O yerse bende yerim tatliÖdül hakkini kullandığını hatırlıyorum canim
Mozaik pastanin kalorisi ne kadar ki acaba yemesen senin icin daha iyi olur
Incecik bir dilim olursa belki yiyebilirsin kiyamadim oyle bakinca :))
Tatlı kavgasi cikacak takimdaO yerse bende yerim tatli
Spor yapıyoruz cnmKızım siz napiyonuz ne buuu anam
Daha bizde kahveye sira gelmedi cay iciyorum :))çokkk şükür bugunde doyduk elhamdülillah
Şimdi kahve içek
Çok kilo aldım kızlar o kadar Yorgun’um ki ortanca bebek iki yaş sendromunda bize kök söktürüyor hem o hem bebek mahvoldumAynen canim baktim da soyle bir eskilerden kimse kalmadi yeni gelen de cok olur karantina sonrasi ozellikle :)))
Kirmizi pabuc da gelmiyor takima bebegi buyusun gelir belki
Dondurma olcak çikolata olcakTatlı kavgasi cikacak takimda
Ramazan bitsede evde tatli yapilmasa
Kız ne ara iş yapiyonda onca ipi atliyonSpor yapıyoruz cnmvücut alışıyor ha birde sorsan bna gün boyu doğru düzgün oturduğum yoktur toplasan gece 10 a kadar 3 saat
Afiyet olsun ben kahve mi aldim elime dun icmedigimi farkettimDaha bizde kahveye sira gelmedi cay iciyorum :))
Allah yardimcin olsun canim kucuk kardesini de kiskaniyor olabilirÇok kilo aldım kızlar o kadar Yorgun’um ki ortanca bebek iki yaş sendromunda bize kök söktürüyor hem o hem bebek mahvoldum
Aaa kahve içmeyi nasil unuttunAfiyet olsun ben kahve mi aldim elime dun icmedigimi farkettim
Sonra 6.takim sonuncu olacak yok oyle tatli ,dondurma çikolataDondurma olcak çikolata olcak
İste nedense unutmusumAaa kahve içmeyi nasil unuttun
Tamam tamam az vur acıtmadanSonra 6.takim sonuncu olacak yok oyle tatli ,dondurma çikolata
Canim yarim saat öğleden sonra yaptim yarim saatte az önce yaptim e 1 saatte vaktimiz olsunKız ne ara iş yapiyonda onca ipi atliyon
Maşallah size ben bayram sonrasi anca zor oluyo bide benim kiz artik birakmiyo sürekli elimden tutup onunla oynamami istiyo gezmek istiyor bende yapamiyorumCanim yarim saat öğleden sonra yaptim yarim saatte az önce yaptim e 1 saatte vaktimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?