Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Başınız sağolsun cnm bnm
Selam canim basiniz sağolsun
Başınız sağolsun
Çocuklar için en iyisi beyaz sabun. Duru granülmatik var sabun tozu ben onu kullanıyorum şuanda.
Allah rahmet eylesin canım. Mekanı cennet olsun inşallah.
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun rabbim günahlarını affetsin
Başınız sağolsun canım benim
Amin kızlar Allah razı olsun sizler sağolun

Afiyet olsun gayet güzel

Hiç olmazsa sporu gün aşırı yapabilsen süper olur
Kilolu değilmiş canim eşim kemikleri iriymis sadece çok uğraştım zamanında artık boşverdim napiyim kaynım 150 kilo öbur kaynım 120 kilo normalleri bu yani

Bugün de tartılıyoruz bakalım ben ne kadar vermişim dün o kadar spor yaptim umarım güzel vermiş olurum

Ben bu sabah tartıya çıkmamla inmem bir oldu + çıktım ama umrumda değil reglimin 2. Günü ödem falan normal bu hafta çok eksi olamayacağını biliyorum, ama eksi olacak, moral bozmak yok ! Karın kalç egsersizlerimi yaptım, kalça bu sefer 2 ayrı program yaptım 30 dak sürdü geberdim
Benimde geçen gün rüyama girmişti burası kilo vermişim ama ben fazla almışım gibi yazıyordum
kaptan kaptan zaten doğru düzgün yediğimiz mi var Canim benim bari bayrama izin olsun ilk gün için

Bayramlık izin olurda abartmamak lazım, ya da siz abartın tombiş gelin ben incecik gelicem
Hatirliyorum bayram sonrasi berbat bir ortalama olmustu

Ayy aman Allah korusun, şeytan kulağına kuşun.
Kalorili sinirlamasi mi getirsem acaba
Ben bir programa katılmıştım 2 hafta sonrasına 300 kalorilik istediğini ye ödülü vardı biz onu 1000 yapalım. ( ama ben yapmam )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…