Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Saricivcivcikcik kız bu senmisin

Canım afiyet olsun daha güzelleşmiş , ilk hafta bu kaçamaklar ister istemez oluyor, bununda önüne geçersin inanıyorum, kilo vermeye başlayınca insana daha bi heves geliyor
Hiç bişey planladigim gibi olmadı uyuyamadım ve ne tatlı yedim ne Churchill içtim yorgunluktan

Menü güzel de bu kosu bandından alsam mı kullanışlı oluyor mu acaba

12 cm kalin benimki senden
Taktım kuzum bn bu iç bacağa
Bir kendim de deneyeyim herşeyi paylaşacağım sizlerle
Birde hocama sorcam bakim pilates halkası tek başına ile yaramıyor
Bu arada benden gazı alan spor hocamı da zayıflattım53.4 olmuş bu sabah ama beni geçti ezmem lazım kızlar
Ha o 23 yaşında falan ama olsun

Merhaba hanımlar bende araniza katılmak isterim ama bayramdan hemen sonra inşallah. Çok motiveyim karatay diyeti yapmayı planlıyorum. Şey bebiş istiyoruz da sağlıklı olmak istiyorum
Hoş geldin canim aramıza bende takıma gebelik yüzünden başlamıştım senin içinde en hayırlısı olur ins Allah

Bu hafta yaptığım sporun skorunu cuma günü mü yaxacagim

K
Şimdi baktım su parklarda olan şeylerden fiyatlar uçuyor ama ya yok mu hem sudan ucuz hemde işe yarayan bir spor aleti
koşu bandı alıcaktıl, gittiğimizde eliptiğe karar verdik, çok ta memnunum daha az yer kaplıyor elektrikle işi yok, motor sesi falan derdi yok, ve daha kısa zamanda daha çok kalori yakıyor

Zipzip- kaptanım olmadı bu iç bacak işi halen 51 e 52 cm
Dur ben bu videoları 1 hafta daha yapim olursa açıklayayım bari kamuoyuna
Tamam canım
23/5/20 ölçülerim

Göğüs: 91 cm
Bel : 71 cm ( 2cm incelmiş )
Karın : 83 cm (3 cm incelmiş )
Basen: 102 cm (2 cm incelmiş)
Bacak : 57 cm (1 cm incelmiş
Kol : 28 cm
Favorilerine ekleyebilirsin sonrasinda bulmanda kolay olur abla
Guzel incelme olmus 2 haftada
Hoşbuldum. Teşekkür ederim canım. İlk sayfayı okudum. Cuma günü yeni grup açılmadan formu doldururum.
Grup hep acik canim sen olayi tam anlamadin galiba
Sadece pazartesi ve cuma kilo bildirimi yapiyoruz
Cuma gunu kilolarimiz yarışıyor diger 6 takimla
2 hafta deneme suresi var deneme suresi sonrasi listeye girebilirsin

K

koşu bandı alıcaktıl, gittiğimizde eliptiğe karar verdik, çok ta memnunum daha az yer kaplıyor elektrikle işi yok, motor sesi falan derdi yok, ve daha kısa zamanda daha çok kalori yakıyor
Evet doğru bende ikiside vardı koşu bandı elektrik çok yakıyor eliptikte o sorun yok yer sıkıntısı yok tozunu hiç demiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…