listeyi paylaşım alanına koydum canım . ORDAN BAKABİLİRSİN . DURUMA BAKILIRSA ŞUANDA BİZ 1. YİZ .
sağol nazcım, umarm haftaya hepimiz daha iyi performans gösterriz bu hafta kilo bildirimi yapmayan bir iki takım var sanırım yine birinciyiz hep birinciyiz inşallah:lepi::hooray:
vayy canım harikasın..ama artık verme çizelgende 17 yazıyor bmı..19 altına zayıflık deniyor sen 17 yapmışsınsempatiksalakcinni
yaşasınnn yine oku oku bitiremedim sayfalarızemuszemus bir gün bu uzunn sayfaları arayacaksın deselerdi inanmazdımkaydirigubbakcemile3
öncelikle herkeslere mutlu günler, son stajımıda yaptım bir de finaller biterse azıcık rahatlıycam, çarşamba mezuniyet varboshayallersmile 46 beden etek aldım oldu şükür. kiii 48 dar olmaya başlamıştıkaydirigubbakcemile5
herkesler çookk güzel kilolar vermiş tebrik ederim.:lepi:
lillyum ablam da 500gr gider diyordu cumaya ama kilo bildirimi yapmamış galiba,
bu hafta yine birinciyizdir inşAllahhh:Saruboceq:
Gözdemmmmmmmmmmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile sana demedim mi verirsin eski kilona da inersin diye ayy inanmıyorumm yetiştin kız bana delikafadulden
benim hzlanmam lazımmmohaoldumsmilekaydirigubbakcemile2
ama daha ince kilo verdiğiimden midir nedin, ddelikafaduldenaha hızlı vermiyor bu bünyealsanaalsanasmile
bu arada aeben ablişim dönmüş çok şükürki,
sinem de mezun oluyor bu hafta sanırım tebrik ederim canım, bünyen hiçç kilo almayacak hale gelmiştir inşAllah, ömür boyu dakorursunŞeniz
nazımm listemizin son hali ndir kibilmiyorumkismile
VERIRSIN CANIM ben esime mekik aleti aldirdim getirdi simdi isim bitsin hemen binecem üstüne hahah
kiz cok zayifsin hedefin kac
bende istiyorumbilmiyorumkismile
fotolarini 4 gözlebekliyoruzbayanssulusmile
khenacığım hoşgeldin .
Arkadaşlar Merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım. Ama şimdilik yancı olarak delikafadulden
yani bir süre motivasyon için takımınızda bulunup daha sonra tam olarak katılacağım.
bir zamanlar benimde takımım vardı ama artık yok ohaoldumsmile bazı olumsuzluklar bizi dağıttı. Ama kilo verme savaşımızdan yıldırmadı. Bunun için rica mı kabul eden takım kaptanınız naz'a teşekkür eder ve her hafta bir önceki haftadan daha zayıf olmanız dileğiyle bu yolda size başarılar dilerim.vereliniortak
Biraz kendimden bahsedeyim.
01/01/2009 tarihinde zayıflamaya karar verdim. O zamanlar evlenmeye hazırlanan bir gelin adayıydım ancak 70 kilo ve 1,58 boyu olan bir adaydım. Tabi gelinliğimin içinde kuğu gibi gözükmek için 1.takımdaki yerimi aldım.
Takımımın hep çalışkan üyelerinden olmaya çalışıp sağlıklı beslenmeye çalıştım ve düğünümde 62 kilo bir gelin oldum pek kuğu gibi değildim ama 70 e göre gayet güzeldim.
Düğün bitti gelinlik gitti iş hayatı ev abur cubur stres derken kendimi 6 ay içinde 73 kilo olarak buldum :uhm: şimdi eskisinden daha büyük göbeyim hareketsiz işim ve aklımda akşama ne pişiricem yap bi yumurta yiyin gitsin cümleleri var. dııı delikafadulden
2 hafta önce tekrar 1.takımdaki yerimi almıştımki takımımızdaki devamsızlıklar yüzünden takımımız kapanma noktasına geldi. Bu nedenle yeni yarışımda bana yardımcı olacak yeni bir takım arayışına girdim. Ve işte buradayım.
