Allahimm bunediryaaa ruyamda ben millete bagriyodum çimdik atin uyanayim artikyoksa bunlar beni yicekkk
Kız bendr 70.6 çıktım ya gide gide 200 gram tek gitmisBen bu sabah tartıya çıkmamla inmem bir oldu + çıktım ama umrumda değil reglimin 2. Günü ödem falan normal bu hafta çok eksi olamayacağını biliyorum, ama eksi olacak, moral bozmak yok ! Karın kalç egsersizlerimi yaptım, kalça bu sefer 2 ayrı program yaptım 30 dak sürdü geberdim
Bayramlık izin olurda abartmamak lazım, ya da siz abartın tombiş gelin ben incecik gelicem
Ayy aman Allah korusun, şeytan kulağına kuşun.
Ben bir programa katılmıştım 2 hafta sonrasına 300 kalorilik istediğini ye ödülü vardı biz onu 1000 yapalım. ( ama ben yapmam)
Ben farkettim ki sürekli tartılınca daha çok kilo alıyorum o yüzden artık tartılmıyorum sadece cuma günleri :)Kız bendr 70.6 çıktım ya gide gide 200 gram tek gitmis
Iyiyim.canım sen nasilsin ❤Selaaammmm nasılsınız :)
Haftaya eksiyle baslamisisn canim bencr guzel cumaya guzel eksielr gelirCuma
70.8
Bugün
70.6
Ama pazartesi günü kural cnm lütfen kurallara uyalımBen farkettim ki sürekli tartılınca daha çok kilo alıyorum o yüzden artık tartılmıyorum sadece cuma günleri :)
Inşallah cnm yarında oruç değilim ama çarşamba orucum bu 2 gün sporu iyi yapayim en iyisiHaftaya eksiyle baslamisisn canim bencr guzel cumaya guzel eksielr gelir
İyiyim bende canım Ramazan oruç şükür :) biraz sancım var erken regl olacak gibiyim :/Iyiyim.canım sen nasilsin ❤
Benim o sonradan aklıma geldi :/ sana yazdıktan sonra :)Ama pazartesi günü kural cnm lütfen kurallara uyalım
İftarla sahurun yerini değiştir iftarda fazla ye sahurda az ye iftardan sahura kadar yaka bilirsin yediklerini ama sahurda yiyip yatınca diyete pek uygun olmuyor ben bugün iftarı fazla kaçırdım galiba sahura hiç acikmadim sofrayı kurdum gittim yattım sahur yapmadan düne göre daha az acıktım dün sahur yaptığım halde çok acikmistim çok yiyince acikiyorum yemeyinde acikmiyorum nedense17 Mayıs iftar
1 kepçe mercimek çorbası
2 tane haşlama incik
Biraz fındık
Sahur
Yarım incik
3-4 kaşık pilav
15 gr peynir
1 küçük kare helva
1 tane şekersiz çay
1 kaşık yoğurtlu kabak
1 kilo ile kalmissin neyseki bence baslamalisin daha yolun uzun 65 i göreceğizŞimdi tartıldım tam 1 kilo almışım ben daha fazla bekliyordum ne yalan soylim yemedigim bişey kalmadı hepsinden hevesimi aldım bugünden başlasammi acaba dikkat etmeye
Aslında iftarda yemicektim zaten çok geç iftar yaptım dün öyle oldu sahuruda erken yapıyorum ki eriteyim diye gene 2 saat geçmiş oluyo sahurun üstünden bazen 1 de bile yapıyorum yakayım diyeİftarla sahurun yerini değiştir iftarda fazla ye sahurda az ye iftardan sahura kadar yaka bilirsin yediklerini ama sahurda yiyip yatınca diyete pek uygun olmuyor ben bugün iftarı fazla kaçırdım galiba sahura hiç acikmadim sofrayı kurdum gittim yattım sahur yapmadan düne göre daha az acıktım dün sahur yaptığım halde çok acikmistim çok yiyince acikiyorum yemeyinde acikmiyorum nedense
Iyiyim canim sen nasılsın biber ektim bahçemeSelaaammmm nasılsınız :)
Ayyy harika KESK’e bnmde bahçem olsaydıIyiyim canim sen nasılsın biber ektim bahçeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?