konuştuğumuz gibi olmuyor simoş döverim seni . aeben ablam gelirse döver bizi
günaydin canim nasil gidiyor hayat ask meskNazlı , Derya günaydınnnn, ne güzel bugün herkes vermiş yada sabit, inşallah kimse + çıkmaz, nazlıcığım konuştuğumuz gibi olsun tamammı canım öpüyorum çok çok Şeniz
kızlar bu pazar evlilik yıldönümümüz opuyorumnanaktan eşime hediye olarak özel birşey hazırlamak istedim,eski ve yeni resimlerimizden oluşan bir slayt hazırladım,her sene gömlekti satti alcak hediye kalmadı kaydirigubbakcemile3 pazar günü vericem facede koyarım muhtemelen umarım beğenir :lepi: 12.senemizi dolduruyoruz,yıllar su gibi akıp geçiyo dün gibi herşey 12 yıl önce bugün deli gibi çırpınıyodum heyecandan yarın kına gecem vardı,bugün hala çalışıyodum patronum amcamın oğluydu ve izin vememişti kaydirigubbakcemile3
ablam hosgeldin oh ohhh:teytey: sefalar getirdin:teytey: ohhhhhhh aman yandan 80 90 100 ohhhhh oynuyasim geldi ablam seni görünce pek bi neseli geldinopuyorumnanaktanbengeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:teytey:
klava:ne konuştunuz bilmiyorum ama öyle olmuyor gözdem malesef ..kötükedihüso
nazlım sen bildigin gibi yap listeyi bu cadıya bakma .alsanaalsanasmile
günaydin canim nasil gidiyor hayat ask mesk
nice senelere canim ömür boyu bir yastikta kocayin.cok iyi düsünmüssün slayt fikrini hosuna gider kesin.o günkü heyecanini anliyorumda patronun akrabaymis niye izin vermedi onu anlamadimboshayallersmile
kızlar bu pazar evlilik yıldönümümüz opuyorumnanaktan eşime hediye olarak özel birşey hazırlamak istedim,eski ve yeni resimlerimizden oluşan bir slayt hazırladım,her sene gömlekti satti alcak hediye kalmadı kaydirigubbakcemile3 pazar günü vericem facede koyarım muhtemelen umarım beğenir :lepi: 12.senemizi dolduruyoruz,yıllar su gibi akıp geçiyo dün gibi herşey 12 yıl önce bugün deli gibi çırpınıyodum heyecandan yarın kına gecem vardı,bugün hala çalışıyodum patronum amcamın oğluydu ve izin vememişti kaydirigubbakcemile3
konuştuğumuz gibi olmuyor simoş döverim seni . aeben ablam gelirse döver bizi
Ne güzel yaaa, rabbim ayırmasın ayşegül, bir salkımda iyi ayrı üzüüüüüm hesaabııııııııııııııı , anladınnn sen sempatiksalakcinnilülülülülülü
bengeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:teytey:
Korkuyordum zaten, ablam konu kapanmıştır diye yazmış bana :bbo:
Kırmak istemiyorum kimseyi, hele hele ablalarıma saygısızlık en son istediğim şey :1no2:
Ne olur yaa azıcık anlayın beni :çok üzgünüm:
88,400
Oleyyyyyyyyyy beeeeeeeeeee allahıma şükür gördümmm 8 li rakamları utanmasam şimdi patır patır oynayacağımmmmm şirketteeeeeeeeeeeeeeee sositososito
günaydin canim nasil gidiyor hayat ask mesk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?