Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayırlı uğurlu olsun nazlıcığım, bozmayız inşallah, bu arada püüüsküüt takımlara girmeye karar vermiş, paylaşım alanınada yazmış, ilk kim davet ederse gideceğim diye, sanırım 2. takım davet etmiş, orada başladı herhalde, gönlünden geçen takımlar olduğunu da eklemiş, bizdik belkide :1rolleyes:, keşke ilk biz davet etseydik nazlım

Arkadaşlar merhaba bugün BİM'de 120 Tl ye satılan mekik aleti 49.900 tl ye ben kaçırdım siz kaçırmayın derim .
saggol selmacım .... benim pek ihtiyaç yok ama eşim içim gerekli her geçengün göbek çıkıyor .:jeyyar:kaldıyse bi bakayım .... şimdi çıkıcam zeten teşekürler.:1hug:

bende dün gördüm ama 2. takım önce davranmiştı .

Sinem dershanede mi acaba? Sinanlada barışmışlardır inşallah, gönlüm sevenlerin ayrılmasından yana değil hiç, alışkanlıklar kolay terkedilemiyor, bankada bir cevap vermiştir inşallahbilmiyorumkismile

Sinem dershanede mi acaba? Sinanlada barışmışlardır inşallah, gönlüm sevenlerin ayrılmasından yana değil hiç, alışkanlıklar kolay terkedilemiyor, bankada bir cevap vermiştir inşallahbilmiyorumkismile

inşallah canım bende çok üzüldüm kavga etmelerine . inşallah barışmışlardır.

anladim canim.
Emir büyük yerden bilmiyorumkismile Annemden korkmuyorum heee ablamdan korktuğum kadar, pööööööööööfffffffffffff :1rolleyes:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Öfff boyna harcama yapıyorum yaaa, ben nasıl evlenicem ya, maasımın 4 katı harcamam var, biri beni durdursun nolur ya :mymeka: şimdi de oriflame katologunu hatmetmekle mesgulum, sırf kendime alıcam diye üye olmustum oriflame , her ay sadece kendime alıyorum sırnaşık şey katologu gösterdigim bile yok kimseye delikafadulden

merhaba ablacim bende 60 lari görmeyi cok istiyorum insallah
duygulu ablam benim.bende sen gibiyim bazen oglumu normal severken bile aglayasim gelir.opuyorumnanaktan
hahahahahah masallah iyi aldirmissin benim de cok zayifti tanistigimnizda 3 sene önce 65 di simdi 74 hahaha bi 6 kilodaha alsa cok iyi olucak
günaydın kardeş takım hayırlı cumalar

günaydin canim.

günaydın kızlar ben çok geç kaldım sonunda az da olsa verdim inşallah devam eder..
63/ 62.7/ 0.3/ %0.47 umarım hesabım doğrudur

kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum.su monti diyetine bendemi baslasam.ama yapabilirmiyim bilmiyorum.bazen tek ögünle besleniyorum normal diyete bile yapamiyorum montiyi yapabilirmiyim acaba

kiz elin acik olmasin.benimde en yakin arkadasim öyleydi.ben birazcik cimriyim ama azcik hep ayligi gelince ihtiyaci olani alirdi kalan parayi bana verirdi.istesem bile verme acliktan ölüm ama sen verme parayi derdi.

arkadaşlar kilo bildirimi için özür dilerm..... geciktiğim için.... SAbah emniyete gitmem gerekti ifade teyyidi için anca gelebildim eve.... canım çıktı ama gecikmediysem kilom şu anda 49.8

arkadaşlar kilo bildirimi için özür dilerm..... geciktiğim için.... SAbah emniyete gitmem gerekti ifade teyyidi için anca gelebildim eve.... canım çıktı ama gecikmediysem kilom şu anda 49.8

sinem incecik dal gibi oldun kız . tebrik ederim seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…