Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Heyecanla bekliyorum pazar akşamını, gecenin bir körü oluyor eve gelmem , geçen hafta sonu iki gündede 11 de geldim eve, babam camda bekliyordu, ilk sorusu saat kaç ?
Cevap : Saatimi takmadım baba bugün, pili bitmişti de...
Karşı Cevap : Göööööööööööözdeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmm kaydirigubbakcemile3

tamam ablam sen merak etme listeler bana emanet .

Merhabalar arkadaşlara.s.
hepimiz birarada negüzel allah ayırmasın .dargınlıklar olmasın birdaha.
veee sonunda zincirlerimi kırdım arkadaşlar.
70 kiloyuuum.
oh be.sonunda eski günlerime döndüm.inşallh hepimiz istediğimz kiloya ulaşırız
kıslar bu kelimelern altı niye kırmızı çizgili çıktı anlamadm.ben yapmadmbenneyaptımki

Ayşegül iyi gezmeler canım, abla hasbiş ablam izin verirse ben bir kaç tane eklerim takıma ecişimizin resimlerden sonra editleriz resmi kaldırırız yani sorun olmaz, hasbişim ablişim gelsinde onun müsadesini alalım olarmı, sana da iyi gezmeler ablişciğim Şeniz

İnşallah yazarken aradaki a harfini unutmuşsun ondandır ablacığım, kelime hatasını kabul etmiyor forum kaydirigubbakcemile3
Bu arada çok çok tebrik ederimmm abla, annemiz nasıl, şeker i yüksek ise yılda 3 kere ibrahim saraçoğlu'nun beyaz lahana kürünü tavsiye ediyorlar, hiç denedinmi abla?

simoş kilonu söylede yazayım canım .

88,400
Oleyyyyyyyyyy beeeeeeeeeee allahıma şükür gördümmm 8 li rakamları utanmasam şimdi patır patır oynayacağımmmmm şirketteeeeeeeeeeeeeeee sositososito
ben demedimii sana monti seni ucurur diye ay tanıyorum ben sizinde bünyelerrinizide .sakal bırakıcam yakında ..:roflol:..:sm_cool::teytey:
Emir büyük yerden bilmiyorumkismile Annemden korkmuyorum heee ablamdan korktuğum kadar, pööööööööööfffffffffffff :1rolleyes:
ha şöyle nokta koyduk demedimmi. alsanaalsanasmile
ay bide beni gerçekte görseniz ne korması dersinizlen .naniknanik

19 mayısata hayal cadısıyle karşılaştık sdadyumda ...macaneyin gitmedim he .:roflol::roflol:helede sizin bu maç olayından sonra .:roflol:-tatlicadiarzu-
büyük kızımın gösterisi vardı ablaları ..gırı kıyafetli gösteri gurubundaydı .boshayallersmile.ay aglıycaktım valla bi kaç kere aglıycak oldum eşim dalga geçeçek diye zor tuttum kendimi.sempatiksalakcinniböyle eli sopalı olduguma bakmayın istiklal marşında bile aglarım ben yüregim kabarır hemde her duydugunda ...bilmiyorumkismile.
nerden nereye geçtim hay allahım . neyse ben kaçar a.s.

simooooş tebrikler tatlım.
ben senin azmine başından beri hayranım zaten.
ayşegül evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.
aebenim canım benim hoşgeldin.tam zamanında.
bırakma bizi birdaha:sm_confused:

annem iyi simoşcum.
benim yanımda diyeti bozamıyor tabii.kaydirigubbakcemile3
zaten insülin kullanıyo.şeker hastalığı için ilaçlarıda var.

Dün Meyve-Sebze Günü Yaptım Ben... şakkıdı
20/05/2010
SABAH
1 Portakal-1 Elma- 1 Havuç Karışık Meyve Suyu
10:00
1 Fincan Yeşil Çay
ÖĞLEN
1 Kase Karışık Mevsim Salatası
16:00
6 Erik
AKŞAM
1 Kase ZeytinYağlı Brokoli Haşlaması
1 Kase Yoğurt
SPOR
1 Saat Yürüyüş

Monti başlığında ablişimden sopamı yedim, ama sizede getirdim bir tane de siz yapıştırın diye :lepi: 8 leri göreyim diye yaptım yaaa gamyoncuiremsu
Artık kararımı verdim, haftanın 6 günü monti yapacağım, perşembe günleri de taze sıkılmış meyve ve sebze suyu günü yapacağım, yarışlarda manevra olsun hep birinci olalım diye :lepi: Bu arada ben 6-7 ay sonra mezun olursam, yasini takıma sokabilirmiyim benim yerime, deli gibi yemeye başladı, 2 ay oluyor ilişkimizin başladığı +9 kg aldı, ay öleceğim gülmekten yaaaa, aşkım içim yemek istiyor diyooor, şimdi bu akşamdan 2 çeşit börek yapacağım ona, ahahaha yaşasınnnn kötülüüüükkkk delikafadulden

Yok be abla bende azim ne gezer, 5 gün sonra cozuturum gene ben, kendimi tanıyorum, her konuda çok hırslıyımdır ama yeeemeeek cıııız cokacimcoook
Elifte tatilden dün gelmiş bu arada, facede okudum evimizdeyiz diye yazmış monti kaçağı nolucak lülülülülülü Bugün yarın o da uğrar takıma sanırım

annem iyi simoşcum.
benim yanımda diyeti bozamıyor tabii.kaydirigubbakcemile3
zaten insülin kullanıyo.şeker hastalığı için ilaçlarıda var.

Mutlaka bu beyaz lahana kürünü deneyin abla, mucize gibi birşeymiş, çok dengeliyor kan dolaşımını falanda düzenliyor, sağlıklı insanlar bile yapsın diyor ibrahim saraçoğlu, kışa doğru bende yaparım belki

Sağol balcığımmm, sende akapunkturun faydasını görmeye başladın herhalde ?

evet canım en son yaptığı yöntem daha etkili oldu benim için . içimden bişey yemek gelmiyor ama ben zorlada olsa bişeyler yemeye çalışıyorum . ve dün itibariyle kaçamak yapmamak üzere montiye başladım tekrar .

bana müsaade kıslar.
kahvaltımı edeyim,yoklarım yine.
biliyorsunuz mesaim oğlum okuldan gelince bitiyor.kaydirigubbakcemile3
sabah eşime söyledim 70 kiloyum diye.zaten 1kilo versem anlıyor.
siteye yazmadan önce başladığımda 75 kiloydum.
eşim demezmi yeter artık zayıflama diye.
bana bak sen niye diğer kocalar gibi beni motive etmiyosun dedim.
yani kilolu olduğumu söyleyerek.
bizede iyilik yaramıyor yahukaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar merhaba bugün BıM'de 120 Tl ye satılan mekik aleti 49.900 tl ye ben kaçırdım siz kaçırmayın derim .

:1hug:alkisalkisalkis
tebrileler eddoras ablam...alkisalkisalkisaz veriyoruz ama öz veriyoruz ...hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…