- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bunu saymiyoruz haftaya birincilik bekliyoruz o zaman4.olduk canim
Iyiyim ortim aksam fazla kacirdim galiba midem biraz kötü. Gerci pek bisey de yemedim ama
Neyedin acaba sana diyimmi kimse duymasin bende biraz yedim gerci yazdiklarimi yedim onun disindada yemis olabilirim aç hissettim sanirsam kendimi ama gece yogurt,corba yedim sadeceBunu saymiyoruz haftaya birincilik bekliyoruz o zaman
Iyiyim ortim aksam fazla kacirdim galiba midem biraz kötü. Gerci pek bisey de yemedim ama
Ya bu aralar soguk kahveye sardim o mu dokunuyo anlamadim ama dokunsa da kahveden vazgecemem midem cok buyuk bi hata yapiyoNeyedin acaba sana diyimmi kimse duymasin bende biraz yedim gerci yazdiklarimi yedim onun disindada yemis olabilirim aç hissettim sanirsam kendimi ama gece yogurt,corba yedim sadece
Yaparimda simdik degil bayramdaYa bu aralar soguk kahveye sardim o mu dokunuyo anlamadim ama dokunsa da kahveden vazgecemem midem cok buyuk bi hata yapiyo
Afiyet olsun ortim bugün cuma bisey olmaz bence kaptan duymadığı surece sorun yok duyarsa sene zipzip yaptirirhem de 500 tene
Başkaları içerken canım istiyo soğuk kahve ama bi türlü sevemedim normal kahveyi cok severim ama soğuk yok gitmiyoYa bu aralar soguk kahveye sardim o mu dokunuyo anlamadim ama dokunsa da kahveden vazgecemem midem cok buyuk bi hata yapiyo
Afiyet olsun ortim bugün cuma bisey olmaz bence kaptan duymadığı surece sorun yok duyarsa sene zipzip yaptirirhem de 500 tene
Vallaaaa bende kimderse desin bende kahvenin her çeşitini icerim şeker kullanmadigim icin sorun olmaz zatenYa bu aralar soguk kahveye sardim o mu dokunuyo anlamadim ama dokunsa da kahveden vazgecemem midem cok buyuk bi hata yapiyo
Ben de sevemiyorum gorunce icesim geliyor ama icemiyorumBaşkaları içerken canım istiyo soğuk kahve ama bi türlü sevemedim normal kahveyi cok severim ama soğuk yok gitmiyo
Ben de bu sene sardım normalde hic icmezdim buzla dene buzla ve sütle cektirince guzel oluyo biraccik da seker amaBaşkaları içerken canım istiyo soğuk kahve ama bi türlü sevemedim normal kahveyi cok severim ama soğuk yok gitmiyo
Kimin ortisi buuuuuuVallaaaa bende kimderse desin bende kahvenin her çeşitini icerim şeker kullanmadigim icin sorun olmaz zaten
Ben de bu sene sardım normalde hic icmezdim buzla dene buzla ve sütle cektirince guzel oluyo biraccik da seker ama
Kimin ortisi buuuuuu
Aa bak ben şeker atmıyodum bide öyle denerimBen de bu sene sardım normalde hic icmezdim buzla dene buzla ve sütle cektirince guzel oluyo biraccik da seker ama
Kimin ortisi buuuuuu
Yalniz değilim demekki içesi olupta sevmememekBen de sevemiyorum gorunce icesim geliyor ama icemiyorum
O öğlen kalkiyodu sanırım 12 1 e doğru
Şeker yok şeker yokAa bak ben şeker atmıyodum bide öyle denerim
Soguk olunca sekersiz agir oluyo canimAa bak ben şeker atmıyodum bide öyle denerim
Yaaaaaa sen kaptana bakma bir kırım kalmış zaten hiçbirşey sevmiyo oooo kahve candirYalniz değilim demekki içesi olupta sevmememek
Ben de sevemiyorum gorunce icesim geliyor ama icemiyorum
O da güzelmisYalniz değilim demekki içesi olupta sevmememek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?