- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bu hafta benden umut yok sanirsam neden oyle olduysa kaptan kizcak gene stres yapma diye ama yapmadim genede öyle yarin bakcam artik sabit gelebilirimHadi ya neden ki cnm
Afiyet olsun canım sporda menüde guzelBugün ki menüm
Sabah
6 k.k taze peynir
1 hurma
Ara
Sütlü yeşil çay
Ara
Sütlü yeşil çay
Öğle
Sütlü yeşil çay
Akşam
1 dal üzüm
7 k.k taze peynir
Ara
Sütlü yeşil çay
Spor
1300 ip atlama
100 mekik
50 sağ 50 sol bacak hareketi
Su 1 lt
Bu bacak hareketini uzanıp açıp kapatıyorum yanlara çok iyi geliyor sanırım
Bencede stres yapma pozitif ol rahat ol cnm ben gruba tekrar geldiğimden beri baya enerjigim nedense artikBu hafta benden umut yok sanirsam neden oyle olduysa kaptan kizcak gene stres yapma diye ama yapmadim genede öyle yarin bakcam artik sabit gelebilirim
Sağol cnm bnimAfiyet olsun canım sporda menüde guzel
Afiyet olsun canimBugün ki menüm
Sabah
6 k.k taze peynir
1 hurma
Ara
Sütlü yeşil çay
Ara
Sütlü yeşil çay
Öğle
Sütlü yeşil çay
Akşam
1 dal üzüm
7 k.k taze peynir
Ara
Sütlü yeşil çay
Spor
1300 ip atlama
100 mekik
50 sağ 50 sol bacak hareketi
Su 1 lt
Bu bacak hareketini uzanıp açıp kapatıyorum yanlara çok iyi geliyor sanırım
Wc sıkıntın vardi en son onu çözebildin mi canimBu hafta benden umut yok sanirsam neden oyle olduysa kaptan kizcak gene stres yapma diye ama yapmadim genede öyle yarin bakcam artik sabit gelebilirim
Spor yapmak enerji veriyordur canimBencede stres yapma pozitif ol rahat ol cnm ben gruba tekrar geldiğimden beri baya enerjigim nedense artik
Hap içmekten artik gına geldi dun erik kayısı incir kaynattim macun şeklinde yedim iftardan sahurda önce AC karnına ama birkac denemem gerekiyo sanirim o benim icin buyuk problem oyuzden yansıyor tartiya ramazanda etkili oldu buna oyuzden affiniza sığınıyorumWc sıkıntın vardi en son onu çözebildin mi canim
Sen stresi birak canim az kaldi ramazan sonrasi hersey duzelirHap içmekten artik gına geldi dun erik kayısı incir kaynattim macun şeklinde yedim iftardan sahurda önce AC karnına ama birkac denemem gerekiyo sanirim o benim icin buyuk problem oyuzden yansıyor tartiya ramazanda etkili oldu buna oyuzden affiniza sığınıyorum
İnşallah bende istiyorum sabir sabirSen stresi birak canim az kaldi ramazan sonrasi hersey duzelir
Son 9 gun kaldi zaten sonrasinda eski spor yaptığımiz duzene geçeriz
Yani pamuk kalbinden sen sorumlusun
Pamuk kalp ile yurumeyecek gibi canim benim eli masali birine dönmem lazimYani pamuk kalbinden sen sorumlusun
Hiç uğraşmadım yiyorum almıyorumŞu ramazanda kilo almamak için ne uğraştım bee
Ben hep o kadar diyorum bunu sanaPamuk kalp ile yurumeyecek gibi canim benim eli masali birine dönmem lazim
Valla alirim bayramdan sonra özellikle buyuk olani alayimBen hep o kadar diyorum bunu sana
Sopamı ödünç verebilirim
Ramazan geçsin sahalardayım ben İnşaallahNe yapıyorsunuz kizlar cok sessiz kaldi takım
Sen bunları niye benim sayfaya yazmadınBen de camlar silindi perdeleri yikamistim onlari astik yeni oturdum cok yoruldum bugün susadim iftar gelse bi an önce
Sen napiyosun kaptanim
Bu guzel bir haber cook sevindimRamazan geçsin sahalardayım ben İnşaallah
İki ay dişimi sıkmam lazımBu guzel bir haber cook sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?