Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

konuştuğumuz gibi olmuyor simoş döverim seni . aeben ablam gelirse döver bizi
klava:ne konuştunuz bilmiyorum ama öyle olmuyor gözdem malesef ..kötükedihüso
nazlım sen bildigin gibi yap listeyi bu cadıya bakma .alsanaalsanasmile

Nazlı , Derya günaydınnnn, ne güzel bugün herkes vermiş yada sabit, inşallah kimse + çıkmaz, nazlıcığım konuştuğumuz gibi olsun tamammı canım öpüyorum çok çok Şeniz
günaydin canim nasil gidiyor hayat ask mesk

nice senelere canim ömür boyu bir yastikta kocayin.cok iyi düsünmüssün slayt fikrini hosuna gider kesin.o günkü heyecanini anliyorumda patronun akrabaymis niye izin vermedi onu anlamadimboshayallersmile

bengeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:teytey:
ablam hosgeldin oh ohhh:teytey: sefalar getirdin:teytey: ohhhhhhh aman yandan 80 90 100 ohhhhh oynuyasim geldi ablam seni görünce pek bi neseli geldinopuyorumnanaktan

CADIARZUCADIARZU

hoşgeldin ablam . ben bakmıyorum zaten o cadıya . eylüllü listeye yazıyorum ablam . bize ilk yazmaya başladığı kilosu 72 şuanki kilosuda 68,8 ablam .

daha nice yıllara yumuğum . çok iyi fikir canım . bence eşinin hoşuna gidecektir.

çok yoğun tempolu bir işim vardı canım,fotoğrafçıydım ve beş dk bile boş vaktimiz olmazdı abim dışında benim haricimde fotoğrafçımız yoktu son ana kadar yollamak istemedi ama sonuçta 2 hafta balayı yapmıştım kaydirigubbakcemile3

Ne güzel yaaa, rabbim ayırmasın ayşegül, bir salkımda iyi ayrı üzüüüüüm hesaabııııııııııııııı , anladınnn sen sempatiksalakcinnilülülülülülü

konuştuğumuz gibi olmuyor simoş döverim seni . aeben ablam gelirse döver bizi

Korkuyordum zaten, ablam konu kapanmıştır diye yazmış bana :bbo:
Kırmak istemiyorum kimseyi, hele hele ablalarıma saygısızlık en son istediğim şey :1no2:
Ne olur yaa azıcık anlayın beni :çok üzgünüm:

Ne güzel yaaa, rabbim ayırmasın ayşegül, bir salkımda iyi ayrı üzüüüüüm hesaabııııııııııııııı , anladınnn sen sempatiksalakcinnilülülülülülü

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet simoşum anladım,anlamayanlarada anlatalım simoşumla düşün süşün slayt müziğine bir türlü karar veremedik,ben hem biraz hareketli hemde sözleri mutlu bir şarkı olsun istedim simoşumuda telef ettim bana şarkı bulllll diye kaydirigubbakcemile3 sonunda üzüme karar verdik sözleride güzel müziğide oldu bu iş çok ta güzel uydu simoşum pazar görürsün slaytı :lepi:

kıslar pc tamirden geldi ..

ama çıkmam lazım . hiç evde durmuyorum . montiye devam ama çok şişim 2 gün önce 61.5 ken şimdi iyce şişdim diyet dışı hareketlerimdem deyil reglin 3. günü bugun ..
nazlım o yüzden beni sabitgeç çümki gerçek kilom deyil ...

geçmişe söyle bir baktım ...
nazlımı bile isyan ettirmişiniz cadılar sizi..:umursamaz:
neyse şimdi aşayiş berkemal bu konuda burda kapansın ....opuyorumnanaktan
gözdem sen listeden çıkmak istiyorsum ama öyle kolay deyil göndermiyoruz . bu konuda burda kapanmıştır .nokta .kötükedihüso
yazacak başka şeylerde var ama aynı hataya bende düşmiycemopuyorumnanaktano yüzden bu konuyada bi nokta ..olumunekankayizsmile

sinamim çok üzüldüm sinanla kavga etmişiniz ..:1shok:
ayrıca cüzdenın kaybolmuşohaoldumsmile
sultanım seninde anneannen hastalanmış ... geçmiş olsun ...a.s.
yumukum yıldönümüzüz kutlu olsun canım daha nice yılllara.opuyorumnanaktan

aaaaaa özke dogurmuş hemde sezeryan ..-tatlicadiarzu-ne inad olacak bu duru kız .kaydirigubbakcemile3 gözünün aydın fıstıgım ..... eski tl. açılmıyor yenisinide bilmiyorum aramak isterdim ...

eyliülüm aramıza katlmak istemiş hoş gelmiş...vereliniortak.

başka aklımda kalan fisfisfis
ha ablam baloyu aylatmışınız hadi gözünüz aydın ... resimler nerde karaböçükü gömek isterim ...zemuszemusbu arada sıı diyete başlanmış .olumunekankayizsmile.

başka unuttugum varsa özür .
a.s.

aebenim simoşun hakkından anca sen gelirsin :lepi: malesef simoş bildirimini yap şeker kurtuluşun yok kaydirigubbakcemile3

88,400
Oleyyyyyyyyyy beeeeeeeeeee allahıma şükür gördümmm 8 li rakamları utanmasam şimdi patır patır oynayacağımmmmm şirketteeeeeeeeeeeeeeee sositososito

Emir büyük yerden bilmiyorumkismile Annemden korkmuyorum heee ablamdan korktuğum kadar, pööööööööööfffffffffffff :1rolleyes:

kıslar geldim ama gidiyorum .... liste iyi sanırsam o yüzden kilomu sabit geç nazlım eksi vermek istemiyorum kilo almadım çünki şiş tamamı...
hepinizi öptüm kocaman ....

hayırlı cumlar bu arada ......

kızlar bana şimdilik müsade öğleden sonra bi arkadaşa gidicem,sabahtan beri burda otur otur nereye kadar evimi toparlıyım azcık,yemeğimi yapayım akşama görüşrüüz kaçıncı olmuşsunuz bakmaya uğrarım öptüm hepinizi a.s.

günaydin canim nasil gidiyor hayat ask mesk

Ne olsun, kavga dövüş gidiyor deryacığım sempatiksalakcinni Farklı fikirlerin, farklı takımların dostça mücadelesi içindeyiz aklinialirimsmile Bakalım haftasonu neler olacak, bazen çok kaprisliyim, bunaltıyorum farkındayım, arayı bulmam lazım, evde çok şımartılınca aynısını ondanda bekliyorum bazen, allahtan çabuk toparlıyorum, pazar heybeliadaya gideriz belki diye konuştuk, büyükada çok kalabalık oluyor, bisiklete binip piknik yaparız muhtemelen, gazete, kahve işte... Çok seviyorum doğayı, denizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…