Gecen sene cumaya geliyordu iki etap birlesmisti ve ortalamalar ikiye bolunmustuBayramda da izin yok hemi ne kötü sizi düşünen kimse yok nerde bu millet nerde bu devler
Ama hakli yani o hafta sabittim ya da artiydim galiba ama acigi kapatana kadar canim cikmisti. Tabi yaza dügün var gelinlik var tutusmustumBayramda da izin yok hemi ne kötü sizi düşünen kimse yok nerde bu millet nerde bu devler
Bi Dilimcik mi o zaman hakkimi kadayıftan yana kullanacam onun dilimi biraz daha büyükBayram sonrasi dedim zaten ilk gun 1 dilim yeter
Başınız sağolsun cnm bnm
Selam canim basiniz sağolsun
Başınız sağolsun
Çocuklar için en iyisi beyaz sabun. Duru granülmatik var sabun tozu ben onu kullanıyorum şuanda.
Allah rahmet eylesin canım. Mekanı cennet olsun inşallah.
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun rabbim günahlarını affetsin
Başınız sağolsun canım benim
Amin kızlar Allah razı olsun sizler sağolunFıstıklar güzel bir hafta diliyorum hepinize
Afiyet olsun canım gayet güzel
Çok geçmiş olsun, bence de susuz kalmaktan olabilir, biran önce iyileşirsin inşallah
Fındıkçım çok güzel afiyet olsun ❤
Bende filtre kahveye sardım her akşam fiks. Diyetten önce yanında tatlı bişeler de olurdu şimdi çıkarttım onları sadece kahve misss
Valla tebrik ederim, eşim bana uymazsa ben çok zorlanırım . Bence eşinde biraz kilo verse fena olmaz
Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun
Afiyet olsun maşallah süper gidiyosun canım idolümsün
Aynı sorun bende de var, bir de bir iştah bir iştah sorma, zor frenliyorum kendimi.
3 hafta muğla üniversitesine sertifika programına gitmiştim, merkezi görmüştüm. Ben Akyaka da kalmıştım o dönem, şahane günlerdi
12 sene oldu
Ah canım geçmiş olsun,heryer kimyasal oldu tabi,
Süper sonuç tebrik ederim harika
Kalorili sinirlamasi mi getirsem acabaBi Dilimcik mi o zaman hakkimi kadayıftan yana kullanacam onun dilimi biraz daha büyük
Amin kızlar Allah razı olsun sizler sağolun
Aksam gordum yazamadim basiniz Sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canimAmin kızlar Allah razı olsun sizler sağolun
Bu gayet mantıklı bence de bayramın ilk haftası kalori sınırı olmaliKalorili sinirlamasi mi getirsem acaba
O kadarini yapamayiz canim zor olur kimse uymazBu gayet mantıklı bence de bayramın ilk haftası kalori sınırı olmali
Ben kendime yapayim o zaman bu hafta büyük ihtimalle 69.9 olurum hedefim daha fazla vermek ama bakalım hakkindan gelicek miyimO kadarini yapamayiz canim zor olur kimse uymaz
Kaptan kendini de diyete soktu ondan galibaOoooo kaptan bayaaaa kafaya koymus bizi iskeletor yapcak tatli yok ceza var kalori buneyaaaa mülteci kampına döncez
vaz geçti zaten kız garibim ne yapsın bizim için herşeyOoooo kaptan bayaaaa kafaya koymus bizi iskeletor yapcak tatli yok ceza var kalori buneyaaaa mülteci kampına döncez
sen bak kaptan ben degilimOoooo kaptan bayaaaa kafaya koymus bizi iskeletor yapcak tatli yok ceza var kalori buneyaaaa mülteci kampına döncez
Kilolu değilmiş canim eşim kemikleri iriymis sadece çok uğraştım zamanında artık boşverdim napiyim kaynım 150 kilo öbur kaynım 120 kilo normalleri bu yaniAfiyet olsun gayet güzel
Hiç olmazsa sporu gün aşırı yapabilsen süper olur
Ohoh maşallah iyi madem arkamizda destek olmasi güzelKaptan kendini de diyete soktu ondan galiba
Allahimm bunediryaaa ruyamda ben millete bagriyodum çimdik atin uyanayim artiksen bak kaptan ben degilim
Ooooo kaptan bayaaaa kafaya koymus bizi iskeletor yapcak tatli yok ceza var kalori buneyaaaa mülteci kampına döncez
Sen daha ölemezsin bize lazımsınkız sen beni öldüreceksin
Bugün de tartılıyoruz bakalım ben ne kadar vermişim dün o kadar spor yaptim umarım güzel vermiş olurum
Benimde geçen gün rüyama girmişti burası kilo vermişim ama ben fazla almışım gibi yazıyordum
kaptan kaptan zaten doğru düzgün yediğimiz mi var Canim benim bari bayrama izin olsun ilk gün için
Hatirliyorum bayram sonrasi berbat bir ortalama olmustu
Ben bir programa katılmıştım 2 hafta sonrasına 300 kalorilik istediğini ye ödülü vardı biz onu 1000 yapalım. ( ama ben yapmamKalorili sinirlamasi mi getirsem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?