Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Fıstıklar güzel bir hafta diliyorum hepinize

17mayis pazar
Sahur
2yumurta,1kase yoğurda 1muz,yarim kivi,1hurma,1incir,chia,keten tohumu
İftar
1hurma,1parca ekmek,1kepce kuru fasulye,2kasik pilav(kizdan kaldi),1kase cacık
1turk kahvesi,1madensuyu,2litre su olur

Afiyet olsun canım gayet güzel

Benim gene idrar yollarim intihap yapti sanirim karnim şişti kasiklarimda agriyo heray ayni sey oluyo sanki günü var

Çok geçmiş olsun, bence de susuz kalmaktan olabilir, biran önce iyileşirsin inşallah

Fındıkçım çok güzel afiyet olsun

Her akşam içiyorum canim özlüyorum kahvemi o derece

Bende filtre kahveye sardım her akşam fiks. Diyetten önce yanında tatlı bişeler de olurdu şimdi çıkarttım onları sadece kahve misss

Valla tebrik ederim, eşim bana uymazsa ben çok zorlanırım . Bence eşinde biraz kilo verse fena olmaz

Selam kizlar nasılsınız esimin anneannesi vefat etti giremedim firsatim olmadı hic

Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun

Afiyet olsun maşallah süper gidiyosun canım idolümsün

Aynı sorun bende de var, bir de bir iştah bir iştah sorma, zor frenliyorum kendimi.
Mugladayim abla ben oralar bi saat sürüyo burdan yaklasik. merkezdeyim
3 hafta muğla üniversitesine sertifika programına gitmiştim, merkezi görmüştüm. Ben Akyaka da kalmıştım o dönem, şahane günlerdi
12 sene oldu
Aynen canim ya kızım mahvoldu bi görseydiniz neyseki geçti

Ah canım geçmiş olsun,heryer kimyasal oldu tabi,
Zipzip- kaptanım
Cuma günü 65,9
Bu sabah 64,8
Detoks yaptım yine

Süper sonuç tebrik ederim harika

Afiyet olsun gayet güzel

Hiç olmazsa sporu gün aşırı yapabilsen süper olur

Zipzip- aksam ruyamda bile burayla uğraştım kimse menü paylasmiyo diye bende verdim veristirdim kızlara yeni gelenler gidiyo sizin yuzunuzden paylasim yapmiyonuz diye dedim ayyy totom gene acik kalmis
Tatli yiyememek bilincaltina nasil yerlestiyse ben de gecen gece rüyamda sinava bi gün kaldığını gordum cok kotuydu
Evet abla akyakaya cok sık gidiyoruz biz de tam bi cennet disari çıkamıyoruz özledim hele sicaklar gelince denize girmeyi özledim

Ahhh ortim benimki dahada kötü tatlisiz kalmak nedemek kaptan ne anlasin

Ahhh ortim benimki dahada kötü tatlisiz kalmak nedemek kaptan ne anlasin
Bi aralar ben de cok kaldim ben seni anlarim ortim cumadan cumaya 2 tatli kaşığı dondurma yiyiver gecer tatli istegin.dondurma bana hic kilo yapmiyo nedense ya vücut onu kendinden bisey olarak goruyo ellam

Zipzip- aksam ruyamda bile burayla uğraştım kimse menü paylasmiyo diye bende verdim veristirdim kızlara yeni gelenler gidiyo sizin yuzunuzden paylasim yapmiyonuz diye dedim ayyy totom gene acik kalmis
Benimde geçen gün rüyama girmişti burası kilo vermişim ama ben fazla almışım gibi yazıyordum
Bayram sonrası menu paylasmayana ne yapacagimi biliyorsun sadece 1 hafta kaldi .
Menude tatlı yiyenede spor cezasi gelecek :)
Kacamaklara spor cezasi :)
kaptan kaptan zaten doğru düzgün yediğimiz mi var Canim benim bari bayrama izin olsun ilk gün için

Bi aralar ben de cok kaldim ben seni anlarim ortim cumadan cumaya 2 tatli kaşığı dondurma yiyiver gecer tatli istegin.dondurma bana hic kilo yapmiyo nedense ya vücut onu kendinden bisey olarak goruyo ellam
Ahhh kiyamam ben sana bendemi alistirsam dondurmaya kendimi oda bana alissa ben ona

Bayram sonrasi dedim zaten ilk gun 1 dilim yeter
Gecen sene bayramda nerdeyse ilk kez tatli yemistim (dondurma haric onu tatlidan ya da ekstra olarak saymiyoruz tabiki). Bayram sonrası takim baya artilarla gelmisti tabi börekler baklavalar. Yani dikkat edin kizlar bayram tehlikeli

Gecen sene bayramda nerdeyse ilk kez tatli yemistim (dondurma haric onu tatlidan ya da ekstra olarak saymiyoruz tabiki). Bayram sonrası takim baya artilarla gelmisti tabi börekler baklavalar. Yani dikkat edin kizlar bayram tehlikeli
Hatirliyorum bayram sonrasi berbat bir ortalama olmustu

Bayramda da izin yok hemi ne kötü sizi düşünen kimse yok nerde bu millet nerde bu devler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…