- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet simoşum anladım,anlamayanlarada anlatalım simoşumla düşün süşün slayt müziğine bir türlü karar veremedik,ben hem biraz hareketli hemde sözleri mutlu bir şarkı olsun istedim simoşumuda telef ettim bana şarkı bulllll diye kaydirigubbakcemile3 sonunda üzüme karar verdik sözleride güzel müziğide oldu bu iş çok ta güzel uydu simoşum pazar görürsün slaytı :lepi:
kıslar geldim ama gidiyorum .... liste iyi sanırsam o yüzden kilomu sabit geç nazlım eksi vermek istemiyorum kilo almadım çünki şiş tamamı...
hepinizi öptüm kocaman ....
hayırlı cumlar bu arada ......
Merhabalar arkadaşlara.s.
hepimiz birarada negüzel allah ayırmasın .dargınlıklar olmasın birdaha.
veee sonunda zincirlerimi kırdım arkadaşlar.
70 kiloyuuum.
oh be.sonunda eski günlerime döndüm.inşallh hepimiz istediğimz kiloya ulaşırız
kıslar bu kelimelern altı niye kırmızı çizgili çıktı anlamadm.ben yapmadmbenneyaptımki
Ayşegül iyi gezmeler canım, abla hasbiş ablam izin verirse ben bir kaç tane eklerim takıma ecişimizin resimlerden sonra editleriz resmi kaldırırız yani sorun olmaz, hasbişim ablişim gelsinde onun müsadesini alalım olarmı, sana da iyi gezmeler ablişciğim Şeniz
ben demedimii sana monti seni ucurur diye ay tanıyorum ben sizinde bünyelerrinizide .sakal bırakıcam yakında ..:roflol:..:sm_cool::teytey:88,400
Oleyyyyyyyyyy beeeeeeeeeee allahıma şükür gördümmm 8 li rakamları utanmasam şimdi patır patır oynayacağımmmmm şirketteeeeeeeeeeeeeeee sositososito
ha şöyle nokta koyduk demedimmi. alsanaalsanasmileEmir büyük yerden bilmiyorumkismile Annemden korkmuyorum heee ablamdan korktuğum kadar, pööööööööööfffffffffffff :1rolleyes:
simoş kilonu söylede yazayım canım .
yazdım ya bal cım, 88,400 :lepi:
simooooş tebrikler tatlım.
ben senin azmine başından beri hayranım zaten.
ayşegül evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.
aebenim canım benim hoşgeldin.tam zamanında.
bırakma bizi birdaha:sm_confused:
vayyyy vayyyy süpersin simoşum montiye devam bu sefer bırakmak yok tebrik ederim seni canım .
annem iyi simoşcum.
benim yanımda diyeti bozamıyor tabii.kaydirigubbakcemile3
zaten insülin kullanıyo.şeker hastalığı için ilaçlarıda var.
Sağol balcığımmm, sende akapunkturun faydasını görmeye başladın herhalde ?
:1hug:alkisalkisalkisMerhabalar arkadaşlara.s.
hepimiz birarada negüzel allah ayırmasın .dargınlıklar olmasın birdaha.
veee sonunda zincirlerimi kırdım arkadaşlar.
70 kiloyuuum.
oh be.sonunda eski günlerime döndüm.inşallh hepimiz istediğimz kiloya ulaşırız
kıslar bu kelimelern altı niye kırmızı çizgili çıktı anlamadm.ben yapmadmbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?