Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım granül bulamazsan duru beyaz sabunun klasik olanını rendele suda erit makinada güvenle kullanabilirsin. Miss gibi de kokusu var ayrıca yumusaticiya ihtiyaç hissetmezsin .
yumuşatıcı kullanmıyorum cnm gereksiz görüyorum yarın cikayim bi bakayım şimdiki bebelerde pek hassas anam

Mutlu sahurlar.. 2 gün önce iftara bir saat kala orucum gitti aşırı aşırı ödemliyim şu an karnım patlıcak.. ama bugün sanki ödülüymüşüm gibi akşama kdr bir şey yiyemedim.. iftar sonra da 2 gibi çok acıktım düzenimi düzeltmem lazım

Bayrama kdr kendimi 1 hafta kampa alıcam inş.. sporda yapmak istiyorum karın ve bel ağrım izin verirse..

Her gün yiyor musun keten tohumu canım? Ben hiç yemedim

Allah yardimcin olsun canim kucuk kardesini de kiskaniyor olabilir
Esin nasil oldu ameliyat olmustu iyilesmistir insallah
Her zaman burdayiz biliyorsun birlikte kilolarini veririz canim ❤
Fazla r kıskançlığı yok ama tabi ikisiyle de tam manasızyla ilgilenemiyorum kardeşim bizde yine eşim daha iyi ama çoğu ihtiyacına ben yardım ediyorum sağol canım hep aklımdasınjz dikkat etmeyi deneyeyim dedim iyice batırdım psikolojik olarak hazır değilim .toparlanıp gelicem inşallah.kk ya girmeye bile vakit bulamıyorum artık

Günaydın cnm spor yapmalısın mutlaka kendini zorlamadan

Her gün yiyor musun keten tohumu canım? Ben hiç yemedim
Günaydın canısı
2-3 kez tükettim işe yarıyor ama unutuyoru mesela kız kardeşim de bana onun midesini komple bozduğunu söyledi ben de o kdr bir etki yapmadı, dün de yiyemedim o kdr yorgundum ki yatağa girince aklıma geldi kalkamadımoğlum bugün de erken uyandı rüya gördüm dedi bakalım bugün nsl geçecek

Cnm kaptan Zipzip- bn 100 gr veemişim
Ama daha çok da olabilir mi bilemiyorum yine zorlandım hem öğlen hem akşam öğününde tüketicem keteni bakalım cuma ya kesin çıkar sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…