Muhasebeciyim bütün gün oturuyorum. Kocaman bir göbişim var. Dün akşam resimlerini çektim buradan mezun olduğum günde incecik halimin yanına koyacağım o resmi ve bizden sonrakilere miras olarak bırakacağım.
takımımın 2 haftalık desteği ile 71,1 e kadar geldim ancak bu hafta hiç paylaşım olmadığında 400 gr aldım ve 71,5 olarak 6.takıma merhaba diyorum. a.s.
hoşgeldin canım .İNŞALLAH hep beraber kilolarımızı verim incecik dal gibi hatunlar olarak burdan ayrılırız canım . seninle boyumuz aynı ve aynı kilo ile evlenmişiz . bende 1,5 ay önce evlendim . akraba ziyaretleri falan derken 63 kilo oldum . şimdi 1 ileri 2 geri gidip geliyorum . kimse evlendi bak kilo aldı evlilik yaradı demesin diye şimdiden dikkat ediyorum . ama herşeyden önce sağlığım için bunu yapıyorum . aynaya baktığımda ve üzerime giyecek bişey bulamayınca mutsuz olmak istemiyorum .
Arkadaşlar Merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım. Ama şimdilik yancı olarak delikafadulden
yani bir süre motivasyon için takımınızda bulunup daha sonra tam olarak katılacağım.
bir zamanlar benimde takımım vardı ama artık yok ohaoldumsmile bazı olumsuzluklar bizi dağıttı. Ama kilo verme savaşımızdan yıldırmadı. Bunun için rica mı kabul eden takım kaptanınız naz'a teşekkür eder ve her hafta bir önceki haftadan daha zayıf olmanız dileğiyle bu yolda size başarılar dilerim.vereliniortak
Biraz kendimden bahsedeyim.
01/01/2009 tarihinde zayıflamaya karar verdim. O zamanlar evlenmeye hazırlanan bir gelin adayıydım ancak 70 kilo ve 1,58 boyu olan bir adaydım. Tabi gelinliğimin içinde kuğu gibi gözükmek için 1.takımdaki yerimi aldım.
Takımımın hep çalışkan üyelerinden olmaya çalışıp sağlıklı beslenmeye çalıştım ve düğünümde 62 kilo bir gelin oldum pek kuğu gibi değildim ama 70 e göre gayet güzeldim.
Düğün bitti gelinlik gitti iş hayatı ev abur cubur stres derken kendimi 6 ay içinde 73 kilo olarak buldum :uhm: şimdi eskisinden daha büyük göbeyim hareketsiz işim ve aklımda akşama ne pişiricem yap bi yumurta yiyin gitsin cümleleri var. dııı delikafadulden
2 hafta önce tekrar 1.takımdaki yerimi almıştımki takımımızdaki devamsızlıklar yüzünden takımımız kapanma noktasına geldi. Bu nedenle yeni yarışımda bana yardımcı olacak yeni bir takım arayışına girdim. Ve işte buradayım.
Muhasebeciyim bütün gün oturuyorum. Kocaman bir göbişim var. Dün akşam resimlerini çektim buradan mezun olduğum günde incecik halimin yanına koyacağım o resmi ve bizden sonrakilere miras olarak bırakacağım.
takımımın 2 haftalık desteği ile 71,1 e kadar geldim ancak bu hafta hiç paylaşım olmadığında 400 gr aldım ve 71,5 olarak 6.takıma merhaba diyorum. a.s.
sinammim mezun olmuşun fıstık .....:)))))
ama burdan uzaklaşmak yokk ha ona göre .
Sinemcim sen 2.aşamayamı geçion.
monti yapıyrdn dimi.tebrikler canım.mezun olmuşsun
Khena hoşgeldin canımyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?