- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
evet canım en son yaptığı yöntem daha etkili oldu benim için . içimden bişey yemek gelmiyor ama ben zorlada olsa bişeyler yemeye çalışıyorum . ve dün itibariyle kaçamak yapmamak üzere montiye başladım tekrar .
saggol selmacım .... benim pek ihtiyaç yok ama eşim içim gerekli her geçengün göbek çıkıyor .:jeyyar:kaldıyse bi bakayım .... şimdi çıkıcam zeten teşekürler.:1hug:Arkadaşlar merhaba bugün BİM'de 120 Tl ye satılan mekik aleti 49.900 tl ye ben kaçırdım siz kaçırmayın derim .
Hayırlı uğurlu olsun nazlıcığım, bozmayız inşallah, bu arada püüüsküüt takımlara girmeye karar vermiş, paylaşım alanınada yazmış, ilk kim davet ederse gideceğim diye, sanırım 2. takım davet etmiş, orada başladı herhalde, gönlünden geçen takımlar olduğunu da eklemiş, bizdik belkide :1rolleyes:, keşke ilk biz davet etseydik nazlım
bende dün gördüm ama 2. takım önce davranmiştı .
günaydın kardeş takım hayırlı cumalar
Sinem dershanede mi acaba? Sinanlada barışmışlardır inşallah, gönlüm sevenlerin ayrılmasından yana değil hiç, alışkanlıklar kolay terkedilemiyor, bankada bir cevap vermiştir inşallahbilmiyorumkismile
anladim canim.çok yoğun tempolu bir işim vardı canım,fotoğrafçıydım ve beş dk bile boş vaktimiz olmazdı abim dışında benim haricimde fotoğrafçımız yoktu son ana kadar yollamak istemedi ama sonuçta 2 hafta balayı yapmıştım kaydirigubbakcemile3
Emir büyük yerden bilmiyorumkismile Annemden korkmuyorum heee ablamdan korktuğum kadar, pööööööööööfffffffffffff :1rolleyes:
Merhabalar arkadaşlara.s.
hepimiz birarada negüzel allah ayırmasın .dargınlıklar olmasın birdaha.
veee sonunda zincirlerimi kırdım arkadaşlar.
70 kiloyuuum.
oh be.sonunda eski günlerime döndüm.inşallh hepimiz istediğimz kiloya ulaşırız
kıslar bu kelimelern altı niye kırmızı çizgili çıktı anlamadm.ben yapmadmbenneyaptımki
duygulu ablam benim.bende sen gibiyim bazen oglumu normal severken bile aglayasim gelir.opuyorumnanaktanben demedimii sana monti seni ucurur diye ay tanıyorum ben sizinde bünyelerrinizide .sakal bırakıcam yakında ..:roflol:..:sm_cool::teytey:
ha şöyle nokta koyduk demedimmi. alsanaalsanasmile
ay bide beni gerçekte görseniz ne korması dersinizlen .naniknanik
19 mayısata hayal cadısıyle karşılaştık sdadyumda ...macaneyin gitmedim he .:roflol::roflol:helede sizin bu maç olayından sonra .:roflol:-tatlicadiarzu-
büyük kızımın gösterisi vardı ablaları ..gırı kıyafetli gösteri gurubundaydı .boshayallersmile.ay aglıycaktım valla bi kaç kere aglıycak oldum eşim dalga geçeçek diye zor tuttum kendimi.sempatiksalakcinniböyle eli sopalı olduguma bakmayın istiklal marşında bile aglarım ben yüregim kabarır hemde her duydugunda ...bilmiyorumkismile.
nerden nereye geçtim hay allahım . neyse ben kaçara.s.
hahahahahah masallah iyi aldirmissin benim de cok zayifti tanistigimnizda 3 sene önce 65 di simdi 74 hahaha bi 6 kilodaha alsa cok iyi olucakDün Meyve-Sebze Günü Yaptım Ben... şakkıdı
20/05/2010
SABAH
1 Portakal-1 Elma- 1 Havuç Karışık Meyve Suyu
10:00
1 Fincan Yeşil Çay
ÖĞLEN
1 Kase Karışık Mevsim Salatası
16:00
6 Erik
AKŞAM
1 Kase ZeytinYağlı Brokoli Haşlaması
1 Kase Yoğurt
SPOR
1 Saat Yürüyüş
Monti başlığında ablişimden sopamı yedim, ama sizede getirdim bir tane de siz yapıştırın diye :lepi: 8 leri göreyim diye yaptım yaaa gamyoncuiremsu
Artık kararımı verdim, haftanın 6 günü monti yapacağım, perşembe günleri de taze sıkılmış meyve ve sebze suyu günü yapacağım, yarışlarda manevra olsun hep birinci olalım diye :lepi: Bu arada ben 6-7 ay sonra mezun olursam, yasini takıma sokabilirmiyim benim yerime, deli gibi yemeye başladı, 2 ay oluyor ilişkimizin başladığı +9 kg aldı, ay öleceğim gülmekten yaaaa, aşkım içim yemek istiyor diyooor, şimdi bu akşamdan 2 çeşit börek yapacağım ona, ahahaha yaşasınnnn kötülüüüükkkk delikafadulden
günaydın kardeş takım hayırlı cumalar
Öfff boyna harcama yapıyorum yaaa, ben nasıl evlenicem ya, maasımın 4 katı harcamam var, biri beni durdursun nolur ya :mymeka: şimdi de oriflame katologunu hatmetmekle mesgulum, sırf kendime alıcam diye üye olmustum oriflame , her ay sadece kendime alıyorum sırnaşık şey katologu gösterdigim bile yok kimseye delikafadulden
günaydın kızlar ben çok geç kaldım sonunda az da olsa verdim inşallah devam eder..
63/ 62.7/ 0.3/ %0.47 umarım hesabım doğrudur
hosgeldin canim tebrikler
arkadaşlar kilo bildirimi için özür dilerm..... geciktiğim için.... SAbah emniyete gitmem gerekti ifade teyyidi için anca gelebildim eve.... canım çıktı ama gecikmediysem kilom şu anda 49.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?