Canım granül bulamazsan duru beyaz sabunun klasik olanını rendele suda erit makinada güvenle kullanabilirsin. Miss gibi de kokusu var ayrıca yumusaticiya ihtiyaç hissetmezsin .Ben bi bakayım cnm
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun rabbim günahlarını affetsinSelam kizlar nasılsınız esimin anneannesi vefat etti giremedim firsatim olmadı hic
yumuşatıcı kullanmıyorum cnm gereksiz görüyorum yarın cikayim bi bakayım şimdiki bebelerde pek hassas anamCanım granül bulamazsan duru beyaz sabunun klasik olanını rendele suda erit makinada güvenle kullanabilirsin. Miss gibi de kokusu var ayrıca yumusaticiya ihtiyaç hissetmezsin .
Kimyasallar arttı bebeler napsin kuzum...yumuşatıcı kullanmıyorum cnm gereksiz görüyorum yarın cikayim bi bakayım şimdiki bebelerde pek hassas anam
Ozaman durunun kini al granül matik beyazlarida cok güzel cikartiyo lekeleriyumuşatıcı kullanmıyorum cnm gereksiz görüyorum yarın cikayim bi bakayım şimdiki bebelerde pek hassas anam
Mugladayim abla benAyy ne güzel nerdeydiniz siz, ben bodrum istiyorum milas ta olabilir
Başınız sağolsun canım benimSelam kizlar nasılsınız esimin anneannesi vefat etti giremedim firsatim olmadı hic
Allah muhabbetinizi arttırsınİyi uykular cnm
Eşimle film izlemeye daldık
Her gün yiyor musun keten tohumu canım? Ben hiç yemedim17 mayıs
09.30
3 adet karabuğday patlağının ikisine çökelek koyup birini de fıstık ezmesi ile yedim
Salatalık birde
13.00
1 tabağa yakın kıyma tava
Yoğurt
Salata
2 hurma
18.30
Yoğurt ıspanak muz bıztlattım
Su 4 e yakın
Spor 23 dk kardiyo
12 dk karın
200 bölgesel iç bacak
Sabah zor tuvalete girdim gün içinde keten tohumu yemeyi unuttum belki 1 kaşık yoğurtla yerim
Zipzip- H hasbeenandgone
Fazla r kıskançlığı yok ama tabi ikisiyle de tam manasızyla ilgilenemiyorum kardeşim bizde yineAllah yardimcin olsun canim kucuk kardesini de kiskaniyor olabilir
Esin nasil oldu ameliyat olmustu iyilesmistir insallah
Her zaman burdayiz biliyorsun birlikte kilolarini veririz canim ❤
Aynen canim ya kızım mahvoldu bi görseydiniz neyseki geçtiKimyasallar arttı bebeler napsin kuzum...
Sağol cnm bnim ❤Ozaman durunun kini al granül matik beyazlarida cok güzel cikartiyo lekeleri
Günaydın cnm spor yapmalısın mutlaka kendini zorlamadanMutlu sahurlar.. 2 gün önce iftara bir saat kala orucum gittiaşırı aşırı ödemliyim şu an karnım patlıcak.. ama bugün sanki ödülüymüşüm gibi akşama kdr bir şey yiyemedim.. iftar sonra da 2 gibi çok acıktım düzenimi düzeltmem lazım
Bayrama kdr kendimi 1 hafta kampa alıcam inş.. sporda yapmak istiyorum karın ve bel ağrım izin verirse..
günaydın cnm Amin inşallahRamazanın son pazartesi gününden herkese kocaman gunaydin
Çokkk güzel bir hafta bir hafta olsun inşallah
Günaydın canısıHer gün yiyor musun keten tohumu canım? Ben hiç yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?