- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
günaydın kıjlarrr
dün akşam ben çok hastaydım hiç bişi yemedim akannehir
dünkü öğünüm şöyleydi sabah bol çavdarlı tost ekmeği arası tost
ara 1 bisküvi
öğlen sinitsel yoğurt
ara yampadım midem ağrıyodu çok :gitme:
bu aralar mide kramplarım var üşüttüğüm için sanırım
akşam eve gidince biraz iyi gelir die sıcak süt içtim
sonrada uyudum
of Allah kimseyi hasta etmesin.
Bi taraftan midem ağrıyo bi taraftan midem bulanıyo yemek resmi görmeye bile tahammül edemiyordum. bi taraftan üşüme, hastaneye gittim ama branş doktoru yokmuş. Malum en iyi ilaç dinlenmek
Saygılar diyip huzurunuzdan ayrılıyorum. Yine yanlış menülerle olumunekankayizsmile
kafeine hayırmı nolamaaaazzzsenağlama :a015:
Bizden takımca hayır giderse, ''zaten şaibeyle birinci oldular, o yüzden istemiyorlar'' denecek...Adım gibi eminim, özellikle bazıları...
günaydın güzel takımım ....
buna en iyi cevabı sen vereceksin gözde bu haftada bireyselde derece bekliyorum senden . ne yayarsan yap derece çıkar bu hafta yarın ot çöp günümü yapıyon ne yaparasan yap derce getir .a.s:roflol:Bizden takımca hayır giderse, ''zaten şaibeyle birinci oldular, o yüzden istemiyorlar'' denecek...Adım gibi eminim, özellikle bazıları...
günaydın güzel takımım ....
şaibemiz düşsün onların kafasına:roflol:
bi laf var herkesşn dilinde bu aralar pek sevmem ama cukk diye oturdu bu OLAYA
BİZİ ÇEKEMEYENLER ANTEN TAKTIRSINsırnaşık şey
buna en iyi cevabı sen vereceksin gözde bu haftada bireyselde derece bekliyorum senden . ne yayarsan yap derece çıkar bu hafta yarın ot çöp günümü yapıyon ne yaparasan yap derce getir .a.s:roflol:
bu haftda gösterelim 6. takımı hadi ıslar ben hiç olmadıgım kadar hırslandım bu hafta .
valla bi teşekkür borçluyum paylaşımdaki arkadaşlara beni öyle bir motive ettilerki iştah falanda kalmadı .kaydirigubbakcemile3 4 elle sarıldım bu hafta . gene benim için bir ilk olacak kilo hedefimGünaydın abliişşşşş Şeniz Nasılsın bugün, biraz düzeldinmi ?
buna en iyi cevabı sen vereceksin gözde bu haftada bireyselde derece bekliyorum senden . ne yayarsan yap derece çıkar bu hafta yarın ot çöp günümü yapıyon ne yaparasan yap derce getir .a.s:roflol:
bu haftda gösterelim 6. takımı hadi ıslar ben hiç olmadıgım kadar hırslandım bu hafta .
bende çok hırs yaptım ablam . simoşum derece yapar ablam simoş yapamazsa ben yapıcam ablam bende monti amcamda proteine ağırlık verdim bugün yarında aynı şekilde devam edicek ablam . dün akşam 1 saat kadar yürüdüm . bu akşamda yürüyüşe devam .
bende çok hırs yaptım ablam . simoşum derece yapar ablam simoş yapamazsa ben yapıcam ablam bende monti amcamda proteine ağırlık verdim bugün yarında aynı şekilde devam edicek ablam . dün akşam 1 saat kadar yürüdüm . bu akşamda yürüyüşe devam .
işte bu 6. takım .:sm_cool::teytey:
Sen neden ceeeeeeee deyip kayboluyorsun bakalımmm elif hanımklava:
Şenizinadına dahada motiveyim boş laflarada pabuç bırakmıycam ebrum olumunekankayizsmileELVANCIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
canmmmmmm
lütfennnnnnnn
rica ediyorummmmilmmm kasma kendiniiiiiiiiiiiii
gıpta ile izliyom ben sizi
kim ne düşünürse düşünsün
harikalar yarattıgınız zamnları hep biliyoruz görüyoruzzzzzzzz
siz sıkmayın canınızı
yok ben takımdan ayrılcam yok sogudummmmm
bunca emekkkkkkk boşamııııııııııı lütfen böyle düşünmeyin oldumu fıstıklarımmmmmmmmmmmmm
çok işim var ama benim yaaaa mafoldumben
okumaya çalışıyorum sizi ama yazamıyorum ki
boşverin tatlişkolarım sıkmayın canınızı ,bileğinizin hakkıyla alıyorsunuz her hafta birincilikleri
kıskananlar çatlasın ,siz üzülmeyin kaydirigubbakcemile5
benim yemekler hala pc başında atıştırma şeklinde geçiyor bir türlü işlerimi bitiremedim
bugün son inşallah işleri toparlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?