- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Tamam bunu yiyebilirsin canimZipzip- instegramda hurma,erik,ceviz,yulaf,incirden toplar yapmis 1tanesi 40kalori falan oyle yapcam tatli yerine,dondurmayı da meyvelerden ve yoğurttan yapcam ozaman bisry dersen
Allah razi olsunTamam bunu yiyebilirsin canim
Kardesin gelmiş neyseki yardimci olur sanaFazla r kıskançlığı yok ama tabi ikisiyle de tam manasızyla ilgilenemiyorum kardeşim bizde yineeşim daha iyi ama çoğu ihtiyacına ben yardım ediyorum sağol canım hep aklımdasınjz dikkat etmeyi deneyeyim dedim iyice batırdım psikolojik olarak hazır değilim .toparlanıp gelicem inşallah.kk ya girmeye bile vakit bulamıyorum artık
Günaydın canım ❤Günaydın kizlar
Günaydın canım ❤Ramazanın son pazartesi gününden herkese kocaman gunaydin
Çokkk güzel bir hafta bir hafta olsun inşallah
Haftaya eksi ile başlamak guzel canım keten tohumu guzel etki ederse bizlerde deneyelimGünaydın canısı
2-3 kez tükettim işe yarıyor ama unutuyoru mesela kız kardeşim de bana onun midesini komple bozduğunu söyledi ben de o kdr bir etki yapmadı, dün de yiyemedim o kdr yorgundum ki yatağa girince aklıma geldi kalkamadımoğlum bugün de erken uyandı rüya gördüm dedi bakalım bugün nsl geçecek
Cnm kaptanZipzip- bn 100 gr veemişim
Ama daha çok da olabilir mi bilemiyorum yine zorlandım hem öğlen hem akşam öğününde tüketicem keteni bakalım cuma ya kesin çıkar sonuç
Supersin canim
Günaydın ablacim ❤Günaydın herkese
geldim kaptan tlf sorunum çözüldü çok şükür
aslında diyetten biktim ama pes etmedimDiyetten bıkmışlardirçabuk pes ettiler sanirsam
artık burdayım kızlarRamazan sonrası belki gelirler canim
geldim kaptan tlf sorunum çözüldü çok şükür
Hoşgeldin canim ❤Cuma kilo bildiremedim 500 gr vermiştim sadece
Hoşgeldin canim tekrardan aramiza sorunmu vardi telefonunda bilmiyodum merak ettik gelmiyosunda oyuzden yazdikgeldim kaptan tlf sorunum çözüldü çok şükür
aslında diyetten biktim ama pes etmedim
artık burdayım kızlar
teşekkür ederim canım hoş buldukHoşgeldin canim ❤
Guzel eksi gormussun tebrik ederim
hoş buldEvet tif bozuktu düzeldi çok şükür artıkHoşgeldin canim tekrardan aramiza sorunmu vardi telefonunda bilmiyodum merak ettik gelmiyosunda oyuzden yazdik
Gunaydin canim ❤
Bayram sonrası menu paylasmayana ne yapacagimi biliyorsun sadece 1 hafta kaldi .Zipzip- aksam ruyamda bile burayla uğraştım kimse menü paylasmiyo diye bende verdim veristirdim kızlara yeni gelenler gidiyo sizin yuzunuzden paylasim yapmiyonuz diye dedim ayyy totom gene acik kalmis
Gunaydin canim dunku menun guzelmis afiyet olsunGünaydın kızlar
Güzel bir hafta diliyorum
İşe koyulmadan selam vereyim dedim
Bugün
Patlıcan kebabı
Bulgur pilavı
Çorba
Cacık
Islak kek var yemekte
Dün
Sahurda yoğurt kürü
İftarda
1 kase çorba
1 tavuk şiş
2 kş pilav
1 br ayran
Spor yapamadım sıcaktan canım istemedi ama bugün yapmalıyım sporsuz olmuyor
Menüden korkmadimda yada spordan ama tatli yememekmiBayram sonrası menu paylasmayana ne yapacagimi biliyorsun sadece 1 hafta kaldi .
Menude tatlı yiyenede spor cezasi gelecek :)
Kacamaklara spor cezasi :)
Bayramdan sonra ne tatlısıMenüden korkmadimda yada spordan ama tatli yememekmi
Ne guzel sayemde kilo almadan ramazan bitiriyorsunSankiiii ramazanda yedirdinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?