- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
2litre oldu iciyorum,papatya yokta melisa,rezene falan varBol su iç canim bide papatya çayı çok iyi geliyo
Sağol kaptanım karnım doyunca geçtiIki gündür oruç degilim canim o yuzden rahatim yoksa zorlanirdim
Gecmis olsun canım
aynen ablacım ama ben iftardan sonrada spor yapıyordum haftada 2 kez falanOruç değilsin ondan orucken pek enerji olmuyo
Genç olunca tabii ben gençken jillian bile yapmıştım şimdi hiç cesaretim yokaynen ablacım ama ben iftardan sonrada spor yapıyordum haftada 2 kez falan
Papatya çayının içine oturadabilirsin canim al yarın küvet yada leğene sıcak su koy at içine bikac sallama çayı otur 10 dakika filan2litre oldu iciyorum,papatya yokta melisa,rezene falan var
Hiç almadım geçen türk bakkalı bormatik hediye vermiş eşime açmadım daha dm de filan sensitive yazan deterjanlara bak biYa kizlar bi şey sorucam
OMO deterjan kullanan varmı
Ben ARİEL kapsül kullanıyordum kızım alarji oldu şimdi kararsız kaldım
Benim eşimde çok düşkündür boğazına zaten 115 kilo kendisi çok zor oluyo diyet yapmak bazen yeme canim tadına bak diye sokuyo ağzıma kesinlikle anlamiyo diyet mantığını ama yılmak yok tabiki o 65 buraya gelecekAynen canım ben yapmıyorum aslında Yemek yapıyorum sadece ama eşim her akşam getiriyor
İyi uykular cnmSağol kaptanım karnım doyunca geçti
selensu82 ben yatıyorum canım seni bekledim ama yoğunsun bu gece herhalde. İyi geceler tatlı rüyalar herkese....
Başınız sağolsun cnm bnmSelam kizlar nasılsınız esimin anneannesi vefat etti giremedim firsatim olmadı hic
Omo degilde durunun deterjanini tavsiye ederim canim benimkide kucuk ya onu tavsiye ettiler çokkk guzel deterjanYa kizlar bi şey sorucam
Selam canim basiniz sağolsunSelam kizlar nasılsınız esimin anneannesi vefat etti giremedim firsatim olmadı hic
Almanyada varmı acabaOmo degilde durunun deterjanini tavsiye ederim canim benimkide kucuk ya onu tavsiye ettiler çokkk guzel deterjan
Başınız sağolsunSelam kizlar nasılsınız esimin anneannesi vefat etti giremedim firsatim olmadı hic
Selam kizlar nasılsınız esimin anneannesi vefat etti giremedim firsatim olmadı hic
Ya kizlar bi şey sorucam
Allah rahmet eylesin canım. Mekanı cennet olsun inşallah.Selam kizlar nasılsınız esimin anneannesi vefat etti giremedim firsatim olmadı hic
Ben bi bakayım cnmÇocuklar için en iyisi beyaz sabun. Duru granülmatik var sabun tozu ben onu kullanıyorum şuanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?