Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hasta olduğun için menünü affettik khena aklinialirimsmile Geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine, mide bulantısı içinde bol bol nane limon, limonu bol olanından opuyorumnanaktan

Bizden takımca hayır giderse, ''zaten şaibeyle birinci oldular, o yüzden istemiyorlar'' denecek...Adım gibi eminim, özellikle bazıları...

şaibemiz düşsün onların kafasına:roflol:
bi laf var herkesşn dilinde bu aralar pek sevmem ama cukk diye oturdu bu OLAYA

BİZİ ÇEKEMEYENLER ANTEN TAKTIRSINsırnaşık şey

Bizden takımca hayır giderse, ''zaten şaibeyle birinci oldular, o yüzden istemiyorlar'' denecek...Adım gibi eminim, özellikle bazıları...
buna en iyi cevabı sen vereceksin gözde bu haftada bireyselde derece bekliyorum senden . ne yayarsan yap derece çıkar bu hafta yarın ot çöp günümü yapıyon ne yaparasan yap derce getir .a.s:roflol:
bu haftda gösterelim 6. takımı hadi ıslar ben hiç olmadıgım kadar hırslandım bu hafta .

yumukum çok tiryakisi isen arada bir izin var ama kafeinsiz kahve içebilirsin onda sorun yok güzelim . montinin senin bunyedede etkili olacagından eminim .

şaibemiz düşsün onların kafasına:roflol:
bi laf var herkesşn dilinde bu aralar pek sevmem ama cukk diye oturdu bu OLAYA

BİZİ ÇEKEMEYENLER ANTEN TAKTIRSINsırnaşık şey

Bir de benim dün yazdığım 4 ' lük sempatiksalakcinni
Tohum saç, bitmezse toprak utansın! Hedefe varmayan mızrak utansın! Hey gidi küheylân, koşmana bak sen! Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!
Çatlarlarsa çatlayanlar utansın :lepi:

bende çok hırs yaptım ablam . simoşum derece yapar ablam simoş yapamazsa ben yapıcam ablam bende monti amcamda proteine ağırlık verdim bugün yarında aynı şekilde devam edicek ablam . dün akşam 1 saat kadar yürüdüm . bu akşamda yürüyüşe devam .

Günaydın abliişşşşş Şeniz Nasılsın bugün, biraz düzeldinmi ?
valla bi teşekkür borçluyum paylaşımdaki arkadaşlara beni öyle bir motive ettilerki iştah falanda kalmadı .kaydirigubbakcemile3 4 elle sarıldım bu hafta . gene benim için bir ilk olacak kilo hedefim
hadi aynı şevki bu hafta da hepinizdende bekliyorum .olumunekankayizsmile

Ahahahaha kulaklarıma inanamıyorummm, sen meyve sebze günlerinin baş düşmanı biricik ablam neler diyor :lepi: bugün meyve günüm zaten sadece taze sıkılmış meyve suyu içiyorum evden de getirdim 2 litrelik şişede, gece boyu katı meyve sıkacağında meyve sıktım alsanaalsanasmile kocamla bile konuşamadım bilmiyorumkismile

işte bu 6. takım .:sm_cool::teytey:

Harikasın nazlıcığım, ilk 3 te bizden çıkarmış, ay ne gülerim yaaa :lepi: Şşşştttt hırs demeyin yahuuu, sizin kadar hırslı değiliz diye laf çarpıtılmış zaten lülülülülülü

işte bu 6. takım .:sm_cool::teytey:

Bende bu gece 1,5 saat yüzeceğim kapalı havuzda, arkadaşımda...1 Saatte bisiklete binerim bisikletimin lastiklerinide yeni yaptırdım bassss gazaaaa aşkııım bas gazaaaaa modundayımmmm, yürüyeliiiimmmm arkadaşlarrrrrrrrrrr olumunekankayizsmile

Sen neden ceeeeeeee deyip kayboluyorsun bakalımmm elif hanım klava:

çok işim var ama benim yaaaa mafoldumben

okumaya çalışıyorum sizi ama yazamıyorum ki

boşverin tatlişkolarım sıkmayın canınızı ,bileğinizin hakkıyla alıyorsunuz her hafta birincilikleri

kıskananlar çatlasın ,siz üzülmeyin kaydirigubbakcemile5

benim yemekler hala pc başında atıştırma şeklinde geçiyor bir türlü işlerimi bitiremedim

bugün son inşallah işleri toparlıyorum

Şenizinadına dahada motiveyim boş laflarada pabuç bırakmıycam ebrum olumunekankayizsmile

... sağğol topragım.. can arkadaşlarım benim ....Şeniz

Oyyy ağlama kıyamam tamam işlerini toparladığında tam gaz dönersen affederiz olumunekankayizsmile

bende bu hafta hırslıyım sempatiksalakcinni
kahvaltıda yumurta öğle 1 koca kase yoğurt akşamda koca kase yoğurt ve genelde protein sebze ağırlıklı beslenmeye çalışarak şu 55 zincirinide kırmak istiyorum bollllllll suda içiyorum sanırsam 3 litre ve üstü inceldiğimi hissediyorum ama tartıya çıkmıyorum inatla cuma çıkıcam inşallah bu haftada birincilik bizim olacak hırslıymışız ya alın size hırsssssss iştelaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…