Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bence kafa takılacak bir durum yok kuzucuğum... sadece çekememekle alakalı bir durum var o kadar opuyorumnanaktan

kıslar paylasım alanını okudumda yazılanlara inanamadım resmen hayır gerckten ortada bi hkszlık oldgu düsünülüyodu bu arkdslar neden sugram öneride bulunmadan bunu dile getrmediler garip olan önerininde 6. takım üyesinden gelmsi ve buna ragmen nasıl 1. oluyorlar diye didiklnmemiz gerckten cok üzüldüm.
gerek nazıın gerekte aeben ablamın takım kuralları ve listeyi hazrlarlerken nasıl itina gösterdiklerini bile bile yapılan cok yanlıs bu nedr ya oldu olcak mezun verdgimzi arkdslarımız boy boy foto yayınlasınlar belkş ozman inanırlar verilen kilolara:umursamaz:

Sultancım lütfen çaktırma foto moto diyip.... buradaki herkes aslında tek bir kişi biz çakma çakma üyelikler açıp sürekli yalandan kilo veriyo gibi yapıyoruz hatta canım benim... bizim amacımız kilo vermek filnda değil eyleniyoruz işte 1. olduk diye.... -tatlicadiarzu-

nasıl bir mantıktır söylenenler anlamadım vallaha....

25/05/2010

SABAH:

1 kk light beyaz peynir
domates
salatalık
light zeytin 4 tane
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği

ÖĞLEN:

1 adet kaşarlı tost
1 bardak ayran

AKŞAM:

4 adet ızgara mantar
Salata

HADİ ANNE .!! ÜFLE DE GEÇSİN ARTIK...

Küçüktük..çocuktuk..Hayat kolay biz hayattık.Güneş doğar batar gün biterdi bu kadar kolaydı..Oyun diye başlar sokağa taşar,güler geçer koşup kaçardık.. Sabahın dokuzuydu buluşma saatlerimiz taki güneş batıp akşam olana kadar..ya kovalamaca oynar bazen de bi ağacı kuşatırdık..sokaklar biz,biz sokaklar demektik.Aynıydı aslında her geçen günümüz,her gün bir bahçeden kovulurduk..rutindik ama farkedemezdik..
Mutluyduk…küçüktük ama kolaydık. Ne derdimiz vardı ne de tasamız..Daha hayata savrulmamıştık.Belki hergün birimizde bir yara..düşerdik çarpardık; uff yapardık çoğu zaman..Acırdı,kanardı..bi damla yaş da gözümüzden düşerdi ama annelerimiz üflerdi geçerdi…O kadar basitti yaralaracılar..bi damla göz yaşı kadar hafif ve kısacık…Annelerimizin üflemesiyle geçer…hiç bir acı bırakmazdı geriye..
Zaman geçti.. Biz büyüdük.. Şimdi o sokaklar bomboş.. Yaralar büyük,derin.. Şimdilerde öyle değil.. Bir yarayı değil kapatmak unutabilmek için kaç tane küçük gözyaşı döküyoruz?… Kaç kere kanatıyoruz?.. Kaç kere üflüyoruz…Çünkü hayat zor,biz zoruz.. yaralar da zor…
Hadi anne!! üflede geçsin artık…

ben bi menümü vereyim
sabah 7
bir tek yağsız dilimli sucuklu 2 yumurta (ay nası bi cümle oldu:)))
peynir
zeytin
domates salatalık

12
1 avuç beyaz leblebi

14
tazefasulye
3 ekmeksz köfte
yoğurt
1salatalık

akşam 20
taze fasulye
börülce salatası
çoban slata
1 kase yoğurt

Aman boşver balım sinirlerimizi bozmaya değmez, ben öğlen öfkeden gözüm döndü ama şimdi sakinim, ne edersin kendine edersin kendi kendine... aynen bu söz doğrulandı işte bayanssulusmile

25/05/2010
SABAH
1 Elma
10:00
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği
1 Domates
1 Salatalık
3 Zeytin
1 kk Beyaz Peynir
13:00
3 Tane Izgara Köfte (Emeksiz)
1 Kase Yoğurt
1 Tabak Salata
16:00
6 Erik
10 Kiraz
20:00
1 Kase Ton Balıklı Salata
1 Barda Ayran
8 Kaşık Taze Fasulye Yemeği

SPOR
1 Saat Yürüyüş
25 Dakika Bisiklet guclubacismile

Ama pardonnn yaaaa bizim bu hafta kilo alıp dereceye girmememiz lazım ben uyumadan iskender pasta filan yemeliyimmm -tatlicadiarzu-

bende gidiimde bikaç dilim baklava börek yiyim de gazlarını alalım cuma günü
çok gazlanmışlar baksana kardeş kardeş..

aman milletin taktığı şeye bakkk
6 takım birinci oluyomuş her hafta durun bombayı bu hafta ben patlatayım artı 5 le geleyimde takım sürüm sürüm sürünsünn :roflol:

maşşALLLAH bu ne hırstır yahuuu millet yiyecek birbirinii

kızlar tüm geçmişi okudummm teşekkür ederim hepinize ayrı ayrıı şifa temennileriniz içinn Şeniz

ece nin sağlık sorununu şükürler olsun rabbime ameliyat olmadan atlattıkk :Saruboceq:

şuan evdeyizz gayettte iyiyiz yavruşum delik deşik oldu ama genel durumu iyii a.s

bu günki listemm

sabah yarım kase çorbaa

öğleyin hastane yemeğinin sadece tasdına baktım iğrençtii :1no2:

öğleden sonra yarım dürümm midem çok bulandııı stres ve sıkıntıdann yemek zorun da kaldımm

akşam üzeri kepekli ekmek arası iki zeytin yine mide bulantısıı :1no2:

akşam yaroım kase kurufasulyee iki lokmacık ekmekkk a.s

bu arada ecişimde diyetteydi ve kızım 81 den 79 a düşmüş :içelim:

hedefi temmuz 16 ya kadar 70 in altına düşmek umarım başarırr :Saruboceq:

yiyin yiyin şişin cadılarrralsanaalsanasmile

ben de bugünkü menümü uyazayım

sabah
2 zeytin
1 k.k.kadar beyaz peynir
şekersiz çay
1 dilim ekmek

öğle
yarım tabak güveç(biraz yağlıydı ama okulda çıkmıştı,çok acıktım ve yedim)
cacık

akşam
1 kase hazır çorba
az hamsi(fırında kızarmış)
salata

25/05/2010

SABAH:

1 kk light beyaz peynir
domates
salatalık
light zeytin 4 tane
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği

ÖĞLEN:

1 adet kaşarlı tost
1 bardak ayran

AKŞAM:

4 adet ızgara mantar
Salata
kuzum sen artık diyet yapma yahu eriyip bitcen yakında kilonu korumaya çalış ama nerdeyse hiç bişey yememişsin ne ara var ne meyve var lmaz:

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: annem geldi aklım abak şimdi zaten uzakta mafoldumben

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

alkisalkisalkis
alkisalkisalkis
harika menü sakın milletin ağzını kapatcaz diye kilo alma valla klava: düğüne kadar çıtır olcaksın te okaa :1closedeyes:

çok geçmiş olsun şimdi gördüm daha :teselli:

canım akşamki o hazır çorba olmamış bildiğim kadarıyla hazır çorbalar içinde bulunan katkı maddeleri ve kullanılan maddeler yüzünden diyete pekte uygun deil:1no2:

bende vereyim bugünki menümü montiye uydurmaya çalışıyorum bakalım arada ufak hatalar oluyor ama monticilerin başının etini yiyip öğrencem ben bu işi inşallah kaydirigubbakcemile3mehtapcııma teşekkürler yardımları için olumunekankayizsmile

25-mayıs-2010

11:00
3 taze kayısı

11:30
2 dilim kızarmış tam buğday
1 haşlanmış yumurta(bu olmaması gerekn bişeymiş öğrendim yerimseniben )
domates
salatalık
yeşil biber
yeşillik
şekersiz çay

15:00
karışık meyve

16:00
yeşil çay

18:00
mercimek çorbası(unsuz)
menemen(yumurtasız)
yoğurt
salata

20:00
2 kayısı

21:00
1 yeşil elma

23:00
şekersiz neskafe..

bugünlük bu kadar a.s.

takma ablam sen milleti agzi olan konusuyor.bosu bosuna moraller bozulmasin haksiz yere konusup konusup susarlar
tesekkürler ebru
cok güzel anlatmis cocuklugumuzu keske kücük kalsaydik o günleri cok özlüyorum offf keder basti

teşekkürler yumukumŞeniz
olsunnn canım geç olsun da güç olmasınn

cok sevindim ablam ecemiz iyiymis ay cok gecmis olsun bidaha gelmesin hastalik
temmuzada verir kiloyu annesi halinden anliyor nede olsa ona göre yapar yemekleriolumunekankayizsmile

bende yazim menümü kizin bana
sabah 1 bardak yesil cay sekersiz
11 de 1 gözleme büyüklügünde arap ekmegi cok kalindi ortadan ikiye böldüm icine bol yesillik limonlu
öglen den sonra 5 de 5 köfte yaninda iki dilim kepekli ekmek
aksam yani biraz önce 2 bardak yesil cay daha ve bir yasemin cayi sekersiz
1,5 litre su
simdide mekik aletiyle mekik calismalari

tekrar ama tekrar geçmiş olsun eceye çok sevindim ameliyata gerek kalmamasına... Allahım vermesin sağlık problemleri :Saruboceq:

kuzum sen artık diyet yapma yahu eriyip bitcen yakında kilonu korumaya çalış ama nerdeyse hiç bişey yememişsin ne ara var ne meyve var lmaz:

Sanki farklı birşey yersem menümün dışında kilo alırmışım gibi geliyor yumukum.... Yiyemiyorum..... Korkuyorum.....

Bana bu konuda akıl verin arkadaşlar; kilo almadan, kilomu korumak için ne yapmam lazım??????

(Gelecek cevapları duyar gibiyim montinin 2. aşamasından başla öyle beslen kaydirigubbakcemile3 )

Ama ben kalori hesabı yapmak istiyorum yine, yediklerimin porsiyonlarını mı arttırsam ki?

Ahahahaha maytaaaapppp 5 dilim ıspanaklı börek 2,5 iskender, 6 dilim tiramisu yemekten geliyorum, sabah sabah ne güldüm yaa :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…