Hosbuldum teşekkür ederimHemen kendimi tanıtayim o zaman.
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 77
HEDEF KİLONUZ: 57
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Muhasebeci (çalışmıyorum)
ÇOCUK SAYISI: -
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Kpss ve evlilik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı hamilelik ve sağlıklı yaşam
Hayatım boyunca genel olarak balık etli olarak geçirdim. Ama işin çığırından çıkması kpss ye hazırlandığım yıldı. 1 yılda 10 kilo aldımsonra iş hayatı masa başı çalışma derken kilo sabitlendi. Geçen yaz evlendim 68 69 kiloydum. Farklı bir şehirde yaşamaya başladım. Ama bu arada sınava hazırlandığım dönem atanamadım aldığım kilolar yanına kaldı yani Evlendikten sonrada tekrar bir daha hazırlanayım şu sınava dedim ve evlilikle birlikte yine 10 kiloya yakın aldım Şimdi fazla kilolardan kurtulup hafiflemem ve sağlıklı bir hamilelik geçirmek istiyorum inşallah
Hiç bişey planladigim gibi olmadı uyuyamadım ve ne tatlı yedim ne Churchill içtim yorgunluktanCanım afiyet olsun daha güzelleşmiş , ilk hafta bu kaçamaklar ister istemez oluyor, bununda önüne geçersin inanıyorum, kilo vermeye başlayınca insana daha bi heves geliyor
Menü güzel de bu kosu bandından alsam mı kullanışlı oluyor mu acabaİyi akşamlar
23.05.2020 Cumartesi
08:00 Kahvaltı: 2 yumurta ile yapılmış ıspanaklı omlet, 1 domates, 1 salatalık, 3 bütün ceviz.
10.00 Ara öğün: 1 elma
12:00 Öğle yemeği: 1 tabak ton balıklı yeşil salata.
14:00 Ara öğün: 1 avuç çerez (fındık, badem, ceviz) bitki çayı
18:00 Akşam yemeği: Izgara tavuk, salata.
Su: 3 litre
Spor: Akşam: 40 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş.
Koşu bandi basen yapıyor dedi spor hocam eliptik daha iyiymişMenü güzel de bu kosu bandından alsam mı kullanışlı oluyor mu acaba
12 cm kalin benimki sendenZipzip- kaptanım olmadı bu iç bacak işi halen 51 e 52 cm
Dur ben bu videoları 1 hafta daha yapim olursa açıklayayım bari kamuoyuna
Sagol ortim iyi yapmissin evde olunca goz onunfe insanin yiyesi geliyoGeçmiş olsun ortim üzüldüm şimdikyok yapmadimda yemedimde
Yok canim ben tez yazarken kilo aldim kpss hayatima bu sene girdi
Taktım kuzum bn bu iç bacağa12 cm kalin benimki senden
Evet canım hoşgeldin1. sayfada katılım formumuz var doldurup aramıza katılabilirsin
Hoş geldin canim aramıza bende takıma gebelik yüzünden başlamıştım senin içinde en hayırlısı olur ins AllahMerhaba hanımlar bende araniza katılmak isterim ama bayramdan hemen sonra inşallah. Çok motiveyim karatay diyeti yapmayı planlıyorum.Şey bebiş istiyoruz da sağlıklı olmak istiyorum
Şimdi baktım su parklarda olan şeylerdenKoşu bandi basen yapıyor dedi spor hocam eliptik daha iyiymiş
Hoş geldin kız ne yeni grubu o nerden çıktıHoşbuldum. Teşekkür ederim canım. İlk sayfayı okudum. Cuma günü yeni grup açılmadan formu doldururum.
Geçen gün eliptik bisikleti 300 sattım sudan ucuz değildi ama iş görüyordu yaniŞimdi baktım su parklarda olan şeylerdenfiyatlar uçuyor ama ya yok mu hem sudan ucuz hemde işe yarayan bir spor aleti
Bu hafta yaptığım sporun skorunu cuma günü mü yaxacagim@s i d e l y a
@Eliff Eylull
@Zeynolin44
@madamhd
@Findikfaresi123
sportie
@Meyyal Hayyal
@fattylamb94
@Youlost16
@snglmlk
@retro_hippo
@Bonus
@Negoo
A Adaadanananana
@kivecrunya
selensu82
@hasbeenandgone
Kizlar yarin itibariyle spor yarismasina basliyoruz
ilk sayfada bulunan puanlara gore hesaplama yapiyoruz
spor puanını hesapladiktan sonra beni etiketleyebilirsiniz
haftanın sporunu bu hafta belirlemiyorum haftaya belirleriz
spor puani en dusuk olana ceza vermeyi düşünüyorum
menu takibi ,spor puani takibi gibi ...
koşu bandı alıcaktıl, gittiğimizde eliptiğe karar verdik, çok ta memnunum daha az yer kaplıyor elektrikle işi yok, motor sesi falan derdi yok, ve daha kısa zamanda daha çok kalori yakıyorŞimdi baktım su parklarda olan şeylerdenfiyatlar uçuyor ama ya yok mu hem sudan ucuz hemde işe yarayan bir spor aleti
Bende menemen yaptım yemek yapmadımNe sen sor ne ben soylim hiç iç açıcı şeyler yok
Tamam canımZipzip- kaptanım olmadı bu iç bacak işi halen 51 e 52 cm
Dur ben bu videoları 1 hafta daha yapim olursa açıklayayım bari kamuoyuna
Favorilerine ekleyebilirsin sonrasinda bulmanda kolay olur abla23/5/20 ölçülerim
Göğüs: 91 cm
Bel : 71 cm ( 2cm incelmiş )
Karın : 83 cm (3 cm incelmiş )
Basen: 102 cm (2 cm incelmiş)
Bacak : 57 cm (1 cm incelmiş
Kol : 28 cm
Grup hep acik canim sen olayi tam anlamadin galibaHoşbuldum. Teşekkür ederim canım. İlk sayfayı okudum. Cuma günü yeni grup açılmadan formu doldururum.
Evet doğru bende ikiside vardı koşu bandı elektrik çok yakıyor eliptikte o sorun yok yer sıkıntısı yok tozunu hiç demiyorum bileK
koşu bandı alıcaktıl, gittiğimizde eliptiğe karar verdik, çok ta memnunum daha az yer kaplıyor elektrikle işi yok, motor sesi falan derdi yok, ve daha kısa zamanda daha çok kalori yakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?