Bende baktim ama anlamadim hesabi kapattirdi galiba listeye girmisken hic olmadi buKuzular @firslady niye üzgün banlanmış mi ben anlamadım ne yazmış ki?
Özel sektör canım maalesef yok ücretsiz izin hakkimİş bırakma konusuna bir şey diyemem canım ama ücretsiz izin iyi gelebilirdi. Özel sektörde misin unuttum, böyle bir imkanın var mı.
Günaydın canim ❤Günaydın kizlar
Arefemiz mübarek olsun
Gunaydin ablacim ❤Gunaydin herkese
Yarım bardak ama yaGüzel canım afiyet olsun
Kızlarda söylemişler zaten hadi güllacı görmedik diyelim çikolata ve gazoz hiiiççç olmamış. Daha güzel menüler bekliyoruz
Gayet güzel abla afiyet olsun
Tarcinli süt icebilirsin canim hem şekerini dengeler hemde tok tutarYarım bardak ama yaçikolata da çocuklara durum.yaparken bir anda oldu ,
Bu sabah telafinettim akşama kadar bozmasam 0 ekmek 0 yağ 0 şekerle güne başladım ama hedefim yatana kadar bozmasam yatarken 1 çay bardağı ballı süt hakederim
Kız ettim görmedin miSido aşk ola seneyalandan da olsa bi gulumse.diyeydin ya
Benimde ilk defa evde oldugum bir bayram olacak daha once calisiyorduk :))bayramda en sevindigim şey her eve girdiğinde baklava yememek olacak zaten evlere girmicez
Bayramdami calisiyodun nedenkiBenimde ilk defa evde oldugum bir bayram olacak daha once calisiyorduk :))
Gecen demistim ya canim market vardi diye bayramda aciktik herkes bayram yapardi biz calismayaBayramdami calisiyodun nedenki
Heeee marketten dolayi anladim beyin fonksiyonlarim gene durdu kusura bakmaGecen demistim ya canim market vardi diye bayramda aciktik herkes bayram yapardi biz calismaya
Oyle deme yaaHeeee marketten dolayi anladim beyin fonksiyonlarim gene durdu kusura bakmasanki beyin vardida bende
Bak şimdi saat 11de yatti gece 2kere uyandi tam sahur hazirliyorum kurulu saat gibi ama nasil agliyo neden yaninda değilmişim diye bende almadim babasi aldi ilgilenmedim diye gene bir aglamak sanji kıçına bisey batmış bibagardim sonra bana gelmedi sofraya oturdu babasinin kucagında bana bakmiyo nalet,yemek yedi ezanadan sonra yatirdim saat 10dogru gene kalkti simdi kudurugu doyurdum oyun oynuyo tabiki nekadar oynucaksaOyle deme yaa
Benimde 3 cocuk es evden sonra hafizam.nasil olur dusunemiyorum
Daha kucuk 3-4 yasina gelsin biraz rahatlarsin o kadar uyanmaz galiba :))Bak şimdi saat 11de yatti gece 2kere uyandi tam sahur hazirliyorum kurulu saat gibi ama nasil agliyo neden yaninda değilmişim diye bende almadim babasi aldi ilgilenmedim diye gene bir aglamak sanji kıçına bisey batmış bibagardim sonra bana gelmedi sofraya oturdu babasinin kucagında bana bakmiyo nalet,yemek yedi ezanadan sonra yatirdim saat 10dogru gene kalkti simdi kudurugu doyurdum oyun oynuyo tabiki nekadar oynucaksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?