- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
bu arada ecişimde diyetteydi ve kızım 81 den 79 a düşmüş :içelim:
hedefi temmuz 16 ya kadar 70 in altına düşmek umarım başarırr :Saruboceq:
kuzum sen artık diyet yapma yahu eriyip bitcen yakında kilonu korumaya çalış ama nerdeyse hiç bişey yememişsin ne ara var ne meyve varlmaz:
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: annem geldi aklım abak şimdi zaten uzakta mafoldumben
alkisalkisalkis alkisalkisalkis
alkisalkisalkis
alkisalkisalkis
harika menü sakın milletin ağzını kapatcaz diye kilo alma vallaklava: düğüne kadar çıtır olcaksın te okaa :1closedeyes:
çok geçmiş olsun şimdi gördüm daha :teselli:
canım akşamki o hazır çorba olmamış bildiğim kadarıyla hazır çorbalar içinde bulunan katkı maddeleri ve kullanılan maddeler yüzünden diyete pekte uygun deil:1no2:
bende vereyim bugünki menümü montiye uydurmaya çalışıyorum bakalım arada ufak hatalar oluyor ama monticilerin başının etini yiyip öğrencem ben bu işi inşallah kaydirigubbakcemile3mehtapcııma teşekkürler yardımları için olumunekankayizsmile
25-mayıs-2010
11:00
3 taze kayısı
11:30
2 dilim kızarmış tam buğday
1 haşlanmış yumurta(bu olmaması gerekn bişeymiş öğrendim yerimseniben )
domates
salatalık
yeşil biber
yeşillik
şekersiz çay
15:00
karışık meyve
16:00
yeşil çay
18:00
mercimek çorbası(unsuz)
menemen(yumurtasız)
yoğurt
salata
20:00
2 kayısı
21:00
1 yeşil elma
23:00
şekersiz neskafe..
bugünlük bu kadar a.s.
ben de bugünkü menümü uyazayım
sabah
2 zeytin
1 k.k.kadar beyaz peynir
şekersiz çay
1 dilim ekmek
öğle
yarım tabak güveç(biraz yağlıydı ama okulda çıkmıştı,çok acıktım ve yedim)
cacık
akşam
1 kase hazır çorba
az hamsi(fırında kızarmış)
salata
bende yazim menümü kizin bana
sabah 1 bardak yesil cay sekersiz
11 de 1 gözleme büyüklügünde arap ekmegi cok kalindi ortadan ikiye böldüm icine bol yesillik limonlu
öglen den sonra 5 de 5 köfte yaninda iki dilim kepekli ekmek
aksam yani biraz önce 2 bardak yesil cay daha ve bir yasemin cayi sekersiz
1,5 litre su
simdide mekik aletiyle mekik calismalari
Ekmeği, pilavı, beyaz unu, tatlıları, hamurişlerini çıkar hayatından, ve çok çeşitli beslen sinemim, bunları çıkardığında hayatından zaten otomatik olarak kilo almazsın, ben hedefime ulaştığımda kısmet olursa, böyle yapmayı düşünüyorum, sende denemeye varmısın?Sanki farklı birşey yersem menümün dışında kilo alırmışım gibi geliyor yumukum.... Yiyemiyorum..... Korkuyorum.....
Bana bu konuda akıl verin arkadaşlar; kilo almadan, kilomu korumak için ne yapmam lazım??????
(Gelecek cevapları duyar gibiyim montinin 2. aşamasından başla öyle beslen kaydirigubbakcemile3 )
Ama ben kalori hesabı yapmak istiyorum yine, yediklerimin porsiyonlarını mı arttırsam ki?
günaydın simoşum
Günaydın canım naber, yorum yapıyordum bende kızlara, ne var ne yok, kimse bu yeni püsküütün önerisiyle ilgili bir yorumda bulunmamış, bir deryayla ben evet demişiz sanırım, sinem sultan liliş ablam eylülde uğramış topiğe ama :uhm:
günaydın kıjlarrr
dün akşam ben çok hastaydım hiç bişi yemedim akannehir
dünkü öğünüm şöyleydi sabah bol çavdarlı tost ekmeği arası tost
ara 1 bisküvi
öğlen sinitsel yoğurt
ara yampadım midem ağrıyodu çok :gitme:
bu aralar mide kramplarım var üşüttüğüm için sanırım
akşam eve gidince biraz iyi gelir die sıcak süt içtim
sonrada uyudum
of Allah kimseyi hasta etmesin.
Bi taraftan midem ağrıyo bi taraftan midem bulanıyo yemek resmi görmeye bile tahammül edemiyordum. bi taraftan üşüme, hastaneye gittim ama branş doktoru yokmuş. Malum en iyi ilaç dinlenmek
Saygılar diyip huzurunuzdan ayrılıyorum. Yine yanlış menülerle olumunekankayizsmile
örnek bir menü mesela canım,kilo koruma diyetlerinden birinde verilmiş.Sanki farklı birşey yersem menümün dışında kilo alırmışım gibi geliyor yumukum.... Yiyemiyorum..... Korkuyorum.....
Bana bu konuda akıl verin arkadaşlar; kilo almadan, kilomu korumak için ne yapmam lazım??????
(Gelecek cevapları duyar gibiyim montinin 2. aşamasından başla öyle beslen kaydirigubbakcemile3 )
Ama ben kalori hesabı yapmak istiyorum yine, yediklerimin porsiyonlarını mı arttırsam ki?
Ekmekle beraber yumurta yemiyoruz ayşegül, birde kahve yasak bildiğim kadarıyla, kafeine cız diyoruz bayanssulusmile
günaydınnnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?