Hic bos durmamissin gercekten uyur insallah kizinda biraz dinlenirsin iftara da az kaldiSağol kaptanımHepsi yapılması gereken şeyler şu da sonraya kalsın diyemiyorum.
Akşam iftardan sonra görümcemler çaya gelecek. Revani ve mozaik pasta yaptım. Muftağı topladım yemek yaptım. Makinaya çamaşır attım bitince onları astım asılanları toplayıp katladım. Lavabo wc yıkadım. Evi toplayıp süpürdüm. balkonu yıkadım. Çocuğu yedir içir dışarı çıkar yatır vs. onun hizmeti hiç bitmiyor derken bu saat oldu. Namaz kıldım tam oturup dinlenecen kızım uyandıtekrar sallıyorum uyur inşallah.
Ne guzel parka gidebiliyorsunuz ablaBizde parka geldik torunum kızlarım filan
Ben yoruldum okurken nasıl kilo alıyoruz anlamıyorum vallaSağol kaptanımHepsi yapılması gereken şeyler şu da sonraya kalsın diyemiyorum.
Akşam iftardan sonra görümcemler çaya gelecek. Revani ve mozaik pasta yaptım. Muftağı topladım yemek yaptım. Makinaya çamaşır attım bitince onları astım asılanları toplayıp katladım. Lavabo wc yıkadım. Evi toplayıp süpürdüm. balkonu yıkadım. Çocuğu yedir içir dışarı çıkar yatır vs. onun hizmeti hiç bitmiyor derken bu saat oldu. Namaz kıldım tam oturup dinlenecen kızım uyandıtekrar sallıyorum uyur inşallah.
Anlamadimki ortimHem ozaman çokkk atiyorumdur çocuktan
Yaa kaptanim cok tatlisinSorma ya ev kucuk basim donuyor
Birde gunduz balkona çıkamıyorum 2 gundur sicaktan yurume mesafem azalıyor:)
Çocuktan dolayı çok adım atiyorumdur demek istediAnlamadimki ortim
Yaa kaptanim cok tatlisin
Cok aciktim yaa fenayım bugün
Hee aciktim beynime oksijen gitmiyo bide öyle bi sicakki hava butun camlar acik esmiyor esmiyor esmiyorÇocuktan dolayı çok adım atiyorumdur demek istedi
Az mi yedin gece dicem ama insan ne kadar yerse yesin acikiyor sicaklarin artmasida zorluyor olabilir canimAnlamadimki ortim
Yaa kaptanim cok tatlisin
Cok aciktim yaa fenayım bugün
Sorma kaptanim valla surunup duruyorum ordan orayaAz mi yedin gece dicem ama insan ne kadar yerse yesin acikiyor sicaklarin artmasida zorluyor olabilir canim
Çocuktan dolayı çok adım atiyorumdur demek istedi
Iki gündür oruç degilim canim o yuzden rahatim yoksa zorlanirdimSorma kaptanim valla surunup duruyorum ordan oraya
Senin nasil gidiyo
Gecmis olsun canımBen de ağrı kesici içmedim kızlar başım fena ağrıyor ancak yemek yapıp mutfağı topladım. Halbuki ders çalışacaktım evdeyken benim Arapça çok zor
Iyi aksamlar abla gecmis olsunİyi akşamlar kızlar ❤
Bugün benimde alerjim azdı hapşır tıksır bir hal oldum, burnum kıpkırmızı oldu, ilacımı da almamıştım fena çarptı. İçtim ama geç oldu, yarına geçer inşallahperişan etti beni
Birde bugün yazlık kışlık değişimi yaptık ev ters düz oldu, büyük iş hallettik, atılacaklar verilecekler yıkanacaklar çok güzel oldu o iş bitti
Ah olmayan elbiseleri pantolonlarımı seve seve kaldırdım şu 6 kilo gitsin çok güzel olacaklar
Ben yemek işimi de hallettim, bir kahve içerim bu saatte. Sonra o kadar
Size hayırlı iftarlar kızlar
Canım hicbir bilgim yok acaba nezaman regl olursun birdahaKan değerim 11.97 den 11 düşmüş ne zaman sıfırlanır kızlar bilen varmı kanamada kesildi ikinci regl demi sıfırlanır
Tam.benlik.yerde yaşıyorsun kombi hala yanıyor yaniyor yaniyor üzerimde yelek ayağımda patikHee aciktim beynime oksijen gitmiyo bide öyle bi sicakki hava butun camlar acik esmiyor esmiyor esmiyor
Hemen sin inliyisin gilimsim bini yaaabirtek sen anliyosun beni gulumsem yaaaa yeni kalktiydim yataktan oyle yazmisim iste uyku şeysii
Ayy dogru söylemistin kaptanimIki gündür oruç degilim canim o yuzden rahatim yoksa zorlanirdim
Gecmis olsun canım
Abla bikac gundur bende acayip kötuyüm hatta gecen sabah oksür oksür bi hal oldum bogulcak gibi oldum az kalsin kuscaktimİyi akşamlar kızlar ❤
Bugün benimde alerjim azdı hapşır tıksır bir hal oldum, burnum kıpkırmızı oldu, ilacımı da almamıştım fena çarptı. İçtim ama geç oldu, yarına geçer inşallahperişan etti beni
Birde bugün yazlık kışlık değişimi yaptık ev ters düz oldu, büyük iş hallettik, atılacaklar verilecekler yıkanacaklar çok güzel oldu o iş bitti
Ah olmayan elbiseleri pantolonlarımı seve seve kaldırdım şu 6 kilo gitsin çok güzel olacaklar
Ben yemek işimi de hallettim, bir kahve içerim bu saatte. Sonra o kadar
Size hayırlı iftarlar kızlar
Benim orda temmuzda kislik bot giymisligim var hic yadirgamiyorum o yüzdenTam.benlik.yerde yaşıyorsun kombi hala yanıyor yaniyor yaniyor üzerimde yelek ayağımda patikuzaydami yaşıyorum.ben acep
Eşim gitti acile almaya gelmesine gerek yok zamanla kendiliğinden sıfırlar demiş neyse adeti bekleriz artık ne zaman olursam duzenimde şaştıCanım hicbir bilgim yok acaba nezaman regl olursun birdaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?