilim peynir
Ara
3 yeni dünya
6 fındık
Akşam
1 kase çorba
5 kş sebzeli tavuk
Salata
1 br ayran
1 kupa yeşil cay
2 lt su
50 dk eliptik
8 mayıs
09.00
1 kase sütle yulaf kepeği gevreği üstüne yarım muz
13.00
3 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Salata
4 çilek
19.00
Yarım tabak zeytinyağlı kabak
Yoğurt
Su 3 lt
Spor 30 dk başlangıç seviye pilates
8 dk karın
Zipzip- @hasbeenandgone@happy_mom_
Bu hafta sıkıyım çünkü hedef 69 zor vermem gerekCanım haklısın kesinlikle katılıyorum hem oruç hem spor çokkk zor, ama karbon yememeye çalışırsın 2 hafta kaldı zaten
Kız bu ne bak ortağımın bana yaptığına
Makarna ne dondurma ne bide nutella
Alma nutella eve , evde olunca istersin tabi dayanamaz yersin
Hurma ye tarçınlı süt iç veya yoğurt ye tatlı krizini öyle bastır, aman ortim hadi bugün oldu bak haftaya 1. Olcaz
Evet canım 12. Takımda 75 le mezun olmuştum yine sonra 100 le geri geldim burdada mezun oldum çok şükür ama daha yolun sonuna gelmedim 10.5 kadar fazla kilom varGulumse24 sen daha önce mezun olmuşmuydun?
Evet canım 12. Takımda 75 le mezun olmuştum yine sonra 100 le geri geldim burdada mezun oldum çok şükür ama daha yolun sonuna gelmedim 10.5 kadar fazla kilom var
Teşekkür ederim ortimBravo ortime benim
Onunda zamani gelcek insallah kaptanimSenide mi listeue alsak iki haftadir eksilerle geliyorsun :))
Aklin nerde
Tebrikler ortim72.6
72.0
Giden 600gram
O degil de sen 6lara dusuyosun yavastan. Ben 50lere gelene kadsr sen bama yetistin72.6
72.0
Giden 600gram
Günaydın kizlarGünaydın kizlar
4.olduk canimGünaydın kizlar
Dün kacinci olduk ortim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?