- 12 Şubat 2008
- 1.423
- 2.129
- 658
- 40
Demekki 24 saat takip ediliyoruz iş ablamın regl şişliğine kadar vardıysa...Hasbinallah ya, paylaşım alanına gittiğimde yarışçının son mesajını okudum, püüsküüt ısrarla konunun kapanmasını istediğinden birşey diyemedim, ya aradaşlar benim bilmediğim bir durummu var? 7. takımla ilgili bir problemimiz mi var?
kıslar paylasım alanını okudumda yazılanlara inanamadım resmen hayır gerckten ortada bi hkszlık oldgu düsünülüyodu bu arkdslar neden sugram öneride bulunmadan bunu dile getrmediler garip olan önerininde 6. takım üyesinden gelmsi ve buna ragmen nasıl 1. oluyorlar diye didiklnmemiz gerckten cok üzüldüm.
gerek nazıın gerekte aeben ablamın takım kuralları ve listeyi hazrlarlerken nasıl itina gösterdiklerini bile bile yapılan cok yanlıs bu nedr ya oldu olcak mezun verdgimzi arkdslarımız boy boy foto yayınlasınlar belkş ozman inanırlar verilen kilolara:umursamaz:
Sultancım lütfen çaktırma foto moto diyip.... buradaki herkes aslında tek bir kişi biz çakma çakma üyelikler açıp sürekli yalandan kilo veriyo gibi yapıyoruz hatta canım benim... bizim amacımız kilo vermek filnda değil eyleniyoruz işte 1. olduk diye.... -tatlicadiarzu-
nasıl bir mantıktır söylenenler anlamadım vallaha....
25/05/2010
SABAH
1 Elma
10:00
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği
1 Domates
1 Salatalık
3 Zeytin
1 kk Beyaz Peynir
13:00
3 Tane Izgara Köfte (Emeksiz)
1 Kase Yoğurt
1 Tabak Salata
16:00
6 Erik
10 Kiraz
20:00
1 Kase Ton Balıklı Salata
1 Barda Ayran
8 Kaşık Taze Fasulye Yemeği
SPOR
1 Saat Yürüyüş
25 Dakika Bisiklet guclubacismile
Ama pardonnn yaaaa bizim bu hafta kilo alıp dereceye girmememiz lazım ben uyumadan iskender pasta filan yemeliyimmm -tatlicadiarzu-
bende gidiimde bikaç dilim baklava börek yiyim de gazlarını alalım cuma günü
çok gazlanmışlar baksana kardeş kardeş..
kuzum sen artık diyet yapma yahu eriyip bitcen yakında kilonu korumaya çalış ama nerdeyse hiç bişey yememişsin ne ara var ne meyve var25/05/2010
SABAH:
1 kk light beyaz peynir
domates
salatalık
light zeytin 4 tane
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği
ÖĞLEN:
1 adet kaşarlı tost
1 bardak ayran
AKŞAM:
4 adet ızgara mantar
Salata
HADİ ANNE .!! ÜFLE DE GEÇSİN ARTIK...
Küçüktük..çocuktuk..Hayat kolay biz hayattık.Güneş doğar batar gün biterdi bu kadar kolaydı..Oyun diye başlar sokağa taşar,güler geçer koşup kaçardık.. Sabahın dokuzuydu buluşma saatlerimiz taki güneş batıp akşam olana kadar..ya kovalamaca oynar bazen de bi ağacı kuşatırdık..sokaklar biz,biz sokaklar demektik.Aynıydı aslında her geçen günümüz,her gün bir bahçeden kovulurduk..rutindik ama farkedemezdik..
Mutluyduk…küçüktük ama kolaydık. Ne derdimiz vardı ne de tasamız..Daha hayata savrulmamıştık.Belki hergün birimizde bir yara..düşerdik çarpardık; uff yapardık çoğu zaman..Acırdı,kanardı..bi damla yaş da gözümüzden düşerdi ama annelerimiz üflerdi geçerdi…O kadar basitti yaralaracılar..bi damla göz yaşı kadar hafif ve kısacık…Annelerimizin üflemesiyle geçer…hiç bir acı bırakmazdı geriye..
Zaman geçti.. Biz büyüdük.. Şimdi o sokaklar bomboş.. Yaralar büyük,derin.. Şimdilerde öyle değil.. Bir yarayı değil kapatmak unutabilmek için kaç tane küçük gözyaşı döküyoruz?… Kaç kere kanatıyoruz?.. Kaç kere üflüyoruz…Çünkü hayat zor,biz zoruz.. yaralar da zor…
Hadi anne!! üflede geçsin artık…
ben bi menümü vereyim
sabah 7
bir tek yağsız dilimli sucuklu 2 yumurta (ay nası bi cümle oldu:)))
peynir
zeytin
domates salatalık
12
1 avuç beyaz leblebi
14
tazefasulye
3 ekmeksz köfte
yoğurt
1salatalık
akşam 20
taze fasulye
börülce salatası
çoban slata
1 kase yoğurt
25/05/2010
SABAH
1 Elma
10:00
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği
1 Domates
1 Salatalık
3 Zeytin
1 kk Beyaz Peynir
13:00
3 Tane Izgara Köfte (Emeksiz)
1 Kase Yoğurt
1 Tabak Salata
16:00
6 Erik
10 Kiraz
20:00
1 Kase Ton Balıklı Salata
1 Barda Ayran
8 Kaşık Taze Fasulye Yemeği
SPOR
1 Saat Yürüyüş
25 Dakika Bisiklet guclubacismile
Ama pardonnn yaaaa bizim bu hafta kilo alıp dereceye girmememiz lazım ben uyumadan iskender pasta filan yemeliyimmm -tatlicadiarzu-
bu arada ecişimde diyetteydi ve kızım 81 den 79 a düşmüş :içelim:
hedefi temmuz 16 ya kadar 70 in altına düşmek umarım başarırr :Saruboceq:
ben de bugünkü menümü uyazayım
sabah
2 zeytin
1 k.k.kadar beyaz peynir
şekersiz çay
1 dilim ekmek
öğle
yarım tabak güveç(biraz yağlıydı ama okulda çıkmıştı,çok acıktım ve yedim)
cacık
akşam
1 kase hazır çorba
az hamsi(fırında kızarmış)
salata
yaaa geçmişi okudum da bu ne yaaaa haftalardır azimle, irademizle, paylaşımımızla, NEFSİMİZLE kilo vermeye çalışıyoruz ve hedeflerimizede ulaşıyoruz.... Hiç bir lafa gerek yok en son mezun olanlara baksınlar beyinleri hiç bir şeyi algılamıyorsa son mezuniyetler hep bizim takımımızdan.... Madem abuk subuk yollarla derece yapıyoruz nasıl herkes çatır çatır hedefine ulaşıyor... Çok sinirlendim yaaaa...
