Duşa gireyim çıkayım ölçücem kendimi kaptanım aklımdaO zaman biz bir adim one gecelim
Sen bir program yapıyordun incelme ile ilgili onu aciklayacaktin acikladin gormedim mi
30 sn geçince bele yüklendiğimi farkrdiyorum o da iyi bişey değil her zaman karından güç almak lazım çünküBende yapamiyodum plank simdi 1dk geciyo artik
2 yapıyordum önce şimdi yapamadım meselaSüpersin yine. Sporda tam gaz gidiyor
Plank aralıksız mı1,5 dak yapıyosun ben 30 sn rahat yapıyorum üzerine çıkamadım henüz
Evet canim oyle oluyo biraz kasildigini hissediyosun30 sn geçince bele yüklendiğimi farkrdiyorum o da iyi bişey değil her zaman karından güç almak lazım çünkü
Tamam canimDuşa gireyim çıkayım ölçücem kendimi kaptanım aklımda
30 gunluk programlar var ya onlara mi baslasak plank yapsak2 yapıyordum önce şimdi yapamadım meselaher gün 5 10 sn arttırarak yapsak daha da olur bence
Afiyet olsun menude sporda cok guzelİyi akşamlar
23.05.2020 Cumartesi
08:00 Kahvaltı: 2 yumurta ile yapılmış ıspanaklı omlet, 1 domates, 1 salatalık, 3 bütün ceviz.
10.00 Ara öğün: 1 elma
12:00 Öğle yemeği: 1 tabak ton balıklı yeşil salata.
14:00 Ara öğün: 1 avuç çerez (fındık, badem, ceviz) bitki çayı
18:00 Akşam yemeği: Izgara tavuk, salata.
Su: 3 litre
Spor: Akşam: 40 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş.
Hosbuldum teşekkür ederim inşallah çok memnun oldum. Disiplin sağlayabileceğini düşünüyorum sizinleHosgeldin canım aramıza yeniden ben elif 30 yaşındayim bekarim Ankarada yasiyorum
O sinav dönemleri hepimize cok kilo aldirdi ne yazik ki ama eminim sende hedefine saglikli ulasip bebegini kucağına alirsin
ayyyy nasil zorlar varya bende baktim onlaradaTamam canim
30 gunluk programlar var ya onlara mi baslasak plank yapsak
Kolda sarkma çok ya onuda ölceyim hemenHemen bende alıyım bari
Kolda ölçebilirsin, karın nerde ?
Mesajin hemen altinda begen, alıntı ve cevapla kismi varYok ben alıntıyı falan beceremiyorum
Valla doğru yerden olcmusum.
Burdayim ortim yok yok yapmadim da yemedim de baklava yapcaktim da yasak cikti nasil olsa diye yapmadim zaten diyetteyiz evdeyiz gelip gidip yemeyelimSaricivcivcikcik ortim canimmm nerdesin baklavayami daldin yoksa yaptinmi mamalar yicenmi yicen tabi neden yemeyesinki listede degilsin
Gecmis olsun canimBurdayim ortim yok yok yapmadim da yemedim de baklava yapcaktim da yasak cikti nasil olsa diye yapmadim zaten diyetteyiz evdeyiz gelip gidip yemeyelim
Hasta oldum da bugün agrim vardi uyudum gunduz biraz rahatladım
Sen napiyosun yaptin mi baklava börek bayrama
Benim ilk bel.olcum.diyetisyen olcmustu ordan aklımda kaldı listemdede yazıyor 90 kiloyken 103 müş 15 kiloda 18 cm incelme olmuşBen sabah ölçücem , 2 hafta önce ölçüp buraya yazmıştımda kendime not almamışım ki nasıl bulurum hayatta bulamam
Belimden karnımdan inceldiğimi biliyorum da
Du bakalım hayırlısı ya bismillah deyip yarın başlıyoruz bakalım
Göbek 105Benim ilk bel.olcum.diyetisyen olcmustu ordan aklımda kaldı listemdede yazıyor 90 kiloyken 103 müş 15 kiloda 18 cm incelme olmuş
Harika.Benim ilk bel.olcum.diyetisyen olcmustu ordan aklımda kaldı listemdede yazıyor 90 kiloyken 103 müş 15 kiloda 18 cm incelme olmuş
Geçmiş olsun ortim üzüldüm şimdikBurdayim ortim yok yok yapmadim da yemedim de baklava yapcaktim da yasak cikti nasil olsa diye yapmadim zaten diyetteyiz evdeyiz gelip gidip yemeyelim
Hasta oldum da bugün agrim vardi uyudum gunduz biraz rahatladım
Sen napiyosun yaptin mi baklava börek bayrama
Çok güzelİyi akşamlar
23.05.2020 Cumartesi
08:00 Kahvaltı: 2 yumurta ile yapılmış ıspanaklı omlet, 1 domates, 1 salatalık, 3 bütün ceviz.
10.00 Ara öğün: 1 elma
12:00 Öğle yemeği: 1 tabak ton balıklı yeşil salata.
14:00 Ara öğün: 1 avuç çerez (fındık, badem, ceviz) bitki çayı
18:00 Akşam yemeği: Izgara tavuk, salata.
Su: 3 litre
Spor: Akşam: 40 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?