Fıstıklar güzel bir hafta diliyorum hepinize
Afiyet olsun canım gayet güzel
Çok geçmiş olsun, bence de susuz kalmaktan olabilir, biran önce iyileşirsin inşallah
Fındıkçım çok güzel afiyet olsun
Bende filtre kahveye sardım her akşam fiks. Diyetten önce yanında tatlı bişeler de olurdu şimdi çıkarttım onları sadece kahve misss ️
Valla tebrik ederim, eşim bana uymazsa ben çok zorlanırım . Bence eşinde biraz kilo verse fena olmaz
Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun
Afiyet olsun maşallah süper gidiyosun canım idolümsün
Aynı sorun bende de var, bir de bir iştah bir iştah sorma, zor frenliyorum kendimi.
12 sene oldu
Ah canım geçmiş olsun,heryer kimyasal oldu tabi,
Süper sonuç tebrik ederim harika
17mayis pazar
Sahur
2yumurta,1kase yoğurda 1muz,yarim kivi,1hurma,1incir,chia,keten tohumu
İftar
1hurma,1parca ekmek,1kepce kuru fasulye,2kasik pilav(kizdan kaldi),1kase cacık
1turk kahvesi,1madensuyu,2litre su olur
Afiyet olsun canım gayet güzel
Benim gene idrar yollarim intihap yapti sanirim karnim şişti kasiklarimda agriyo heray ayni sey oluyo sanki günü var
Çok geçmiş olsun, bence de susuz kalmaktan olabilir, biran önce iyileşirsin inşallah
Dünkü menüyü unutmusum kusura bakmayın kizlar
16 mayıs
Sahur:5 hurma bir kase yoğurt
Iftar:domates çorbası yeşil fasulye yemeği iki hasanpasa köfte salata un helvasının tadına baktim sadece
Bol çay su ve sütlü kahve
Su:1,5 litre
Spor:5000 adim
17 mayıs
Sahur:küçük parça pide içine peynir koydum 5hurma ve bir kase yoğurt
Iftar:yeşil fasulye yemeği bi tabak yeşil salata iki kaşık makarna salatası
Çay içiyoruz şimdi
Spor:yürüyüş yaptım 1 saat
Zipzip-
Fındıkçım çok güzel afiyet olsun
Her akşam içiyorum canim özlüyorum kahvemi o derece
Bende filtre kahveye sardım her akşam fiks. Diyetten önce yanında tatlı bişeler de olurdu şimdi çıkarttım onları sadece kahve misss
Benim eşimde çok düşkündür boğazına zaten 115 kilo kendisi çok zor oluyo diyet yapmak bazen yeme canim tadına bak diye sokuyo ağzıma kesinlikle anlamiyo diyet mantığını ama yılmak yok tabiki o 65 buraya gelecek
Valla tebrik ederim, eşim bana uymazsa ben çok zorlanırım . Bence eşinde biraz kilo verse fena olmaz
Selam kizlar nasılsınız esimin anneannesi vefat etti giremedim firsatim olmadı hic
Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun
17 mayıs
09.30
3 adet karabuğday patlağının ikisine çökelek koyup birini de fıstık ezmesi ile yedim
Salatalık birde
13.00
1 tabağa yakın kıyma tava
Yoğurt
Salata
2 hurma
18.30
Yoğurt ıspanak muz bıztlattım
Su 4 e yakın
Spor 23 dk kardiyo
12 dk karın
200 bölgesel iç bacak
Sabah zor tuvalete girdim gün içinde keten tohumu yemeyi unuttum belki 1 kaşık yoğurtla yerim
Zipzip- @hasbeenandgone
Afiyet olsun maşallah süper gidiyosun canım idolümsün
Mutlu sahurlar.. 2 gün önce iftara bir saat kala orucum gittiaşırı aşırı ödemliyim şu an karnım patlıcak.. ama bugün sanki ödülüymüşüm gibi akşama kdr bir şey yiyemedim.. iftar sonra da 2 gibi çok acıktım düzenimi düzeltmem lazım
Bayrama kdr kendimi 1 hafta kampa alıcam inş.. sporda yapmak istiyorum karın ve bel ağrım izin verirse..
Aynı sorun bende de var, bir de bir iştah bir iştah sorma, zor frenliyorum kendimi.
3 hafta muğla üniversitesine sertifika programına gitmiştim, merkezi görmüştüm. Ben Akyaka da kalmıştım o dönem, şahane günlerdiMugladayim abla benoralar bi saat sürüyo burdan yaklasik. merkezdeyim
12 sene oldu
Aynen canim ya kızım mahvoldu bi görseydiniz neyseki geçti
Ah canım geçmiş olsun,heryer kimyasal oldu tabi,
Süper sonuç tebrik ederim harika