Diyetten bıkmışlardir
Ramazan sonrası belki gelirler canimDiyetten bıkmışlardirçabuk pes ettiler sanirsam
SütlümüAfiyet olsun ben kahve mi aldim elime dun icmedigimi farkettim
Yok kiz türk olandan öylede Olsa sütlü kahve yazardimSütlümü
Sütlü gayfeninde boynu bükük kaldı he hadi yapta içelim karsilikliYok kiz türk olandan öylede Olsa sütlü kahve yazardim
Yapmammi kiz hemmenn geliyoSütlü gayfeninde boynu bükük kaldı he hadi yapta içelim karsilikli
Gecmis olsun canim acaba susuzlukda etki etmis olabilir miBenim gene idrar yollarim intihap yapti sanirim karnim şişti kasiklarimda agriyo heray ayni sey oluyo sanki günü var
Valla bilmiyorumki sırtıma vuruyo acisi aksam iki büklüm yattim hep oluyo bendeGecmis olsun canim acaba susuzlukda etki etmis olabilir mi
Sırtına vuruyorsa safra kesede taş olmasın canım geçmiş olsunValla bilmiyorumki sırtıma vuruyo acisi aksam iki büklüm yattim hep oluyo bende
Sağolun ama onu hic düşünmemiştim göbegim oldu balkon gibi 2gun once yoktu dunden beri şisti karnimdaSırtına vuruyorsa safra kesede taş olmasın canım geçmiş olsun
Benim küçük kız öyleydi insanı mahvediyorlar vallahi artık bıkmıştım istekleri hiç bitmiyordu simdi bu ay 2 yaş olucak biraz durdu oyuncaklarla oynuyor birazda olsa iyi olduMaşallah size ben bayram sonrasi anca zor oluyo bide benim kiz artik birakmiyo sürekli elimden tutup onunla oynamami istiyo gezmek istiyor bende yapamiyorum
Aynen valla bizde de her akşam tatlı var maalesef.Tatlı kavgasi cikacak takimda
Ramazan bitsede evde tatli yapilmasa
Bizdede malesef yapmasam kizlar yapıyo yapmamışsak oğlan alıp geliyo neyse kaldı 6 gün hayırlısıylaAynen valla bizde de her akşam tatlı var maalesef.
Her akşam içiyorum canim özlüyorum kahvemi o dereceAfiyet olsun ben kahve mi aldim elime dun icmedigimi farkettim
Oruç değilsin ondan orucken pek enerji olmuyoCanim yarim saat öğleden sonra yaptim yarim saatte az önce yaptim e 1 saatte vaktimiz olsun
Bol su iç canim bide papatya çayı çok iyi geliyoBenim gene idrar yollarim intihap yapti sanirim karnim şişti kasiklarimda agriyo heray ayni sey oluyo sanki günü var
Bizdede malesef yapmasam kizlar yapıyo yapmamışsak oğlan alıp geliyo neyse kaldı 6 gün hayırlısıyla
Aynen canım ben yapmıyorum aslında Yemek yapıyorum sadece ama eşim her akşam getiriyorBizdede malesef yapmasam kizlar yapıyo yapmamışsak oğlan alıp geliyo neyse kaldı 6 gün hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?