Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sinem dershanede mi acaba? Sinanlada barışmışlardır inşallah, gönlüm sevenlerin ayrılmasından yana değil hiç, alışkanlıklar kolay terkedilemiyor, bankada bir cevap vermiştir inşallahbilmiyorumkismile

inşallah canım bende çok üzüldüm kavga etmelerine . inşallah barışmışlardır.

yok kızlar sinanla barışmadık hala.... bu arada banka aramış emniyeti emniyette beni aradı ifade vermeye gittim yine... karakolda zaten bi ifadem vardı, tutanak için.... amannnn. sanki suçlu benim yaaaa canım çıktı şu cüzdan kayboldu olalı....boshayallersmile

canım benim inşallah banka gerekli işlemleri yaparda o parayı ödemek zorunda kalmazsın .

saol nazcım bu arada sanada özelden msnimi ekleyeyim gözdem ve sultan gördüler kameradan beni..... birde sen gör.... tabi sakıncası yoksa senin içinde.... opuyorumnanaktan

yok canım benim neden sakıncası olsun sevinirim acıkçaşı . süper kilo verdin ama darısı benim başıma inşallah . kalıcı akapunktur yaptıdım bende kulağımın birinde 9 diğerindede 6 iğne var . bu seferki yöntem daha etki geldi bana

biz niye görmiik sempatiksalakcinni
bi öncesi sonrası patlatsana profilindeki albüme bizde görelim

fotoğraf makinem arızalı benim cep telefonumun kamerası kötü bişey anlamazsınız yani o yüzden ekleyemedim.... ama en kısa zamanda yeni halimle resim çektirip albüme ekleyeceğim...

arkadaşlar kilo bildirimi için özür dilerm..... geciktiğim için.... SAbah emniyete gitmem gerekti ifade teyyidi için anca gelebildim eve.... canım çıktı ama gecikmediysem kilom şu anda 49.8

vayy canım harikasın..ama artık verme çizelgende 17 yazıyor bmı..19 altına zayıflık deniyor sen 17 yapmışsınsempatiksalakcinni

saol canım 3 haftadır burdayım vere vere 300 gr verdim..hafta başına 100 gr düşüyor:roflol:
VERIRSIN CANIM ben esime mekik aleti aldirdim getirdi simdi isim bitsin hemen binecem üstüne hahah
arkadaşlar kilo bildirimi için özür dilerm..... geciktiğim için.... SAbah emniyete gitmem gerekti ifade teyyidi için anca gelebildim eve.... canım çıktı ama gecikmediysem kilom şu anda 49.8
kiz cok zayifsin hedefin kac
saol nazcım bu arada sanada özelden msnimi ekleyeyim gözdem ve sultan gördüler kameradan beni..... birde sen gör.... tabi sakıncası yoksa senin içinde.... opuyorumnanaktan
bende istiyorumbilmiyorumkismile
fotoğraf makinem arızalı benim cep telefonumun kamerası kötü bişey anlamazsınız yani o yüzden ekleyemedim.... ama en kısa zamanda yeni halimle resim çektirip albüme ekleyeceğim...
fotolarini 4 gözlebekliyoruzbayanssulusmile

derya bende bimden alalım dedim güvenilir marka değildir dedi almadı..akşam netten aldı orjinalini..onuda kampanyada bulduk çok şükür.100 müş 50 ye kampanya..kargoda bedava..50 den fazla olsa aldırmazdım zaten..70-80-140 a kadar bile çıkıyor fiyatlar.

8. TAKIM * *157.ETAP SONUÇLARI**
rukiye_38 ( 96,5 / 97,0 / -0,5 / -0,52% )
AySeCeYlın ( 59,5 / 59,5 / 0,0 / 0,00% )
NıLBERA ( 63,0 / 62,3 / 0,7 / 1,11% )
elimphia ( 85,4 / 83,9 / 1,5 / 1,76% )
chatlax ( 69,4 / 68,9 / 0,5 / 0,72% )
asutaha ( 79,5 79,0 0,5 0,63% )
handerya ( 74,8 / 74,5 0,3 / 0,40% )
8. TAKIM TOPLAM KıLO ( 528,1 / 525,1 / 3,0 / 0,57% )

listen tamamdır azracığım bir sorun yok canım .

yaşasınnn yine oku oku bitiremedim sayfalarızemuszemus bir gün bu uzunn sayfaları arayacaksın deselerdi inanmazdımkaydirigubbakcemile3
öncelikle herkeslere mutlu günler, son stajımıda yaptım bir de finaller biterse azıcık rahatlıycam, çarşamba mezuniyet varboshayallersmile 46 beden etek aldım oldu şükür. kiii 48 dar olmaya başlamıştıkaydirigubbakcemile5
herkesler çookk güzel kilolar vermiş tebrik ederim.:lepi:
lillyum ablam da 500gr gider diyordu cumaya ama kilo bildirimi yapmamış galiba,
bu hafta yine birinciyizdir inşAllahhh:Saruboceq:
Gözdemmmmmmmmmmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile sana demedim mi verirsin eski kilona da inersin diye ayy inanmıyorumm yetiştin kız bana delikafadulden
benim hzlanmam lazımmmohaoldumsmilekaydirigubbakcemile2
ama daha ince kilo verdiğiimden midir nedin, ddelikafaduldenaha hızlı vermiyor bu bünyealsanaalsanasmile

bu arada aeben ablişim dönmüş çok şükürki,
sinem de mezun oluyor bu hafta sanırım tebrik ederim canım, bünyen hiçç kilo almayacak hale gelmiştir inşAllah, ömür boyu dakorursunŞeniz
nazımm listemizin son hali ndir kibilmiyorumkismile

listeyi paylaşım alanına koydum canım . ORDAN BAKABİLİRSİN . DURUMA BAKILIRSA ŞUANDA BİZ 1. YİZ .

iyi ucuza bulmussunuz desene bol bol gitcek kilolar hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…