- 12 Şubat 2008
- 1.423
- 2.129
- 658
- 40
Sinem dershanede mi acaba? Sinanlada barışmışlardır inşallah, gönlüm sevenlerin ayrılmasından yana değil hiç, alışkanlıklar kolay terkedilemiyor, bankada bir cevap vermiştir inşallahbilmiyorumkismile
inşallah canım bende çok üzüldüm kavga etmelerine . inşallah barışmışlardır.
sinem incecik dal gibi oldun kız . tebrik ederim seni.
yok kızlar sinanla barışmadık hala.... bu arada banka aramış emniyeti emniyette beni aradı ifade vermeye gittim yine... karakolda zaten bi ifadem vardı, tutanak için.... amannnn. sanki suçlu benim yaaaa canım çıktı şu cüzdan kayboldu olalı....boshayallersmile
saol nazcım bu arada sanada özelden msnimi ekleyeyim gözdem ve sultan gördüler kameradan beni..... birde sen gör.... tabi sakıncası yoksa senin içinde.... opuyorumnanaktan
sinemcim geçmiş olsun tatlım.
inşallah barışırsınız sinanla.
saol nazcım bu arada sanada özelden msnimi ekleyeyim gözdem ve sultan gördüler kameradan beni..... birde sen gör.... tabi sakıncası yoksa senin içinde.... opuyorumnanaktan
biz niye görmiik sempatiksalakcinni
bi öncesi sonrası patlatsana profilindeki albüme bizde görelim
Arkadaşlar merhaba bugün BİM'de 120 Tl ye satılan mekik aleti 49.900 tl ye ben kaçırdım siz kaçırmayın derim .
arkadaşlar kilo bildirimi için özür dilerm..... geciktiğim için.... SAbah emniyete gitmem gerekti ifade teyyidi için anca gelebildim eve.... canım çıktı ama gecikmediysem kilom şu anda 49.8
VERIRSIN CANIM ben esime mekik aleti aldirdim getirdi simdi isim bitsin hemen binecem üstüne hahahsaol canım 3 haftadır burdayım vere vere 300 gr verdim..hafta başına 100 gr düşüyor:roflol:
kiz cok zayifsin hedefin kacarkadaşlar kilo bildirimi için özür dilerm..... geciktiğim için.... SAbah emniyete gitmem gerekti ifade teyyidi için anca gelebildim eve.... canım çıktı ama gecikmediysem kilom şu anda 49.8
bende istiyorumbilmiyorumkismilesaol nazcım bu arada sanada özelden msnimi ekleyeyim gözdem ve sultan gördüler kameradan beni..... birde sen gör.... tabi sakıncası yoksa senin içinde.... opuyorumnanaktan
fotolarini 4 gözlebekliyoruzbayanssulusmilefotoğraf makinem arızalı benim cep telefonumun kamerası kötü bişey anlamazsınız yani o yüzden ekleyemedim.... ama en kısa zamanda yeni halimle resim çektirip albüme ekleyeceğim...
8. TAKIM * *157.ETAP SONUÇLARI**
rukiye_38 ( 96,5 / 97,0 / -0,5 / -0,52% )
AySeCeYlİn ( 59,5 / 59,5 / 0,0 / 0,00% )
NİLBERA ( 63,0 / 62,3 / 0,7 / 1,11% )
elimphia ( 85,4 / 83,9 / 1,5 / 1,76% )
chatlax ( 69,4 / 68,9 / 0,5 / 0,72% )
asutaha ( 79,5 79,0 0,5 0,63% )
handerya ( 74,8 / 74,5 0,3 / 0,40% )
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 528,1 / 525,1 / 3,0 / 0,57% )
listen tamamdır azracığım bir sorun yok canım .
yaşasınnn yine oku oku bitiremedim sayfalarızemuszemus bir gün bu uzunn sayfaları arayacaksın deselerdi inanmazdımkaydirigubbakcemile3
öncelikle herkeslere mutlu günler, son stajımıda yaptım bir de finaller biterse azıcık rahatlıycam, çarşamba mezuniyet varboshayallersmile 46 beden etek aldım oldu şükür. kiii 48 dar olmaya başlamıştıkaydirigubbakcemile5
herkesler çookk güzel kilolar vermiş tebrik ederim.:lepi:
lillyum ablam da 500gr gider diyordu cumaya ama kilo bildirimi yapmamış galiba,
bu hafta yine birinciyizdir inşAllahhh:Saruboceq:
Gözdemmmmmmmmmmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile sana demedim mi verirsin eski kilona da inersin diye ayy inanmıyorumm yetiştin kız bana delikafadulden
benim hzlanmam lazımmmohaoldumsmilekaydirigubbakcemile2
ama daha ince kilo verdiğiimden midir nedin, ddelikafaduldenaha hızlı vermiyor bu bünyealsanaalsanasmile
bu arada aeben ablişim dönmüş çok şükürki,
sinem de mezun oluyor bu hafta sanırım tebrik ederim canım, bünyen hiçç kilo almayacak hale gelmiştir inşAllah, ömür boyu dakorursunŞeniz
nazımm listemizin son hali ndir kibilmiyorumkismile
derya bende bimden alalım dedim güvenilir marka değildir dedi almadı..akşam netten aldı orjinalini..onuda kampanyada bulduk çok şükür.100 müş 50 ye kampanya..kargoda bedava..50 den fazla olsa aldırmazdım zaten..70-80-140 a kadar bile çıkıyor fiyatlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?