Geçmiş olsun canim dikkat et kendineHemen sin inliyisin gilimsim bini yaaa
Ayy dogru söylemistin kaptanim
Abla bikac gundur bende acayip kötuyüm hatta gecen sabah oksür oksür bi hal oldum bogulcak gibi oldum az kalsin kuscaktimbayramdan sonra olmazsa ya doktoruma gitcem ya da hapimi alcam direkt eczaneden
Bı yazı görmek.nasip olmadan göçüp gidecem kışın soğuk yazın serin ben nerde isitacam kemiklerimiBenim orda temmuzda kislik bot giymisligim var hic yadirgamiyorum o yüzdengel degisek oranın yazi harika oluyo serin serin ohh
Sorma kaptanim valla surunup duruyorum ordan oraya
Senin nasil gidiyo
Ben de ağrı kesici içmedim kızlar başım fena ağrıyor ancak yemek yapıp mutfağı topladım. Halbuki ders çalışacaktım evdeyken benim Arapça çok zor
Iyi aksamlar abla gecmis olsun
Çok geçmiş olsun canım, zamanla düzene girecektir inşallahEşim gitti acile almaya gelmesine gerek yok zamanla kendiliğinden sıfırlar demiş neyse adeti bekleriz artık ne zaman olursam duzenimde şaştı
Sagol canimGeçmiş olsun canim dikkat et kendine
İstersen gel buraya ama kemiklerini isitmakla kalmazsin tayuk gibi kizarirsin bunu bilBı yazı görmek.nasip olmadan göçüp gidecem kışın soğuk yazın serin ben nerde isitacam kemiklerimi
Hemen sin inliyisin gilimsim bini yaaa
Ayy dogru söylemistin kaptanim
Abla bikac gundur bende acayip kötuyüm hatta gecen sabah oksür oksür bi hal oldum bogulcak gibi oldum az kalsin kuscaktimbayramdan sonra olmazsa ya doktoruma gitcem ya da hapimi alcam direkt eczaneden
Ah canım bende sıcakçıyım, 38 dereceye gıkım çıkmaz, emeklilikte niyetimiz egeye yerleşmek nasip olursa inşallahBı yazı görmek.nasip olmadan göçüp gidecem kışın soğuk yazın serin ben nerde isitacam kemiklerimi
Ben de desmont kullaniyorum normalde abla bayadir icmiyorun dedigin gibi alismasin vucit diye.Benim kronik bahar alerjisi ilacı alışkanlık yapmasın diye bazen içmiyorum, sonra çarpıyo beni yerden yere
Ah canım bende sıcakçıyım, 38 dereceye gıkım çıkmaz, emeklilikte niyetimiz egeye yerleşmek nasip olursa inşallah
Ayy ne güzel nerdeydiniz siz, ben bodrum istiyorum milas ta olabilirBen de desmont kullaniyorum normalde abla bayadir icmiyorun dedigin gibi alismasin vucit diye.
Egeye biz de o dusunceyle geldik
Hic bos durmamissin gercekten uyur insallah kizinda biraz dinlenirsin iftara da az kaldi
Revani ve mozaik pasta yemecegini düşünüyorum
Ben yoruldum okurken nasıl kilo alıyoruz anlamıyorum valla
Kan değerim 11.97 den 11 düşmüş ne zaman sıfırlanır kızlar bilen varmı kanamada kesildi ikinci regl demi sıfırlanır
Ödül hakkini kullandığını hatırlıyorum canim
Bir dilim mozaik yiyemem mi kaptanım
Ödül hakkini kullandığını hatırlıyorum canim
Mozaik pastanin kalorisi ne kadar ki acaba yemesen senin icin daha iyi olur
Incecik bir dilim olursa belki yiyebilirsin kiyamadim oyle bakinca :))
Mozaik pasta cok kalorili birseymis bilmiyordum :)
Güneş bana göre değil vitiligom azıyor sizin olsun sicaginiz istemiremSagol canim
İstersen gel buraya ama kemiklerini isitmakla kalmazsin tayuk gibi kizarirsin bunu bil
Yiyecek olanlara şimdiden duyurulur diyosun kibarcaMozaik pasta cok kalorili birseymis bilmiyordum :)
Bence kimyasal adetle atıldı
Bir dilim mozaik yiyemem mi kaptanım
Aynı şeyi düşünüyorum
Ben kimyasal geçirmiştim. Değerim 19 çıktı sonra 27ye yükseldi sonra regl olunca bi anda sıfırlanmıştı. Seninki kimyasal değil bence normal düşük o yüzden biraz daha uzun sürebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?