Aeben ablacığım sende niye ağlıyorsun ki sıkma canını hiç birşeye lütfen.....
takma ablam sen milleti agzi olan konusuyor.bosu bosuna moraller bozulmasin haksiz yere konusup konusup susarlarçok sinirlendim halada kendmde deyilim sinem toparlayamadım bi türlü. :umursamaz:
bende olmassa bu hafta biraz verirsem mezuniyetimi istiycem çok sinrlerim bozuldu ...iş ta benim 2 günlük şişligime kadar vardı pes .
tesekkürler ebruELVANCIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
canmmmmmm
lütfennnnnnnn
rica ediyorummmmilmmm kasma kendiniiiiiiiiiiiii
gıpta ile izliyom ben sizi
kim ne düşünürse düşünsün
harikalar yarattıgınız zamnları hep biliyoruz görüyoruzzzzzzzz
siz sıkmayın canınızı
yok ben takımdan ayrılcam yok sogudummmmm
bunca emekkkkkkk boşamııııııııııı lütfen böyle düşünmeyin oldumu fıstıklarımmmmmmmmmmmmm
cok güzel anlatmis cocuklugumuzu keske kücük kalsaydik o günleri cok özlüyorum offf keder bastiHADİ ANNE .!! ÜFLE DE GEÇSİN ARTIK...
Küçüktük..çocuktuk..Hayat kolay biz hayattık.Güneş doğar batar gün biterdi bu kadar kolaydı..Oyun diye başlar sokağa taşar,güler geçer koşup kaçardık.. Sabahın dokuzuydu buluşma saatlerimiz taki güneş batıp akşam olana kadar..ya kovalamaca oynar bazen de bi ağacı kuşatırdık..sokaklar biz,biz sokaklar demektik.Aynıydı aslında her geçen günümüz,her gün bir bahçeden kovulurduk..rutindik ama farkedemezdik..
Mutluyduk…küçüktük ama kolaydık. Ne derdimiz vardı ne de tasamız..Daha hayata savrulmamıştık.Belki hergün birimizde bir yara..düşerdik çarpardık; uff yapardık çoğu zaman..Acırdı,kanardı..bi damla yaş da gözümüzden düşerdi ama annelerimiz üflerdi geçerdi…O kadar basitti yaralaracılar..bi damla göz yaşı kadar hafif ve kısacık…Annelerimizin üflemesiyle geçer…hiç bir acı bırakmazdı geriye..
Zaman geçti.. Biz büyüdük.. Şimdi o sokaklar bomboş.. Yaralar büyük,derin.. Şimdilerde öyle değil.. Bir yarayı değil kapatmak unutabilmek için kaç tane küçük gözyaşı döküyoruz?… Kaç kere kanatıyoruz?.. Kaç kere üflüyoruz…Çünkü hayat zor,biz zoruz.. yaralar da zor…
Hadi anne!! üflede geçsin artık…
bu arada ecişimde diyetteydi ve kızım 81 den 79 a düşmüş :içelim:
hedefi temmuz 16 ya kadar 70 in altına düşmek umarım başarırr :Saruboceq:
teşekkürler yumukumŞeniz
olsunnn canım geç olsun da güç olmasınn
aman milletin taktığı şeye bakkk
6 takım birinci oluyomuş her hafta durun bombayı bu hafta ben patlatayım artı 5 le geleyimde takım sürüm sürüm sürünsünn :roflol:
maşşALLLAH bu ne hırstır yahuuu millet yiyecek birbirinii
kızlar tüm geçmişi okudummm teşekkür ederim hepinize ayrı ayrıı şifa temennileriniz içinn Şeniz
ece nin sağlık sorununu şükürler olsun rabbime ameliyat olmadan atlattıkk :Saruboceq:
şuan evdeyizz gayettte iyiyiz yavruşum delik deşik oldu ama genel durumu iyii a.s
bu günki listemm
sabah yarım kase çorbaa
öğleyin hastane yemeğinin sadece tasdına baktım iğrençtii :1no2:
öğleden sonra yarım dürümm midem çok bulandııı stres ve sıkıntıdann yemek zorun da kaldımm
akşam üzeri kepekli ekmek arası iki zeytin yine mide bulantısıı :1no2:
akşam yaroım kase kurufasulyee iki lokmacık ekmekkk a.s
kuzum sen artık diyet yapma yahu eriyip bitcen yakında kilonu korumaya çalış ama nerdeyse hiç bişey yememişsin ne ara var ne meyve varlmaz:
bende gidiimde bikaç dilim baklava börek yiyim de gazlarını alalım cuma günü
çok gazlanmışlar baksana kardeş kardeş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?